***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Noi am sosit acasa de miercuri, adica la 48 ore de la nastere. Bebe Toni este bine. Eu ma resimt de la operatie. Cu toate ca am mai avut o cezariana cu anestezie totala inainte...acum sunt foarte dezamagita. Eu eram pro cezariana convinsa dupa prima nastere. Nu am avut deloc dureri, refuzam calmantele, la o saptamana puneam aspiratorul. Fetelor!! acum am crezut ca o sa mor!!! Am facut peridurala. Dupa ce m-a intepat de vreo 3 ori (am semnele pe spate) si a durat foarte mult...acum ma doare coloana cu mijloc de mor! La terapie intensiva ceream calmantele unul dupa altul fiindca aveam niste dureri groaznice. Se mirau asistentele ca ma plang atat. Aveam sa descopar mai tarziu cand mi-a scos cateterul ca de fapt el iesise cam singur. Adica in loc sa fie infipt 5-6 cm, el mai era inauntru 1 cm. Asa ca durerile postoperatorii le-am simtit pe viu. Nici nu am simtit cand mi-a scos cateterul si normal trebuia sa simt o furnicatura. Ceea ce ma dispera este aceasta durere de mijloc cu care am ramas. Stiu ca era pe forum cineva care zicea ca a patit ceva de genul asta si a ramas cu durere toata viata???
Voi cu ce va dati pe operatie? Eu imi dau cu betadina dar stiu ca era cineva care isi dadea cu un unguent pt cicatrizare.
Va mai scriu dar ma doare mijlocul...
Felicitari fetelor care au nascut, bafta celor care asteapta si intru mai tarziu sa citesc si din urma!!
Va pup
Diana cu 2 baieti Alin (iunie 2002) si Toni (mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

gata, in sfarsit, ma pot lauda si eu ca am cam terminat cu mutarea la casuta noua, mi-a fost instalat si internetul...deci orice lipsa de pe forum va fi de acum inainte nemotivata!
Tot ce e mai bun si mai frumos pentru proaspetele mamici si puii lor scumpi !! Ma tot uit la fotografiile voastre si-mi spun ca toti copiii perfecti s-au nascut deja...la ce sa ma astept de la al meu?
raportam si noi 36 de saptamani implinite si ceva nerabdare din partea bebelusului de a-si cunoaste parintii (cel putin, asa simt eu!!)Sper totusi sa-si tempereze nerabdarea, sa mai stea in burtica cateva saptamani!... mai am de mers la serviciu pana vinerea viitoare , iar sesiunea de-abia a inceput! miercuri merg la control si vedem exact cum sta situatia...
Monytza... sunt aproape la fel de nerabdatoare ca si tine sa nasti si sa vii cu detalii..asa ca ... ma sa fie totul bine si sa-ti tii bebelusa cat mai curand in brate!!
pentru toate cele care va pregatiti de marele moment!!
Va pup si mai fug putin la smotru, ca dupa-amiaza am musafiri!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
36+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Mesaj de la Kay primit aseara: "Maine la 1 sau 2 imi face cezariana. tineti-ne pumnii. Kay si Sosonica."

Mesaj primit acum de la Kay: "dr vladareanu a zis ca nu nasc azi."

deci, inca asteapta....

Andreea 35+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

hai kay

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
36+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ana teodora si mario luca LA MULTI ANI sa cresteti mari, frumosi si sanatosi

miniuta sa-ti traiasca bebeul si bine ai venit acasa.

diaNA IMI PARE rau ca ai avut o experienta neplacuta .

kay hai cu bebelina

sI pentru surprize

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

diana,

ai patit ca mine...cu cezariana, dureri de moarte; si eu primeam calmante din 2 in 2 or si chiar mai des, dar la mine cateterul de epidurala a fost montat corect.
Stai linistita, o sa treci peste.
Dureri de spate o sa mai ai dupa operatie cam 10 zile; le mai simt si acum in zona lombara cand tre sa plimb bebele prin casa sau daca stau mult in picioare.
Cu operatia , dai cu betadina numai daca supureaza, daca e inchisa atunci n-ai de ce sa dezinfectezi.
Pentru cicatrizare dau cu Dermatix, un gel cu silicon care netezeste foarte bine dar e de durata tratamentul, adica cateva luni; dermatixul e un tub micut si costa 2 mil , poate gasesti ceva similar , mai ieftin; stiu sigur ca exista.

Durerile o sa-ti treaca, dar de uitat n-o sa uiti; eu nu pot sa fiu de acord cu fetele care au spus ca atunci cand iti vezi puiul toate trec si esti asa fericita ca esti mamica; eu n-o sa uit niciodata prin ce-am trecut si pot sa spun ca noaptea in care am stat la terapie intensiva a fost cea mai neagra zi din viata mea; toate chinurile prin care am trecut au eclipsat momentul care ar fi trebuit sa fie cu adevarat fericit: primul contact cu bebelusul meu; inevitabil, in fiecare an, pe 24 aprilie desi e ziua baietelului meu, eu sa-mi amintesc fara sa vreau de cosmarul prin care am trecut.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella, draga, imi pare foarte rau de experienta ta!
Miniuta bine ai venit acasa!
Diana numai pareri de rau pentru experienta negativa! Fii curajoasa in continuare!
Chowpersa ma bucur ca ai dus sarcina la bun sfarsit si ca ai un copil sanatos!
Alyna24 spune-mi, te rog, la tine epidurala a avut reactii secundare? Ai cumparat tu trusa? Daca da, cat te-a costat?
Si fiindca e duminica, va doresc odihna placuta!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi azi am stat in curte toata ziua si asta mica a dormit de numa.ne-a gonit ploaia in casa...

Diana , Ella imi pare tare rau de experientele negative care v-au marcat.cred ca tii f mult minte ca nu a fost bine daca te chinui dupa nastere si la cezariene recuperarea e clar mai grea.
la mine a doua nastee desi travaliul a fost mult mai scurt recuperarea a fost mai grea , m-a durut cumplit epiziotomia si hemoroizii dar acum la doua saptamani sunt ok.

Andrada multumesc mult de la lamuririle cu dormitul pe burta.Noaptea n-am curajul sa o culc desi sunt ferm convinsa ca ar dormi mai mult.asta mica pina acum manca de doua ori azi noapte a mancat de 3...

acum le-am culcat pe amandoua sunt curioasa daca dorm, ar fi ideal

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Ella, Diana se pare ca vom face un club al terorizatelor de cezariana.Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la asemenea dureri desi la mine e a doua operatiede acest gen.Culmea e spre deosebire de voi ca mie teribile mi s-au parut a doua , a treia a apatra zi cand a inceput nebunia cu miscatul ....cumplite dureri!
In plus se pare ca la mine cosmarul continua.Dupa ce ma linistisem cat de cat cu supuratia de azi a inceput sa curga efectiv din operatie printr-un colt limfa amestecata cu sange.Parca as avea un tub de dren invizibil prin care se dreneaza in continuu operatia.Nu ma doare nimic, n-am febra dar chestia asta ma termina psihic.Cred ca toate mi se intampla din cauza fricii de cezariana si de complicatiile de dupa...doamne stresata am fost...si se pare ca de ce ti-e frica nu scap!
Revin ca plange bebe!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare...

Miniuta, Bine ati revenit acasa! Ma bucur ca ai ajutor, imi pare rau de depresie. Se pare ca nu te-a sarit. Am tot incercat sa te sun...stiam ca ai avut telefonul inchis
Poate saptamana viitoare, daca imi citesti mesajul cand ai o clipa libera te-as putea apela.

Diana, imi pare rau ca ceza a fost de data asta cosmar. Culmea e ca aceeasi persoana simte diferit operatia.
Bine ai revenit acasa!!!!!

CHOWPERSA, SA iti traiasca minunea!!!!

CristinaMaria, chiar daca ai febra si iei antibiotik poti alapta in continuare. Imi aduc aminte ca am facut aceeasi febra 40 cu mastita la 10 zile de la nastere si cei de la Modicover imi recomandau sa intrerup alaptatul daca trec de 38. Fals, Noroc cu Dr. meu de la Giulesti.

Incearca o alta pompa, poate cea de la chicco te ajuta.

Andrada, te-as fi anuntzat mami, dar nu am ce!

Anca, Ancamari, Sobi , n-am nici un simptom. Si azi am 40 fix!
Parca mi-e si rusine sa mai citesc fetele care au dureri. Bine bine, ma trezesc de 3,4 ori pt baie, 3,4 ori pt R..si tot asa..dar ma simt bine.

Androix, incearca daca poti sa ii faci baie Georgiei la 19.30 intr-o ora termini cu ea si la 20.30 intri in schimbul 2 la Filip. Si io ma gandesc cum o sa fac cu gatitul, al meu sotz gateste dar nu ciorbe, supe. O sa fac mancare care o sa fie la comun, pt ca robert al meu inca nu manaca carne de porc, varza....
Acu sunt cu teoria, practica sigur ma va omora si pe mine
Pe Robert l-am culcat intotdeauna la max 20.30 si acum la fel. E drept ca de la 2 se trezea din ora in ora pana chiar si acum dar seara am avut-o linistita cat de cat.

Liviana, nu pot sa emit judecati de valoare decat din punctul de vedere al unei persoane care a avut un contact relativ limitat cu societatea germana. Adika nu am lucrat doar am fost la cursuri. ...deci nu pot sa iti scriu despre cazuri concrete fara sa extrapolez. Al meu sotz a lucrat si in ro la o firma germana zilnik de la 8-17, raaar mai aveau cate un invitat si ramanea in oras mai tarziu.
Acum lucreaza luni, ma, mi 8-18 cu o ora pauza (15 minute mic dejun plus 45 pranz la cantina...nu am auzit pe cineva sa il sara) joi are orar de la 8-16 si vinerea de la 8-13. Dar in afara unor intervale fiecare isi poate stabili singur orarul Sunt unuii care vin la 9 dar pleaca si vinerea mai tarziu sau sunt unii care-s mai eficienti si strang ore suplimentare chiar daca stau la servici mai putin..delegatiile sunt de luni dimineatza pana joi..au multe sarbatori religioase, cum e maine liber pt ca-s Rusaliile sau Vinerea mare sau Inaltarea cand e tot inchis. De anul trecut nu se mai platesc orele suplimentare la ei la firma si trimestrial le poti lua liber, daca nu le iei se anuleaza la sfarsitul trim.
Alt exemplu, asistenta de la medicul meu ginecolog la 18 fix pleca chiar daca io eram la dr in cabitet si mai era o pacieta, dr se ocupa de facut programarilor in continuare. La pediatru nu e asa: asistenta nu pleca la sfarsit de orar, pp ca e in functie de cum se inteleg.
Am incercat sa iti prezit cat de cat situatia pe aici, dar in general daca esti salariat nu stai peste program decat ff rar.
Au 6 saptamani concediu si de regula in cadrul unui an il iei pe tot, daca nu il poti lua din motive de servici ti-l platesc.

PEPSiCA, multzam de intrebare, dar nu, nu vreau.
Concediu si odihna placuta.

MOKO, bine ai revenit! poate te ocupi tu de listutza

mai citesc si poate revin, la 17 plecam la Fest, deh zilele orasului, era o nebuni ieri. Si maine dimineatza is la spital. Fiti pe pace ca am mai multi prietenii din viata reala pe DC asa ca vestea ajunge oricum. Andrada, tinem legatura

Alexandra (40 fix) cu David si Robert (12.09.2004)

Mergi la inceput