Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 25

Luna1 spune:
 Nma sanatate multa, multa. Ai vorbit cu doctorul de familie macar sau cu ginecologul? Vezi ce zic si ei.
Eu am nascut exact in DPN dar desi nu vreau sa sperii pe nimeni in ultima luna plangeam de somn si de caldura. Adica chiar plangeam nu glumesc. Ma miscam greu, respiram greu, arsuri, nu puteam sa dorm decat in fund...
Luna 
28 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

greierash spune:
 Nma, 
 si 
 sa treci cu bine peste asta!!!!
greierash 
 33+ 
 Andrei....
 - "Traieste clipa" -

ddanagh spune:
 Brazuca ma bucur ca acum sunteti bine. Poate ai povestit insa nu imi mai aduc aminte. De ce te suspecta de diabet ??? Am si eu un stres pentru ca  doctorul nu mi-a mai recomandat nici o analiza. Am facut eu din proprie initiativa hemoleucograma si urocultura.  La fel s-a intamplat si la o prietena de a mea - nu i-a mai recomandat nici o analiza in trim III si la nastere abia si-au dat seama ca avea diabet gestational.
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

Antoanela23 spune:
 Buna ziua mamici frumoase,
Sunt si eu pe aici, am o stare de somnolenta ca afara e innorat si te trage la somn. Contr s-au mai domolit, nu au disparut dar sunt mai rare, Doamne ajuta.
Luna, 
. 
Uf, ultimele luni sunt mai grele ca e din ce in ce mai putin loc pt stomac, vezica, etc. Si eu de abia astepr intalnirea cu bebelina, dar sper sa nu se intample inainte de sapt 37. La Victor am simtit ca mi-am capatat corpul inapoi dupa ce l-am intarcat, aproape 8 luni dupa nastere, pe de o parte ma bucuram, pe de alta ma simteam vinovata.
Nma, ce aiurea ca te-ai captusit cu varicela asta, ai vorbit cu vreun dr? Sanatate multa.
Brazuca, ma bucur ca esti mai bine.
Alexi, hemoglobina mea a fost 12,5 ultima data, vad ca limitele sunt intre 12-16. Vorbeste cu dr, poate fi o anemie de sarcina. Sanatate! 
Simo, felicitari pt schimbarea prefixului.
Lavinia, spor la curatenie. Sa nu faci nimic, stai in fund si dai indicatii!!!
Lia, Aylin, Cristina, un 
 de la mine pt contractii, sa se sperie si sa fuga.
Pup fetele, va doresc o zi calma si frumoasa,
Anto 
 33 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

Antoanela23 spune:
 Uitasem: s-a intors TUSEAAAA 

!
De fapt nu-mi trecuse de tot, dar acum iar tusesc mai des, in special noaptea. Speram ca dupa 10 zile de antibiotic sa ma lase naibii in pace, nu mai inteleg nimic.
Si de isteata ce suunt am uitat sa vorbesc cu dr despre asta cand am fost la control.
Anto 
 33 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

Ashera spune:
 Si eu abia astept sa se termine. Nu mai e asa de mult si parca timpul trece foarte repede. Imi vreau si eu corpul inapoi, cu toate ca am citit pe forum ca se slabeste destul de greu si va dura cateva luni.. In ultimul timp am numai cosmaruri ... Pe de alta parte, si de nastere mi-e frica de mor 
. Si de bb mi-e frica, mi se pare ca nu o sa stiu ce sa-i fac si cum sa ma port cu el... ![]()
 28+
 Christian

greierash spune:
 "Si eu abia astept sa se termine. Nu mai e asa de mult si parca timpul trece foarte repede. Imi vreau si eu corpul inapoi, cu toate ca am citit pe forum ca se slabeste destul de greu si va dura cateva luni.. In ultimul timp am numai cosmaruri ... Pe de alta parte, si de nastere mi-e frica de mor . Si de bb mi-e frica, mi se pare ca nu o sa stiu ce sa-i fac si cum sa ma port cu el... "
Chiar toate simtim/gandim la fel???
greierash 
 33+ 
 Andrei....
 - "Traieste clipa" -

jadi spune:
 Eu sunt doar curioasa de bb 
. In rest nu m-am saturat inca dar cu siguranta nu ma mai incumet la al treilea, vreau sa imi revin la o silueta normala si sa merg in concediu! Cu ambii copii, la anul sigur mergem la mare cu ei, depinde marea cui o fi 
.
Eu am fost la epilat, sunt cheala! Plus posed unghii frumos facute si la picioare si la maini! Si am pus si de o crema de zahar ars ca ciresele le-am terminat, am sunat sotul sa nu indrazneasca sa vina acasa fara 3-4 kile ca e mancat!
Caldura mare!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

jadi spune:
 Azi am incheiat si eu saptamana 34 mai am inca 4 si un pic 
!
Si am terminat si sezonul 3 din grey, sunt tare amarata ca nu o sa il mai vad pana la toamna! Si am auzit ca Addie va parasi serialul, nu sunt sigura de George, oricum s-a incheiat in super coada de peste!
Alte site-uri de unde pot da jos filme mai stiti? Eu merge pe mininova ca la demonoid nu ma pot inregistra, cica imi trebuie o invitatie!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

Luna1 spune:
 Jadi aqi vazut si seriile 1 si 2 din Grey? Te intreb ca vroiam sa stiu daca trei e la fel de bun.
Eu m-am hotarat sa nu-l descarc, pentru ca abia a inceput la tv si prefer sa-l vad asa decat toate odata si sa nu mai am ce dupa aia. In plus inca n-am timp, poate dupa ce stau acasa sa ma apuc de descarcat filme desi singura n-am rabdare sa vad nimic. Vreau sa dorm, fiu-miu ia vacanta la jumatatea lui iulie deci voi avea 2 sapt sa dorm fara sa vina sa ma trezeasca. Oricum e baiat mare si daca ii spun ca vreau sa dorm ma lasa insa are si zile cand nu vrea sa ma lase si atunci vine cu intrebari tampite numai ca sa ma trezeasca.
Vreau si eu cirese!!!!
Luna 
28 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin