Base ataca in instanta decizia CNCD

Base ataca in instanta decizia CNCD | Autor: basca

Link direct la acest mesaj

http://www.hotnews.ro/articol_73571-Basescu-va-ataca-in-instanta-decizia-Consiliului-National-pentru-Combaterea-Discriminarii.htm

si foarte bine ca o face, un precedent extrem de periculos a fost creat, ne va ajunge sa ne fie frica sa vorbim deschis si uneori eventual licentios chiar in compania prietenilor, de teama de a nu fi avertizati de 'jde de institutii si organizatii.

eu unul, in spatele volanului, aici in state, intr-o zi cu trafic extrem, am numai si numai cuvinte de lauda la adresa unei etnii intregi, bine reprezentate aici, despre care majoritatea covirsitoare a celor cu care am vorbit si ris despre subiect,au aceeleasi cuvinte de lauda....inclusiv grei ai show-bizz-ului ca Leno, Letterman. Mahr samd

acum daca cumva CDCD ar putea auzi cumva "indemnurile" si "aprecierea" mea la adresa lor, crede-ti ca m-ar putea cumva felicita pentru conduita civica si inalta tinuta morala, rezultat la expuneri repetate la scoala de balet si bune maniere?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

basca,de acord cu tine....in masina zic ce vrea mei
insa sa te astepti ca-ti vei lua ceva rosii in freza!!!

Edit: o sa mi se zica ca e presedinte si ca nu are voie,adica o sa ni se zica
in masina lui era sotul doamnei Basescu

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

ni-i nik, ca mi-e fomitza tare, tare, am sarit peste micu' dejun astazi.

nu-mi amintesc CNCD-ul sa-l traga de urechi pe varujan atunci cind a sugerat "internarea: tiganilor in ghettouri..un pas urias catre o alta..solutie finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Se face cam multa valva cu treaba asta...cu discriminarea...
iar daca Basescu poate, de ce sa nu atace decizia CNCD?E dreptul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Va rog continuati la 'subiectul fluviu'

De exemplu despre ce a patit Adrian Severin - omul indignat de prezenta hidrogenului in apa pentru afirmatia sa "Basescu este un tätar alogen"

Alin

Mergi la inceput