primele doua luni de sarcina

Buna ziua, sunt noua pe acest forum, si as vrea sa va intreb si eu cum ati trecut de primele doua luni, eu am aflat in weekend de sarcina dupa trei teste pozitive, maine ma duc pentru prima data la consult, si pe unde ma uit si orice as citi se spune ca primele doua luni trebuie sa fii cu ochii pe tot ce faci sa fi foarte atenta si acest gand ma inspaimanta si sunt extrem de stresata. Ce ma sfatuiti?
Zeiri Louiza

Raspunsuri

irlandeza spune:
 Felicitari pt. sarcina, si te asteptam la Mamici de ianuarie-februarie 2008.Acolo suntem si noi tot asa burtici mici , ca si tine.
Acum depinde, fiecare femeie e altfel, la altele le e rau , vomita, altele nu, unele iau trat, de sustinere, altele nu, .......
Trebuie sa ai grija cu efortul fizic, in primul rand, sa nu ridici greutati, sa nu faci mult sport, sa nu te obosesti prea tare.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+

laviniaN spune:
 Nu ai de ce sa te stresezi,incearca sa fii linistita ,mananca sanatos,legume ,fructe,lactate intradevar trebuie sa fii mai atenta in aceasta perioada...probabil o sa apara si greturile ,dar nu toate femeile le au...daca te duci la medic maine e si mai bine,medicul poate sa-ti dea si tratament de sustinere daca e nevoie.
e important sa nu bei medicamente de capul tau,sa nu fumezi,sa nu bei alcool doar moderat,eventual poti incepe sa iei acid folic...si eu am luat de cand am stiut de sarcina pana in saptamana 13.
toate modificarile si starile pe care o sa le ai sunt din cauza hormonilor...sa nu te stresezi.
iti doresc o sarcina usoara...in fcuctie de data probabila a nasterii poti sa intri pe forum si poti impartasi impreuna cu celelalte gravidute pareri despre sarcina.
LAVINIA
25+

micsunea spune:
 Buna,
eu am facut testul de sarcina ieri si maine, pe 23 mai, am intalnire la doctor.
Am luat foarte repede intalnirea ca sotul meu e OATS si in mod normal nu putem avea copii decat prin FIV. In plus am dureri de burta.
Sper ca totul sa fie bine (durerile sunt lejer, ca atunci cand astept sa-mi vina ciclul deci sper ca uterul lucreaza si atat), ar fi un miracol pentru noi!![]()
Dar am inteles ca in saptamana a 5a de la ultimul ciclu (adica la varsta de 19 zile ale embrionului cate va avea al meu maine) nu poate sa-ti spuna doctorul nimic.
Probabil ca va trebui sa revin peste doua saptamani.
Felicitari si tine-ne la curent!
Micsunea

daria261 spune:
 Va zic bonjour fetelor ca asa se zice pe la noi. Sunt nou nouta pe site si implicit pe forumul vostru si as avea nevoie de cateva mici lamuriri. Pe 28 aprilie am avut ultima menstruatie. Tot CM dureaza la mine 26 de zile deci in mod normal ar fi trebuit sa vina "rusii" ieri dar surpriza!!! Nu au venit nici ieri si nici in aceasta dimineata. In schimb de 5-6 zile ma lupt cu greata, ma simt balonata si am dureri in zona uterului. Oare sa fie un bebe mik ? Ieri am facut , un test de sarcina dupa amiaza (un clearblue digital care ar fi trebuit sa fie 95 la suta sigur insa mi-a iesit Pas Enceinte adik...romanescul "negativ". Am observat azi dimineata o scurgere alba care nu ma supara in cantitati mici. Ma poate ajuta cineva???

irlandeza spune:
 Daria, in general Clear Blue digital sunt f. bune, nu am auzit sa greseasca vreodata.Cel putin la mine a iesit intotdeauna corect. Totusi spre linistea ta, daca poti, mergi si fa-ti un test de sange BHCG care este cel mai concludent. 
Poate e doar o dereglare, unele fete au dereglari si de 2 sapt. , asa ca........
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

catus76_ro spune:
 salut!!
 Daria eu as zice sa mai incerci sa-ti faci un test de sarcina dimineata la prima urina pt ca nivelul hormonilor de sarcina (daca exista)este cel mai mare!!!
 Multa bafta!!!!
 Catus76
10 sapt

daria261 spune:
 Salut les filles !!!
Va multumesc pentru sfaturi, dereglare hormonala nu cred ca este pentru ca in 10 ani de zile nu amavut niciodata o intarziere. Dereglarile hormonale se panifesta altfel la mine ( fibroadenoame la sani si microchisturi la ambele ovare) . Cred si simt ca e un BB mic si ma gandesc ca, pentru ca's micuta si nu era prima urina poate nu e atat de ridicat nivelul incat sa il surprinda testul de sarcina. Maine fac o analiza de sange si o rezolv (ma refer la asteptarea asta care ma cam streseaza) ...