Bucurii de sept-oct 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Saru`mana de cafea, Monique!
I`ll be back!

La multe lunite bucurii de 29: David, Amalia Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca Ioana, Maruca Ioana, Alexandru, Tudor Alexandru, Toma!

Marina, Eniko, petrecem?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!

AdinaF bine ai venit!Sa-ti traiasca gemenii si asteptam poze si povesti despre voi!

Gety cu mii de scuze La multi ani fericiti pentru ziua de ieri!Sa fii sanatoasa si fericita!
Cat despre piticoata ta, fii fericita ca e mai linistita(si crede-ma ca stiu ce zic ca am avut si eu parte de copil atomic.....si n-a fost deloc usor).....are timp si sa umble in 4 labe....are timp sa le faca pe toate.Daca stii ca e totul ok cu ea si ca e perfect sanatoasa, trebuie sa-ti mai spui un singur lucru: fiecare copil are ritmul lui!Nu exista copii sanatosi care sa nu umble(mai devreme sau mai tarziu), nu exista copii fara dinti(chiar daca la unii apar abia dupa varsta de 1 an), nu exista copii care sa nu vb...asa ca nu trebuie sa ne impacientam si nici sa comparam copii intre ei fiindca nu ajuta la nimic!

Lexi Maria scumpa!Vrem poze si cu noua coafura!!!!

Lili !Felicitari pentru progresele lui Mathias!E foarte harnicut!Bravo lui!

Am mai vrut sa zic ceva dar habar n-am ce......revin mai diseara ca acum ne pregatim sa mergem la gradinita sa-l inscriem pe Alesio(am emotii)!

Edit: Xandrutza e adorabila Narci cu cercelusi!E tare frumusica!

Eu

Mergi la inceput

Pufy, multumim! pufisorii! Ai dreptate, fiecare copil are ritmul propriu de dezvoltare... Ii tinem pumnii lui Alesio!

Capitol nou??

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

GETY, LA MULTI ANI !!!

La Multi Ani bucurii de 27, 28 si 29!

Ce ma bucur ca ploua, ne mai racorim un pic...

Gety, eu am luat CHICCO spf50, rezistenta la apa (cu gandul mereu la mare ).

Floricel, multa sanatate Roxanei .

Alexutza, Cristina si Xandrutza: eu i-am dat pe gingiute cu Dentinox, e singurul care calmeaza durerea si nervisorii gargaritei mele. Calgel a fost apa de ploaie la noi.

AdinaF, bine ai venit!

Cucuoancea, pupam pe Maruca frumusuca si dulce !

Xandrutza, felicitari pt cercelusi.

Eloise, felicitari pt mersul de-a busilea .

Lexi, am regasit in pozele tale 2 fetite frumoase foc care au crescut mari si niste mamici f mandre. Salutari si Ralucai si Alexiei.

Pufy, tinem pumnii cavalerului cel mare .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Sandra, multumim!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

67

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor. Multumim pentru complimente Pun cat de curand poze si cu ea "ridichiuta"

Gety, Maria ta nu s-a speriat de masina de tuns? Ca si noi am vrut s-o tundem cu masina dar s-a speriat ingrozitor si a inceput sa tipeee...Asa ca ne-am hotarat s-o tundem cu foarfeca. Nu-i vorba ca si cu foarfeca tipa, ca nu intelegea ce i se intampla...

La multi ani, Bucurii de 29!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Adina - baieteii tai merg la cresa? Sau stai cu ei tu deocamdata?

Cristina, nu, nu merg la cresa, aici in Germania primesti loc la cresa doar daca au ambii parinti servici, iar eu am lucrat pana acum doar la firma sotului meu, care e la subsolul casei

Deocamdata ma ajuta maica-mea cu ei, dar de luna viitoare sunt solo
Apropos, si eu sunt din jud.Cluj, mai precis Dej.
O zi faina

Mergi la inceput