Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 30

lorena_andreianu spune:
 Pupici fetele!
Intrebare intrebatoare pentru cele care stiu: ce se poate vedea la o eco de ~6 sapt?! Sa stiu macar la ce sa ma astept... miercuri merg. In tabelasul de pe babycenter vad ca la 8 sapt are 1,6 cm... mai devreme nu scrie... Cu fiu-meu prima eco am facut-o la 12 sapt...
Si eu am insomnii... noaptea abia ma ia somnul, iar daca ma trezesc (pipi, sete, fiu-meu care se trezeste) abia mai pot adormi... 
Burta parca nu ma mai doare, insa de dimineata m-am intins si m-a taiat o durere in partea stanga... ![]()
Cat privesc greturile, eu parca nu mai am. Mai mult seara am un nod in gat. In schimb, dimineata sunt f ametita...
Fetele cu probleme si eu sunt de parere ca trebuie sa va vada careva. Chiar daca nu vreti sa va schimbati dr, insistiati pe langa cel pe care il aveti.
Va pup!
Mitza 
 cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

zeririlouiza spune:
 as vrea si eu sa ma inscriu pe lista Ianuarie 2008
zeririlouiza 
DN-12.11.1979,UM-15.04.2007,DPN-19.01.2008, va multumesc si sarcina usoara la toate mamicile
Zeiri Louiza

AngeliquedeS spune:
 Am deschis subiect nou dar trebuie moderat, pana atunci mai scriem aici.
Lorena, eu l-am vazut pe bebe la 6 saptamani, e drept ca cu eco intravaginal.
Ramo, curaj si ai incredere in Tutu!! Sigur ca se aude inimioara si la eco abdominal, Irlandeza eco abdominal a facut acum.
Acutza, multumesc, m-am linistit. 
Alina, eu ma plang din contra ca dorm prea mult!
Breaz, te inteleg ca te pune pe ganduri lipsa asta de simptome, si pe mine ma mai apuca panica!
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

alina023 spune:
 Angi....pai si eu as vrea sa dorm. Sunt moarta de somn... Imi vine sa plang de oboseala dar ziua sunt la job, nu pot dormi. Iar noaptea....am trezesc si stau cu ochii pe pereti sau mananc. Asta e...
Chiar si acum imi este rau de somn ... Si mai am atatea ore pana plec acasa...of of...
Alina 
 10+ si Luca nazdravanul 
 (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 

NataliaS spune:
 Feteleeee! sunt super happy , acum m-am intors de la eco si mi-am vazut puiutul...statea pe spate atarnat de cordonul ombilical...am placenta anterioara, bebe are deja manute si picioruse

manca-l-ar mama pe el!!!
Avem 10 sapt si 2 zile varsta care corespunde si la masuratori si mi-a intrerupt injectiile, mi-a dat in schimb duphaston 2/zi.
Mai fetelor, ce-o mai fi cu Gugu???stiti careva? sper ca e bine!
Va 
ca tre sa merg la medicul de familiesa-mi dea si mie sa-mi fac analizele.
Natalia 
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea,  si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

AngeliquedeS spune:
 Fetelor, avem subiect nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101127
Gugu e in Delta! ![]()
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

miky_mamica spune:
 Si eu sunt o viitoare mamica si eu vreau sa fiu alaturi de voi in lista, asa ca va rog sa ma puneti si pe mine: DN 27.10.1982, UM 02.04.2007, DPN 06.01.2008. Inca ma simt obosita, dar sunt optimista!!!!!!!!!!!
E greu sa fii mamica!

sorina16 spune:
 buna fetelor!ce mai faceti?eu am acum 6 sapt si 2 zile de
.ma simt foarte obosita si as dormi continuu.dar...am sesiune asa ca citesc in timp ce ma gandesc daca bebe e bine.Abia astept sa merg la doctor peste 4 sapt sa vad daca e bine.
.Va doresc sarcina usoara.aa,vreau si eu sa ma treceti in lista cu gravidute:DN:26.02.1986, UM:15.04.2007,DPN: 17.01.2007.

amelia spune:
 Buna Fetelor,
  Va multumesc celor care mi-ati urat LA MULTI ANI!Din pacate nu am putut intra sambata pe forum pt ca mi-a fost cam rau.Vineri am stat acasa,in pat....cred ca o mica insolatie...dar acum mi-a trecut si totul e ok.
 Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa!
 8+