explozie la rusi???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

o fi vorba de radiatiile din agentul ala otravit cu plutoniu

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Oameni buni, asa cum dariaevelin a aflat o informatie NEOFICIALA de la un inginer din rusia care i-a spus ca a avut loc explozia, asa am aflat si eu, NEOFICIAL, ca e adevarat.
Oare daca nu exista acum nici un link care sa demonstreze veridicitatea, n-o fi real?
Ca tot imi sariserati toate-n cap.
V-am spus ce am aflat. Neoficial. Luati-o ca atare. Credeti, bine, nu credeti, iarasi bine.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ce ....Fulga sunt . L-am sunat pe sot sa-i povestesc faza (tot intrase un sambure de indoiala) si abia atunci am realizat ca daca ar fi fost ceva adevarat sotul meu ar fi stiut inca de dimineata si ar fi fost la datorie. Lucreaza la o institutie a statului care se ocupa de gestionarea situatiilor de urgenta (si asta chiar mi se pare o situatie de urgenta). So.....concluziile cred ca sunt evidente

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Da de unde stii? Pe bune, ma panikez si sunt si lauza, nu e bine deloc! La tine ma trimite paket barbatu-meu sa ma linistesti, sa stii

Andreea, mama de Filip si Georgia

Vino, ca-ti dau o tuica de pruna si te linistesc instant.

Elle_seb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Ce ....Fulga sunt . L-am sunat pe sot sa-i povestesc faza (tot intrase un sambure de indoiala) si abia atunci am realizat ca daca ar fi fost ceva adevarat sotul meu ar fi stiut inca de dimineata si ar fi fost la datorie. Lucreaza la o institutie a statului care se ocupa de gestionarea situatiilor de urgenta (si asta chiar mi se pare o situatie de urgenta). So.....concluziile cred ca sunt evidente

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Asta-i bine. Ne-am linistit.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Oameni buni, asa cum dariaevelin a aflat o informatie NEOFICIALA de la un inginer din rusia care i-a spus ca a avut loc explozia, asa am aflat si eu, NEOFICIAL, ca e adevarat.
Oare daca nu exista acum nici un link care sa demonstreze veridicitatea, n-o fi real?
V-am spus ce am aflat. Neoficial. Luati-o ca atare. Credeti, bine, nu credeti, iarasi bine.

Elle_seb

auzi io cred ca tu vrei sa ne dai peste cap planurile de vacanta si sa ne iei locurile la mare :)))

sincera sa fiu prefer sa nu ai dreptate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by Elle_seb

Elle_seb

auzi io cred ca tu vrei sa ne dai peste cap planurile de vacanta si sa ne iei locurile la mare :)))

sincera sa fiu prefer sa nu ai dreptate

Uhh... m-ai dat de gol, mai Papa, acuma na... o sa ma inghesui printre cearceafuri, ce sa fac?
Sincer, si eu sper sa n-am dreptate :)

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Deci e sau nu e? Ca eu vreu sa stiu daca pot sa deschid geamurile. Am ars budinca si situatia incepe sa cam scape de sub control...
Sa ma intoxic cu fum sau sa ma radiez?

alice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simali

Deci e sau nu e? Ca eu vreu sa stiu daca pot sa deschid geamurile. Am ars budinca si situatia incepe sa cam scape de sub control...
Sa ma intoxic cu fum sau sa ma radiez?

alice

Aceiasi problema si la mine in birou, doar ca aici ne intoxicam cu fumul de tigara

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daca imi amintesc eu bine, un subiect ca asta a fost deschis anul trecut , in care cineva, tot asa la mare secret, zicea ca a aflat de la sotul ei care lucreaza pe nu stiu unde, dar ca nu poate spune mai mult. Exact asa, imi pare rau ca nu gasesc subiectul, dar imi amintesc perfect , semana leit cu postarea lui elle-seb "daca ma credeti bine, daca nu, nu"

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput