Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 25

Gina M spune:
 Mav - ma bucur tare mult pentru tine!
Felicitari pentru sarcina si bine ai venit in mijlocul nostru.

Poze & My Baby Development!

micsunea spune:
 Salutare tuturor,
felicitari noilor venite!

Fetelor, doar un san se umfla la mine. Sanul drept e tare ca un pietroi simt ca are ceva in el, iar stangul e moale, flasc, neumflat!In stangul am si un fibroadenom!!!Stangul nici nu ma doare, nu prea da semne ca ar fii al meu, ca dreptul!!!
Din cauza fibroadenomului (2cm*1,5cm*0,8 cm) sanul meu stang obisnuia sa fie mai mare decat dreptul, dar acum dreptul a recuperat.
De fapt, in general sunt plata ca un baiat (am cupa ??? AA!!! nici nu port sutien, pe ce sa port?!!) iar acum incep sa am UN san!!!!
Plus ca dreptul se "uita" "in fata", iar stangul atarna intr-o parte, daca n-are nimic in el, nu-i umflat
E grav?

NataliaS spune:
 Salutare zuzelor!
Ce faceti azi? Cum va simtiti? Mie mi-a fost putin raut de dimineata, dar am mancat si mi-a trecut. Mi-am trimis fiica la plimbare cu taica-su si am ramas sa gatesc ceva - iahnie de fasole cu ciolan si supica de carne de curcan cu taitei...mancare grea in miez de vara deh poftele astea![]()
Mav bine ai venit printre zuze 
 si eu am avut la sarcina trecuta UM 23.04 , dar in loc de 28.01 cand aveam termenul am nascut in 04.02 asa ca poti foarte bine sa il nasti si pe al doilea in aceeasi zi![]()
Ramo...cum esti zuzo?Ti-ai facut Pregnylul? Asa-i ca nu doare? Si eu mi-am injectat unul azi dim.
Laura Condoleante!!!imi pare rau pentru cele intamplate! incearca totusi, in limita posibilitatilor, sa nu te consumi prea mult
Natalia 
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea,  si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

AngeliquedeS spune:
 Neata, fetelor, am venit si eu la condicuta. Ma bucur ca Mav a postat in sfarsit si ii urey bun venit printre Zuze. Ma rog din tot sufletul sa mai apara cineva printre noi, care acum asteapat rezultatul testului de pe 30 sa vada daca i-a reusit FIV-ul - Cornelianeli, postez si aici ca ma rog pentru tine!
Eu sunt bine, zici ca nici nu sunt insarcinata, nu mai am nimic, numai noaptea cand ma trezesc sa merg la toaleta ma conving ca ESTE totusi bebe. Voi ati luat ceva in greutate pana acum? Eu simt cum incepe sa mi se tuguie burtica si cand ma uit in oglinda se vede deja delimitarea uterului mai umflat. ![]()
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

AngeliquedeS spune:
 Am trecut noile Zuze pe listuta. Daca am scapat vreuna va rog sa imi atrageti atentia! Micsunea si Raly va rog sa ne scrieti si data voastra de nastere!
Acum ca ne-am mai linistit in ce o priveste pe Laura, acum am alta grija. Bubuleana pe unde umbla? Si azi chiar aveti de gand sa ma lasati singurica pe aici? 
Pupici, 
Angelique 
 9+
, bebe  

Mare, Munte, Flori

daria261 spune:
Ziua buna fetelor.Am promis ca va voi tine la curent. Ei bine azi dimineata cu prima urina am facut un nou test de sarcina care a iesit negativ. Mai facusem unul acum 2 zile (alta firma producatoare - tot negativ). Rusii nu vin, greata persista seara, fac pipi sestul de des.. E posibil sa fie totusi BB si sa nu se vada la testul de sarcina? Cu analizele de sange e mai greu aici, trebuie sa iei rendez-vous care sigur e planuit peste cateva zile si daca intre timp vin rusii ratez tot..Nu mai stiu ce sa zic, sunt ganditoare si confuza. Nu inteleg. (Nu prea pot sa mananc de greata si am si slabit..)

micsunea spune:
 Deci:
DN 16.05.1978
UM 17.04.2007
D estimata nastere bebe 25.01.2008
Micsunea care va imbratiseaza pe toate!
Sper sa raman cu voi toate inca vreo 34-35 de saptamani!

irlandeza spune:
 Mav, bine ai venit, ma bucur mult pt. tine.
Ange, eu sunt prin preajma, dupa ce de dimineata m-am trezit OK, acum sunt iar cu stomacul intors, si tensiunea a scazut si mai mult, si pulsul a mai crescut si m-a luat o durere de cap si de stomac. Prea multe nu pot manca.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

irlandeza spune:
 Daria, pai mai asteapta cateva zile , poate o sapt. si mai fa un test. Si daca-ti faci programare la test si nu mai mergi , ce are ? Suni si anulezi.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

AngeliquedeS spune:
 La multi ani pentru Amelia, m-am uitat in listuta si am vazut ca azi e ziua ei! 
Pupici, 
Angelique 
 9+
, bebe  

Mare, Munte, Flori