ce sa fac deosebit de 1 iunie?

ce sa fac deosebit de 1 iunie? | Autor: Eliza5

Link direct la acest mesaj

Voi sunteti sursa mea de inspiratie

Dupa cum am mai spus la un moment dat, conduc o fundatie. Fundatie care are ca misiune sprijinirea si promovarea educatiei. Ne ocupam deci de copii, ne ocupam de dotarea scolilor de la sate, genul acesta de actiuni.

Este destul de tarziu, insa mi-a trasnit acum prin cap ca nu am organizat nimic special de 1 iunie.

Singura idee pe care o am ar fi sa organizez un concurs de desen/pictura la una din scolile pe care le-am sponsorizat pana acum, iar castigatorilor sa le oferim o excursie sau ceva..

Alte idei, please?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daca ati organiza ceva si la o casa de copii, ar fi si mai bine. Eventual sa le oferiti o excursie, o iesire de o zi, la munte... Cred ca au nevoie si s-ar simti si bine.

Edit: Eliza, , .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

M-am gandit la o casa de copii, insa am renuntat pentru ca m-am gandit ca pot oferi excursia doar castigatorilor (sa zicem maxim 7 copii). Si nu e vorba de bani, ci pur si simplu este greu de gestionat asa ceva pentru 100 de copii.
Si atunci toti ceilalti s-ar simti tare rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ati putea chiar voi sa faceti o excursie: toti copiii s-ar bucura... puteti ascunde niste obiecte si organiza un concurs: cine gaseste cele mai multe...
concurs de cantece , de pictura, de desene pe asfalt : la care copiii sa fie cei care aleg castigatorul, puteti merge la teatru sau teatru de papusi sau la cinema.... sau intr-un club de joaca.. am vazut ca au aparut in romania: iar copii de la sate cred ca vor fi in delir.. nu cred sa fi vazut asa ceva in viata lor: asta da cadou de 1 iunie pt ei, nu?
puteti confectiona si diverse bricolaje : de ex: faceti un zmeu : simbolul libertatii si al fericirii copiilor. si neaparat premiati fiecare copil in parte: cu cea mai ieftina bomboana.. cu un creion sau ceva... vor simti ca este ziua lor!

sorry insa: trebuia sa faceti un adevarat scenariu ca sa aveti o reusita!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Da, e o idee buna, dusi la film, apoi masa la Mc (nu dati , o data la nu stiu cat timp, nu e bai si lor le place acolo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

M-am gandit la o casa de copii, insa am renuntat pentru ca m-am gandit ca pot oferi excursia doar castigatorilor (sa zicem maxim 7 copii). Si nu e vorba de bani, ci pur si simplu este greu de gestionat asa ceva pentru 100 de copii.
Si atunci toti ceilalti s-ar simti tare rau..

da.. dar ce fericiti i-ai face!!! si te-ar tine minte toata viata!
eu zic : fa o fapta buna: daca tot nu este voba de bani!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ardeiash si cl, multumesc de idei, probabil ca asa o sa fac desi imi este teama sa scot copii multi undeva.. Desi copiii de la sate sunt mult mai cuminti decat cei de la oras. Cel putin din cate am vazut eu la proiectele de pana acum.
Oricum, o excursie pentru ei ar fi ceva de neuitat. Cei mai multi dintre copii nu au iesit niciodata din satul lor.

Mai ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

o excursie ar fi ideala, 100 de copii intra in maxim 3 autocare care nu te costa o avere pentru a le inchiria o zi. (nu trebuie sa fie cu aer conditionat si 5*). eventual la o pensiune unde sa li se serveasca masa de pranz, pentru ca transportul mancarii pentru un pic-nic s-ar putea dovedi putin mai dificil.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Raspund, desi cam pe langa subiect:
scoala unde invata copilul mea a organizat o vizita la o scoala-camin pt. copii cu probleme (nu stiu de ce gen, scuze) si le-au dus cadouri necostisitoare: carti, jucarii, rechizite, si obiecte confectionate de copii nostrii.
Bucuria a fost de ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu cred ca daca ati lua legatura cu un teatru de papusi sau chiar niste clovni, face-painteri, le-ati face poze (pe care apoi sa le afisati undeva la ei), le-ati lua prajituri si un tort mare si cu o forma interesanta... intr-o casa de copii sau mai multe... ar fi superb.
Nicoleta

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru sugestii
Cred ca o sa folosesc cate un pic din fiecare :-)

Va tin la curent

Mergi la inceput