***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Intrasem in panica dar acum m-am linistit.
In schimb vad ca incepe sa se vada ca Filip e fratele cel mare. Cred ca eu sunt de vina in totalitate pentru ca desi incerc sa ma port cu manusi l-am cam transformat in copilul de sacrificiu caruia uit sa-i gatesc, pe care il culc la 11 noaptea pentru ca la 9 ii fac baie Georgiei si chestii de genul asta. Rezultatul este un copil nervos, care daca nu e lasat sa faca fix ce vrea, nu conteaza ca e periculos, incepe sa urle, si sa dea cu pumnul si cu piciorul in ce apuca, inclusiv in noi. Am un copil violent!
Trebuie sa ma reorganizez ca deja pic si eu din picioare de oboseala. Incredibil cat de repede se termina mancarea in casa asta! Inainte gateam o data pe saptamana si ne ajungea cateva zile si restul mancam ce apucam, acum m-am saturat de gatit. Si nici nu mai stiu ce sa fac.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, asa e cu papucii si noi avem mare grija ce luam, ca eu am platfus si se pare ca si el l-a mostenit!faina faza cu bicicletele!vad ca robert e in septembrie de ce retineam eu iunie!, auzi mi-am luat inima in dinti si-ti pun o intrebare! tu, m-ai tras de mina sa fiu pe lista asta, acuma eu te intreb daca tu nu vrei sa fii pe lista cealalalta?ma tii la curent cu momentul x!

ciuffy, felicitari!

gata, am intrat si eu in concediu sintem in pline mutari......e tare greu!si cu Dominic tot in 9 luni m-am mutat, si se pare ca acuma se repeta povestea!dar macar scapam de toate problemele si ne incepem o viata noua mai buna, muult mai buna!

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Am citit din urma, dar cu memoria mea de lauza nu mai tin minte daca foloseste cineva pentru buric in afara de alcool medicinal siBaneocin. Mi l-a recomandat dr, dar pe prospect scrie ca e indicat in profilaxia infectiilor ombilicale la nou nascuti si ca e contraindicat pentru copii sub 2 ani... Il foloseste cineva pt buricul lui bebe?

Da, noi, am folosit, pana a cazut buricutul, dar si un pic dupa, vreo 2 zile, preventiv. Ii dadeam dupa baie, cand se usca buricutzul un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas

Madi, despre vaccin mie mi-a zis medicul cand a venit acasa ca o sa faca un punct alb in varf, si sa nu umblu la el, deci e normal.
Stiu ca tu ai intrebat odata despre sunetele pe care le scoate bebelusul( pe atunci nu ma intreresa ca eram inca gravidutza si nu mai tin minte ce ti-au raspuns fetele) am acum aceeasi intrebare, uneori parca ar avea ceva in gat,asa se screme, e normal????????? Plus multe alte sunete dar asta ma streseaza cel mai rau.

Vas ceva de genul asta face si bebelina mea, ca si cand ar avea ceva in gat. Bine eu acum am inceput sa deosebesc screamatul de kk, de celelalte zgomote. Mai sunt unele pe care le face inainte sa se scoale, altele cand e satula etc. Ma gandesc ca sunt normale daca le fac mai multi bebei, o fi modalitatea lor de a comunica. A mea seamana uneori cu un porcusor cand scoate sunetele astea.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna mamici si burtici
LA MULTE LUNISOARE celor care au facut o luna de viata! sa fie sanatosi si mancaciosi
Astazi sunt "chiauna" de somn, piticu nu a dormit bine nici noaptea , nici astazi, de la ora 7 de dimineata s-a trezit , i-am dat tata si l-am tinut in brate pana pe la 11, apoi cand il puneam in patut incepea sa planga si uite asa m-a tinut pana acu vreo 2 ore, nu stiu cred ca de la colicile alea blestemate mi-a facut asa.Acum astept sa se trezeasca sa iesim un pic afara.
Androixeu am avut lohii 3 saptamani si ceva, dar de intensitate mai redusa in ultima sapt, si mie mi-a curs intr-o seara un cheag mic si e normal ca se curata, acum imi curge ceva "galbui" asta ins ca e pe sfarsite, nu trebuie sa te ingrijorezi.

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multe Lunisoare/Ani bebe de Arthurana!

Avand in vedere ca DidiAlex nu prea intra pe site in weekend, si ca a declarat ca daca o prinde duminica in formula 2 in 1 se duce la spital, majorete si pentru ea!

Si aman majoretele pentru Kay ;)

Mamicilor, eu acum sunt invidioasa ca aveti puiutii langa voi, probabil ca peste cateva saptamani o sa incep si eu sa regret perioada linistita di'nainte de nastere.
Nu pot sa nu ma gandesc cat de maricica o fi doamna Manu daca a spus asta doctorul (pe care l-am tot intrebat si nu parea pana azi deloc stresat de bebei mari)

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Cu atatea discutii despre ingrijire bebelusi si poze cu bebelusi minunati, ma simt usor off-topic dar... hop si noi cu date de la ultima echografie. La 35 sapt si 3 zile avem 2900 grame, am pastrat circulara simpla de cordon, placenta gradul 2/3, si de regula dimensiunile arata un bebelus de aproape 37 de saptamani, mai putin femurul care e coresp. unui bebe de 35 de saptamani - adica are picioarele scurte, ca ale mele. Ne-a decalat dpn la 20 iunie, dar nu vreau sa o schimb in listuta, ramane cum e acum ca ma gandesc sa nu fie un puseu de crestere si apoi sa ne mutam iarasi la sf. lunii iunie. cam asta...

alyna 24, iti doresc sa treaca cat mi repede colica renala, am mai patit si eu mai de mult si stiu ce pacatoasa e, mie mi-a trecut cu antibiotice tari, se pare ca tu nu ai voie sa iei.

poohy, amanam putin majoretele pentru tine, in schimb punem pentru
angelabv pentru azi!
ancamari pentru luni!
monytza pentru luni-marti!

didi ne faci vreo surpiza in weekendul asta? ai mai aflat ceva de miniuta?

mamicile cu bebei se vaita de colici, noi burticile cred ca ne vaitam de caldura, adevarul e ca noaptea e criminal de cald....
apropo mamici, banuiesc ca nu avem voie sa dam drumul la aer conditionat in camera bebelusului, nu-i asa? si atunci cum sa facem sa fie respirabil aerul la bebe in camera?

weekend placut in continuare.

Andreea 35+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

DRAGELE MELE
In primul rand va urez felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara viitoarelor mamici,
Cum bine stiti eu nu am internet acasa asa ca nu am avut cum sa anunt ca am nascut prin cezariana pe 05.05. un baietel pe nume ALEX-GABRIEL de 3.600 kg si 52 cm. scor Apgar 9.
Va multumesc inca odata tuturor celor ce au fost alaturi de mine cand am avut probleme si va doresc in continuare multa fericire.

Va rog sa ma treceti si pe mine in lista de la inceput.
PUPICI !!!!!
SA NE TRAIASCA COPII........

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Dragele mele, va multumesc tuturor pentru incurajari ! Am intrat acum pe net pentru ca inca sunt acasa ! Azi noapte nu am dormit aproape deloc, cu emotii si ginduri, m-am trezit la 4 si la 5:30 eram gata. La 7 am sunat la spital, asa ne-a zis doctorul, sa vedem care e programul si tipa de acolo a zis ca sunt tare busy si ma suna ea.Pe la 8:30 a sunat si a zis ca sunt citeva urgente, aici nu au foarte multi doctori si se pare ca doctorul meu a fost azi de servici si probabil a fost mai solicitat. Nu m-a considerat o urgenta si mi-a zis ca mai stam 1 zi, asa ca miine, duminica, o luam de la capat. Am fost suparata pentru ca-mi faceam atitea planuri, ca voi fi mamica azi, ca-l vad pe BB... Dar poate asa e sa fie! Multumesc tuturor, va doresc multa bafta tuturor si sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine , miine e si Sarbatoare mare asa ca poate miine e o zi buna, "fara dureri ". Va pup, Angi 40 sapt. + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna seara, dragi gravidute si mamici!!!

Azi-noapte nu am avut colici... ca deh... ne-a fost mila de mamica... la febra ei 39... asta mai lipsea... Sa vedem in noaptea asta cum ne descurcam

ELTEKA, de cand am inceput sa-l simt miscandu-se... Antonio avea program de pe la 24:00 ... Dar eu nu ma sinchiseam...puteam adormi si in loviturile lui...Acum... e altceva... Chiar ii ziuceam sotului... ca eram curioasa daca va fi la fel de somnambul si in viata extrauterina...

Androix.. eu am 2 sapt de cand am nascut si am zile cand mai vad in WC... niste chegulete... Dar sunt zile cand parca nu curge decat secretie si foarte foarte putin sange...Alteori curge sange la greu...

Carrie... vorbeam cu mama care e pediatru!!! si ea mi-a sugerat pozitia asta!!! Mi-a zis ca sunt niste baliverne ce gasesc eu prin reviste si pe internet legat de dormitul pe burta... Ma sfatuia sa citesc in cartea MAMA si COPILUL de Capraru... sa vad ca este foarte frunos explicat de ce e bine pe burta... Eu mereu il tin asa... Ba chiar intr-o zi m-am trezit ca avea capul intors pe partea cealalta... O data l-am si vazut cum ridica el caputul... se sprijina putin in barbie si apoi il intoarce....

Arcadia... eu nu am dezinfectat-o cu ceva anume... Am dat doar cu detergent lichid... si am frecat cu buretele... Asta prima oara... cand era noua cadita...Acum doar o sterg cu buretele...

Monytza.. sa stii ca si eu ma gandeam la momentele cand ma plangeam ca nasc dupa tine... Dar hai ca tre' sa nasti si tu!!! Si daca tot e cezariana nu inteleg de ce nu te opereaza o data!!! Mersi pt Flori si pupici

Liviana... nu am alte explicatii pt febra mea si pt durerile de articulatii decat ca ERAM FRANTA dupa 2 sapt in care am dormit cate 3 ore pe noapte si... ziua faceam diverse treburi: spalam, calcam, etc... oricum chestii usoare (doar de 2 ori am dat cu aspiratorul si cu mopul)... Recunosc ca nu pot sa stau degeaba in pat si sa dorm... Dar cred ca de-acum incolo asa voi face... Voi avea ceva mai multa grija si de odihna mea!

Kid, eu am folosit baneocin pt. bebe... Si recunosc ca am pus in cateva zile si la epiziotomie... Mai ales ca la mine s-au resorbit firele in cateva zile...si a crapat sutura... Mie dr. mi-a zis sa curat cu apa fiarta si racita... deci DISTILATA e buna... Imi mai recomandase sa pun la 1 L si 6 pastile de cloramina...dar a zis ca daca nu gasesc nu-i problema...

Alyna24... tu te vaiti ca nu avea Davidutzu' hainute??:? Esti de coma!!! Apropos de botez... inca ne gandim: ACASA sau la RESTAURANT... Sa vedem ce inspiratie am sapt. asta...

Chowpersa.. felicitari... Sa-ti traiasca Baiatul!!!

Si pun majorete pt fetele care se pregatesc sa nasca zilele astea:

Si... DIDIALEX... fara surprize... Ma anunti din primul moment!!! OK?

Gata...am terminat si eu de scris mesajul... in cele din urma...

V-am pupat!!! Si sa aveti o noapte cat mai linistita...

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput