Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 27

roli25 spune:
 Nici eu nu am nici un simptom si cateodata ma apuca ingrijorarea, dar ma gandesc imediat ca bb mic creste si nu vrea sa ma supere 
.
Dar ma termina caldurile si nu stiu cum vom trece vara asta care se anunta cea mai secetoasa din ultimii 100 de ani.
Maine e ziua cea mare, merg la eco sa il cunosc pe bb.
Felicitari noilor gravidute.
O duminica linistita si frumoasa
Roli 
6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006) 
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

Irda spune:
 Roli....bafta maine la eco....e taaare emotionanta prima intalnire!
Sa ne vii cu vesti bune ....si eventual cu o poza cu samburelul!
Cu caldurile.....nu mai zic nimic .....ca daca ar fi dupa mine m-as muta la munte! Vara Bucurestiul e ...sufocant de-a dreptul!
Eu am luat un No Spa ca ma cam "tine" burtica de bebe!![]()
Pupicei
Irda 
 8+  Cat de mare-i bb mic!
cu 
 Daria 13 iulie 2005 
Poze Daria 

Lala_D spune:
 Ingros si eu randurile celor fara simptome de sarcina evidente 
, abia astept sa ajung vineri la doctor pentru eco ca deja incep sa ma urc pe pereti 
.
La mine si la cealalta sarcina oprita la 10 sapt nu au fost simptome foarte evidente astfel incat saptamanile astea sunt de-a dreptul imposibila si imi cer scuze anticipat de la voi pentru asta ... sorry 
Ca mici simptome pot enumera doar sani plini si mariti, o scurgere alba , cremoasa si oboseala .....in rest nimic 

Asa ca incep sa imi fac ganduri amare 
O zi excelenta tuturor !
Lala.

irlandeza spune:
 Bubu, si celelalte fete la care va e rau, cand am fost la dr. mi-a spus ca o feliuta de ginger frecat de incheieturile mainii ar duce la diminuarea greturilor. Dar nu frecati foarte tare, pt. ca ustura, da arsuri, eventual se poate pune o picatura de ulei ca sa nu fie asa puternic.
Incercati si asa.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

geo_ionita spune:
 Buna, zuzelor! Astazi cred ca am intrecut putin masura, am fost la Snagov si unde imi propusesem sa nu stau la soare, m-am intors acasa si am observat ca sunt putin rosie la fata si pe umeri. Sper ca nu este foarte, foarte rau... Voi ce ziceti? E bine sau rau?
Georgiana

irlandeza spune:
 Geo, daca n-ai stat cu burtica la soare, atunci nu-i nici o problema.
Pe cine intereseaza, am pus poze cu bebe si burtica mea.![]()
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

sorina16 spune:
 Buna seara gravidutelor!Eu nu am mai scris pana acum pe forum dar azi m-am hotarat sa va salut!sunt si eu graviduta in 7 sapt si sunt foarte fericita.Sper sa fie bine pt ca la 5 sapt si 4 zile am fost la doctor si am vazut sarcina dar a zis ca nu imi poate spune inca daca e normala sau nu.cica ar fi avut 17 mm ,nu stiu ce,cred ca sacul.Pe foita de la doctor scria amenintare de avort pt ca ma doare burta destul de tare si tb sa iau duphastan de 2/zi si scobutil 3/zi,si no-spa la nevoie.ma duc iar la control peste 3-4 sapt.sper sa fie bine.

Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Geo, daca n-ai stat cu burtica la soare, atunci nu-i nici o problema.
Pe cine intereseaza, am pus poze cu bebe si burtica mea.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru8+
Irlandeza, am vazut pozele puisorului si burtica!Mi-au placut mult - Felicitari!

La capitolul
 cum stati?!Noi am cautat de data aceasta sa facem o pauza mai lunga de cand am aflat ca sunt
 insa, in dimineata aceasta mi s-a facut mila de tatic.Saptamana viitoare cand vom ajunge la
 vom vorbi cu acesta sa vedem, in ce masura unda ne poate fi libera tinand cont de cele 2-a sarcini pierdute.Cu fetele, a mers treaba pana aproape de nastere insa acum, este o alta poveste si speram ca totul sa fie bine.
Voi,cele care la randul vostru ati pierdut puisori spuneti-mi va rog, ati vorbit cu doctorii referitor la acest subiect?!
Poze & My Baby Development!

zozela spune:
 Felicitari Mav!!Bravoooo!!
Sarcina usoara,fara gretzuri si dureri si un BB sanatos tun-iti doresc din inima!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

roli25 spune:
 Irda eu m-as muta de tot din Bucuresti, dar nu vrea sotul. Urasc orasul asta poluat, aglomerat si murdar...desi sunt bucuresteanca.
Irlandeza ti-am vazut puiul. Foarte dulce, sa fie sanatos si sa se nasca la termen 
.
Roli 
6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006) 
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png