***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza mamici si burtici,

De data asta eu bantui forumul noaptea :D
Vroiam sa pun majoretele, in ordinea de pe tricou:

Angelabv
Monytza
Ancamari
Surprize (poate Kay?)

Carstea, sper ca si tu si bebe strumf sunteti bine

pupici pentru mamici, burtici si bebeloni ;)

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte: ca si cand nu s-ar fi spart toate bubele in capul meu iaca a mai aparut una Nu mai tin minte de data trecuta si am un ghimpe ca mi-e teama ca nu-i a buna. Voi ati avut cheaguri de sange? Deja azi dimineata a fost a treia oara cand am gasit pe tampon unul, si cel mai mare dintre toate, cam cat o cireasa. Scuzati detaliile Si cat ar fi normal sa dureze lohiile astea? Ca la mine nu dau semn sa se termine.
Cand am nascut din cauza ca m-a durut expulzia ingrozitor si ma plangeam ca-n gura de sarpe, medicul meu a hotarat ca rezidenta de garda sa verifice cu mana interiorul uteului pentru ca avea mana mai mica. Mi-e teama ca n-a facut-o cum trebuie. Nu tin minte sa fi avut cheaguri la Filip. Altfel nu am dureri de nici un fel, febra nu, parca n-as da fuga la medic. La voi cum e?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mult fetelor penru raspunsuri!Nopatea asta am dormit mai bine desi m-am trezit cu niste mancarimi groaznice!In special palmele si calcaiele insa io cred ca este si de la caldura.Acum vad ca mai m-au lasat!Este o senzatie destul de naspa sa te manance calcaiele ca tare ma gadil si nu ma pot scarpina ca lumea!Sper sa scap si de mancaimile astea si sa nu fie nimic grav.V-am pupat burtici si proaspete mamici si sper sa aveti un week-end cat mai frumos!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata si

pt cine mai urmeaza
fetelor, cand ziceati ca mai e luna plina?
week-end placut si vreme frumoasa (racoroasa)

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mottanel si eu m-am chinuit de numa sa-i introduc suzi si am reusit numai cu modelul ortodontic de la NUK.ala i-a placut si Theodorei.
vreau sa va zic ca de la 6 dimi mi-a plans intr-una si acuma e 10 si abia a adormit, e prima data cand plange asa mult.
facem clubul colicilor?

Andrada, am citit asa de multe nasoale de dormitul pe burtik ca-s chiar stressata cand o culc asa dar se linisteste si doarme.noaptea il culci pe burtik?

Anca, eu iti recomand bai calde, eu asa mi-am declansat prima nastere.

Androix si eu pe cand cred ca scap de lohii incep iar, am si cheaguri, m-am saturat rau de ele, bine ca nu ma mai doare macar epiziotomia

un we usor sa aveti

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Androix, eu una n-am avut cheaguri. Lohii inca mai am dupa 2 sapt si jumatate. Eu zic ca cel mai bine e sa-i dai un telefon doctorului tau sa-l intrebi de cheaguri, ca sa nu te nelinistesti fara motiv.

Chris27, ai o familie superba! Sa-ti traiasca!

Mai lansez si eu o data intrebarea cu dezinfectatul caditei, ca nu-mi raspunse nimeni. Asadar mamici, ce folsiti pt dezinfectarea caditei?

Mami de Calinut piticut (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

baby de arthurana LA MULTI ANI sa cresti mare si sanatos

ancamari bafta multa luni. Ia nr meu de tel din listuta si anunt eu pe forum .

chris vad ca ii place f tare baita cu tati.

mihamora, andrada multumim . Buricutul a cazut la cateva zile de cand am venit de la spital. Nu iti face griji de el la baie. Sa nu stea apa pe el, adica sa nu o lasi sa stea in apa, nu-i nimic daca se uda.

angelabv bafta multa azi .

arcadia eu nu am folosit nimic pentru dezinfectarea caditei. Pur si simplu o sterg si inainte si dupa baie cu un prosop.

poohy hai si tu cu bebe

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

mesaj de la Kay: "Noi am facut 2650 gr, tensiunea nu e buna, astept sa vad cum evoluam si o amanam de pe o zi pe alta. tragem de timp sa mai creasca, poate maine poate marti...nu stiu".
Haide Kay sa fie totul bine!

Si pentru poohy, sa ne tii la curent daca te opreste la spital!

revin mai dupa-masa.

Andreea 35+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by michigan

alina e un pufulete davidutzul tau
si cate poze....si la baie si la padure....si cu mami...si mai ales..."dorm cu tati" sunt simpatici foc amandoi in pat!
ce pofta imi faceti voi cu bebelushii vostri!

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Multam mult de aprecieri!Si mie imi place mult cand dorm amandoi asa!
Si...stai linistita ca mai ai un pic si tu!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata mamici si burtici!

Trec si eu la raport....de fapt nu prea am multe de zis ca in cazul meu ..bineinteles ca nu este nici cea mai mica schimbare....Aseara am dormit cat se poate de prost,din cauza toropelii asteia extraordinare..Dak e ceva de raportat..sunt doar ochii mei umflatzi probabilde la curent ca am dormit cu geamul deschis...o durere sacaitoare de cap si faptul ca azi de dimineata cum m`am trezit am dat iama`n frigider dupa ce credeti?BERE

Andrada Tin minte cand te`am sunat panicata si tu mi`ai zis"Si tu nasti inaintea mea?!?" Eu sincer atunci nu as fi vrut sa nasc...eram doar speriata ca intelesesem ca NU MAI E MULT...si uite ca nu am nascut...nici atunci la 36 sapt...si nici acumluni fac 41..Ma consoleaza doar gandul ca mai mult de o saptamana ar fi ilogic sa mai stau
Imi pare rau pt starile febrile si pt nesomn..uite si sa treaca!

PoohyAi mare dreptate cu telefoanele...dak acum o saptamana au inceput serios...acum sunt de`a dreptul enervante..in fiecare zi ma suna aceleasi persoane sa ma intrebe dak nu nasc,desi eu le zic de fiecare data ca ma duc luni la control si nici vorba sa ma ia prin surprindere ca asta mica e prea incapatzanata

Alaltaieri de exemplu am stat vreo 2 ore`n capat si`am smotruit parchetul..n`am facut asa o curatenie de cand ma stiu..dup`aia..uda leoarca am spalat cabina de dus am mutat si rasmutat pe aici prin camera si n`am reusit decat sa transpir in ultimu hal si sa respir ca o locomotiva
Dak am vazut ca nimic...l`am luat pe al meu sotz care isi pusese mainile`n cap cand m`a surprins stand cu fundu`n sus la baie si frecand sarguincioasa cada si i`am zis ca am pofta de nu`sh ce sa mananc...si hop..la plimbare, pe care bineinteles am prelungit`o pe cat posibil...si seara am facut ce`am facut si am fortat nota....rezultatul...vax..nimic
Acum imi rod unghiile si astept ziua de luni...sperand ca de data asta marti ma va chema la spital in sfarsit....pt ca altfel o iau razna serios

Ancamari...succes luni!!

Poohy..dar sper totusi sa ma astepti si pe mine

mica ..merci pt incurajari

O zi buna va doresc..si ..mult aer... eu deja am inceput sa ma topesc

Mone 40+ Maria Antonia

Burtik Mone 38+2

40 sapt la piscina

Mergi la inceput