Propuneri : de ce nu si o mamica de la noi si de ce nu si basca, ca o sansa reala si pentru cei care sunt membri recenti printre noi. Sa nu procedam ca unele institutii sau partide, care cum vad pe cineva nou sau tanar ( nu mai zic ) ii dau in cap si il izoleaza imediat, iar daca e inteligent , bine pregatit , mai vorbeste si bine si judeca la fel , sa te tii tare , ce repede devine un eventual P E R I C O L pentru functiile , scaunele si pozitiile lor. Sincer as vota asa:
Basca - e un bun politician ( vorbeste bine si in cunostinta de cauza, se vede ca nu a uitata de unde a plecat);
Marius - pentru pragmatism si pentru o buna mediere intre oameni, doua calitati extrem de importante pentru propunerea noastra;
O MAMICA - mai trebnuie oare sa scriu de ce ???
Si de ce nu 3 , asa ne putem verifica puterea noastra de executie, vointa si aplicabilitatea unui grup de oameni care stiu ce vor. Eu asa cred ca suntem NOI aici cu bunele si relele noastre. Am intalnit persoane cu care m-am contrat aici, dar pe care le respect, ca au stiut cum sa o faca: argumentul pragmatic la mine conteaza mai mult decat o mie de teorii neaplicabile sau neverificate.
Sunt alaturi de voi - majoritatea - indiferent de decizia luata.
Super tare, idee. Nu va cunosc foarte bine, nici pe Marius, dar va sustin, Pentru idee, pentru schimbare. Problema e cum? Poate la vot? Cu semnatura chiar nu cred ca pot din Maroc
Carmen, mami de Mihai.
kossir