explozie la rusi???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by hristina
Ti se pare putin lucru sa lucrezi la Securitate si sa stii mai mult decat altii,doar prin natura serviciului?

Banuiam eu bine ca Securitatea nu s-a desfiintat acum 17 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Hristina, eu lucrez exact in asta, stiu cum si cine se ocupa de alertare in caz de urgenta/incident/accident nuclear (la nivel de persoana). Si asta nu e un secret de stat. Nici la noi, nici aiurea in lume. Si Securitatea nu are la job description asta cu secrete de stat cind e vba de "nuclear". Ca doar de aia e bagata in CANCOC, care-i o institutie suficient de publica. So...confirmarea nu e decit o gluma buna. In acest caz. Cum spuneam, poate fi la noi mama secretului de stat (desi repet, in conditiile in care am semnat cu IAEA un tratat de cooperare care spune clar ca suntem OBLIGATI sa notificam incidente/accidente incadrate pe scara INES, am semnat ne conformam - si la fel ca noi toate statele-cu mici excceptii gen Iran, Coreea de Nord). Deci un accident/incident nuclear cu implicatii asupra mediului si populatiei NU ARE CUM SA FIE SECRET DE STAT nici la noi nici la altii dar la altii. Si oricum ar fi vuit presa si organizatiile de protectia mediului - aia de se leaga de sine la un simplu transport de combustibil nuclear ars. Pentru ca, ma repet, exista o retea - pe care o are fiecare tara - de monitorare radiologica a mediului. Si eu, mai presus de Securitate:)), ii cred pe cei de la IAEA si ce vad eu cu ochii mei proprii in rezultatele de analiza apa/aer/sol. Si asta imi spune sa stau linistita. Asa ca pe mine nu ma prinde asta cu secret de stat, securitate si fac tot ce pot ca sa fiu informata - daca tot is in mijlocul problemei - ca sa mai linistesc si alte spirite mai putin introduse in "problema". Dar daca vreti sa fiti "impacientati" nu aveti decit. Oricum geamurile inchise/cirpe ude si alte sfaturi de acest gen sunt aproape zero. Si aici iar stiu ce vbesc.
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Nota autorului: consultati site-ul IAEA - Agentia Internationala pentru Energie Atomica, sectiunile News, safeguards, cititi despre INES. O documentare intr-o anumita problema ne poate salva multi neuroni atacati de intoxicarile de orice fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

... si totusi...

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Oricum nu as fi vrut sa cred ca este adevarat!
Dar,cand deja mai multe persoane,fiecare cu sursele de rigoare, spun o chestie, nu poti sta totusi calm si indiferent!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

:))))..."lucrez exact in asta" se traduce "comisia nationala pentru controlul activitatilor nucleare" si nu "Serviciul Roman de Informatii". Pina miercurea trecuta cind mi-am dat demisia pt a lucra la centrala nucleara de la cernavoda. Dar am inca multi prieteni si colegi la cncan. Si stiu ce e si ce nu e secret de stat. Iar asta nu e, indiferent cit de mult vrei tu, hcristina, sa ma faci sa ma simt intimidata de cuvintul "securitate". Are ea ceva rol si in nuclear dar in materie de incidente/accidente nucleare ma tem ca nu isi poate exercita functiile "ascunse". Numai bine va doresc si multa, multa sanatate.

Si apropos daca e secret de stat...vezi ca prietena ta prin confirmare a cam incalcat ceva regulamente ...plus fisa postului. Ca alea nu tre sa le zica nici eu-lui ei interior:))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Ti se pare putin lucru sa lucrezi la Securitate si sa stii mai mult decat altii,doar prin natura serviciului?

Elle_seb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floarea_soarelui

:))))..."lucrez exact in asta" se traduce "comisia nationala pentru controlul activitatilor nucleare" si nu "Serviciul Roman de Informatii". Pina miercurea trecuta cind mi-am dat demisia pt a lucra la centrala nucleara de la cernavoda. Dar am inca multi prieteni si colegi la cncan. Si stiu ce e si ce nu e secret de stat. Iar asta nu e, indiferent cit de mult vrei tu, hcristina, sa ma faci sa ma simt intimidata de cuvintul "securitate". Are ea ceva rol si in nuclear dar in materie de incidente/accidente nucleare ma tem ca nu isi poate exercita functiile "ascunse". Numai bine va doresc si multa, multa sanatate.

Si apropos daca e secret de stat...vezi ca prietena ta prin confirmare a cam incalcat ceva regulamente ...plus fisa postului. Ca alea nu tre sa le zica nici eu-lui ei interior:))).

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

Cand am spus secret de stat, nu m-am referit la problema asta, m-am referit la natura serviciului celei de mi-a confirmat!

Nu vreau sa te intimidez cu nici o Securitate, pentru ca fiecare e liber sa aiba cunostinte,rude,pile, relatii in orice mediu sau domeniu! Nu-i vorba de exercitarea vreunei functii, ci pur si simplu de faptul ca stie mult mai multe decat unii sau altii( Nu ma refer la tine)!

Asa ca ,revenind, m-as bucura nespus sa fie o gogoasa infuriata si nimic mai mult!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Ei,pe naiba, pai unii de unde mananca o paine cinstita?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da cum te protejezi hristina....ce a zis vecinul tau ca trebuie sa faci in situatia "radiatii"? ca de pomana ai aflat daca nu stii ce trebuie sa faci in continuare..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pana la urma e adevarat????Ca eu sunt graviduta...M-am cam speriat.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput