Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anya20 - si la mine trece timpul , parca zboara si nu de alta dar mai avem atatea lucruri de facutttt pe acasa pregatiri pentru bebe ....

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Aylin, Nma, Luna, Greierash, Mada, Valen, Anya20, Simo, Lia, Ilenutza, Lavinia, Ioana, multumesc mult, pup fetele.

Nma, nasol cu varicela, bafta multa sa scapi repede.

Valen, unde esti, cum esti? E aiurea ce s-a intamplat cu gradi insa veti gasi o solutie, o sa vezi.

Luna, ma bucur ca esti mai bine. Probabil ca se intampla seara din cauza oboselii acumulate peste zi, ia-o mai usor.

Ioana, distractie placuta la munte, vreme frumoasa si copii cuminti. Mergi cu cineva de la pitocodrom (nu am mai citit de vreo cateva zile pe acolo)?

Oana, bafta la dizertatie.

Lia, curaj, fruntea sus. Daca ai ajuns pana aici numai cu antispastice e f bine deja. Daca nu se opresc contr vorbeste cu dr, poate iti "upgradeaza" tratamentul.
Te inteleg si mie imi afecteaza moralul zilele cu contr multe.
Dr a zis ca pana-n 15 pe zi sunt normale in perioada asta de sarcina.
Pai aseara iar m-au apucat si am avut vreo 9 (dureroase) in mai putin de doua ore iar apoi (noroc ca) am adormit si nu mai stiu. Nici nu am avut curajul sa le numar pe o zi intreaga pana acum, speram ca daca eu le ignor pe ele poate ma ignora si ele pe mine.

Va pup, o zi calma tuturor,

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto pupici.

Lia fruntea sus cum ai trecut de contractii pana acum sunt convinsa ca vei reusi pana la final.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, in afara de ultimele trei din lista ta, si eu am toate celelalte "senzatii", plus mult-amintitele contractii. Ce sa-i faci, bucuriile ultimului trimestru...

Alina(Anya), ma bucur ca te simti bine, ai o sarcina frumoasa din toate punctele de vedere, tin pumnii sa fie asa pana-n ziua nasterii. Iar de Anya ce sa mai zic, stie fata ce-i place, e o scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Lia, curaj, fruntea sus. Daca ai ajuns pana aici numai cu antispastice e f bine deja. Daca nu se opresc contr vorbeste cu dr, poate iti "upgradeaza" tratamentul.
Te inteleg si mie imi afecteaza moralul zilele cu contr multe.
Dr a zis ca pana-n 15 pe zi sunt normale in perioada asta de sarcina.
Pai aseara iar m-au apucat si am avut vreo 9 (dureroase) in mai putin de doua ore iar apoi (noroc ca) am adormit si nu mai stiu. Nici nu am avut curajul sa le numar pe o zi intreaga pana acum, speram ca daca eu le ignor pe ele poate ma ignora si ele pe mine.

Va pup, o zi calma tuturor,

Aaaaaaaa, pai daca e normal de ce m-am mai isterizat eu aseara?! Am disperat si barbatul, care se uita cu niste ochi la mine, de-am zis ca ne punem amandoi pe bocit si asta e! (Si el e om serios, acusi face 100 de kile!) Bleaga mai sunt cateodata! Bine c-a trecut. Oricum imi iau niste Gynipral, sa am in casa pentru urgente, sa nu mai terorizez famelia in momentele mele de slabiciune.

Luna, !

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Luna1 eu aceste dureri si contractii le am de la inceputul sarcinii. Nu-ti face probleme, papa cate 3 no-spa-uri pe zi si o sa vezi ca nu se mai repeta sau daca observi ca numai seara i-a pe la 16/17 unul.
Fetelor eu sunt singura cu dureri intre picioare? Noaptea este un cosmar ma arde ingrozitor, cica se dilata oasele dapai mamaaaaaaaaimi vine sa intreb pe d-ul ginecolog cat de repede pot sa nasc. Am tinut cont de sfatul tau Oana dar nici un rezultat, mai nou merg pe strada ca o "balega". Cand am zis si eu gata am scapat ma simt bine alteleeeeeeeee. Cu siguranta le voi uita si il voi face si pe al doilea bebel.
Ilenutza oricum fetita este o superba, indiferent cine s-a ocupat de ea merita tot respectul, trebuie sa dai dovada de multa rabdare sa reusesti asa ceva.
Saptamana viitoare merg la echo daca nici acum nu-mi zice clar sexul ma urc pe aparatul lui, si pe el daca e cazul numai sa ne zica si noua. Stiti ce este paradoxal, medicul meu comunica fff bine cu sotul , si el are o burtika poate crede ca naste el pana la urma nu io.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sa va destindeti...

Vine Bula fericit de la inmormantarea lu soacra'sa, si cand da sa intre in casa pac o tigla de la acoperis ii cade in cap, la care Bula, uitandu-se spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?

:))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mamii

sa va destindeti...

Vine Bula fericit de la inmormantarea lu soacra'sa, si cand da sa intre in casa pac o tigla de la acoperis ii cade in cap, la care Bula, uitandu-se spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?

:))))))))

bancul asta a venit la fix...ca tocmai a venit soacra in vizita

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Azi schimbam si noi saptamana. Avem 31 saptamani si ne simtim binisor. Avem durerile de picioare si nu mai putem sa mergem decat pe distante foarte mici, avem dureri de spate si dureri de burtica ca la ciclu, dar trecatoare. Bine nu excludem contractiile si dansurile de rigoare ale bebelinei.
Ieri am vrut sa merg si eu la doctora, dar nu m-am simtit bine, asa incat am preferat sa ma duc acasa ca sa nu ma obosesc mai mult. Ma simnt asa obosita dupa o zi de munca, incat abia astept sa ajung acasa si sa stau in pat. Bine atat cat pot,ca mai gasesc eu cateceva de facut. Iar o sa ma certe doctora ca ajung la 3 saptamani la ea, in loc de 2.

Va pup si va citesc in continuare.

Diana 31+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Dragi doamne si colege, am fost la doctor alaltaieri. Copilul meu, la 31 si ceva de saptamani, avea 2.3 kg. Acum am inteles si de ce ma misc atat de greu si de ce obosesc atat de repede. La voi care sunt scorurile? Ca eu m-am speriat destul de tare.

BBPuck
31+ si Serban/Calin/Tudor

Mergi la inceput