spirulina in sarcina
Inainte de-a afla ca sunt insarcinata am inceput sa iau spirulina si m-am sintit foarte bine. Cand am aflat de sarcina am oprit tratamentul cu toate ca pe cutie scrie ca este chiar indicata gravidelor, dar nestiind mi-a fost teama. Acum ma simt sfarsita, obosita, fara vlaga, si trebuie sa ma pregatesc pentru doua examene saptamana viitoare... parca nu functionez cum trebuie.
Cu spirulina m-am simtit plina de vitalitate, si mi-e dor de starea respectiva, as relua tratamentul dar nu stiu sigur daca este indicat. Am cautat pe net si din ce-am gasit reiese ca ar fi ok, dar nici o informatie nu este concreta.
A luat cineva spirulina in timpul sarcinii? Sau ati auzit cazuri? M-ar interesa tare mult.
Multumesc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Raspunsuri
irlandeza spune:
Eu iau spirulina, imi da putin mai multa energie, ca altfel as fi lesinata. Nu e contraindicat in sarcina, eu am intrebat doamnele de la Hofigal.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+
Mindy spune:
Eu am incetat sa mai iau spirulina (abia imi cumparasem o cutie mare)cind am aflat ca sint gravida dar asta numai ca o obsesie de-a mea nu vroiam sa iau nimic ce inseamna pirule in afara de vitamine pe perioada sarcinii. Acum parca imi pare rau ca nu am luat daca ziceti ca va da energie. In schimb doctorul imi prescrisese fier pt ca ma plingeam de lipsa de energie, numai ca fierul ma constipa teribil 
O sa reincep sa iau si eu spirulina ca vad ca e safe si cind alaptezi.
_
Is spirulina recommended for pregnant mothers, infants and children?
Yes, its a perfect supplement. Iron deficiency anemia in mothers and children is the most prevalent nutritional disorder. Pregnant women can use spirulina's vegetable protein and bioavailable iron. In India and Vietnam, doctors prescribe spirulina for pregnant and nursing mothers and their infants. Parents are often surprised how much their children enjoy this green food. Kids like to suck on tablets and munch spirulina covered popcorn.
Sursa: http://www.spirulina.com/SPLNews98.html
Fetelor eu am auzit ca slabesti de la spirulina, e adevarat?
slimatei spune:
nici nustiu ce sa mai cred !!! sincer mie ginec. mi-a interzis spirulina, cum eu aveam de dat niste exam. si inainte luam spirulina+ ginseng+ lecitina+ magneziu si inca ceva nu-mi amintesc din toate acestea doar magneziu m-a last sa iau si in ultimul timp mi-a prescris fier pe care nu am de gand sa-l iau caci il iau destul di alimente daca am sa dau in anemie voi lua cateva dar nu prea mult asta e!
daca voi sati aflat ca spirulina slabeste eu stiu ca fierul te face cat o vaca si asa sunt supraponderata...in schimb am renuntat la exam pt. o perioada; asta e mai imp. bebe!!!
stefania
12+