Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 18

dordia2000 spune:
 Fetele...am vb cu dr. si mi-a zis sa iau preventiv utrogestan pana la 6 pe zi...deci voi lua in seara asta 2 maine dimi 2 si...sa incep sa scad ...pana ajung la 2 pe zi pt sustinere. Joia viitoare ma voi duce la ea...si sa speram ca nu e nik grav.
Ramo iti tin pumnii sa fie totul ok!
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Ramo2007 spune:
 Am venit.
Am fost la cabinet si Tutu nu era, apoi am fost la spital si nici acolo nu era.L-am sunat si mi-a raspuns.Mi-a spus sa ma duc la rezidenta lui Ioana Condurescu sa ma consulte.O tipa super ok, s-a uitat la secretie si apoi m-a consultat.Colul este inchis si a spus ca e sange mai vechi care se elimina.Trebuie sa iau No Spa 3/ zi si sa continui cu Utrogestanul.....si sa ma odihnesc.
Eu sunt f panicoasa de felul meu, sper sa fie bine de acum in colo.
O s-o las mai incet cu agitatia.
Pupici,
 6+
Ramo

dordia2000 spune:
 Micsunea bine ai venit printre noi...si sarcina usoara iti doresc!
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

dordia2000 spune:
 Doamne Ramo ce ma bucur. Bine ca e ok!!! Odihneste-te si...stai linistita desi stiu ca e greu!
Diana
 6+ mamica de 

irlandeza spune:
 Gra scumpo, sa nu te intristezi,si eu am avut o crestere nu tocmai buna la celelalte doua sarcini, nu se dubla la fiecare 2 zile, crestea f. putin si in final........n-a fost sa fie. Fara sangerari, fara dureri, fara nimic.Trebuie sa fi tare , daca bebe e luptator si e OK , o sa fie bine, daca nu, sa sti ca nu prea poti sa-l ajuti cu nimic, doar iti prelungesti starea de nesiguranta. Pt. ca , corpul elimina sarcinile nesanatoase.Oricum , pana sa iei vreo decizie, tu sau doctorii, repeta cat poti de des BHCG-ul ca sa fi sigura de rezultate, si eco la fel, acolo se vede daca bebe creste sau sta pe loc.
Doamne ajuta-ti sa fie bine.Si fi increzatoare.
Bun venit noilor zuze.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

NataliaS spune:
 Ramo si Dordia, ma bucur ca nu e nimik grav...stati cat mai mult linistite, nu faceti efort si va fi bine!!!la sarcina anterioara si eu am avut pete maronii la 4 si la 8 sapt parca, dar a fost bine pan' la urma cu tratament de sustinere.
Gra iubita, capul sus...indiferent ce va fi cu sarcina asta(si 
 sa ramana si sa fie sanatoasa) macar ai certitudinea ca poti sa ramai insarcinata 
Natalia 
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea,  si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Gina M spune:
 Irlandeza - ma bucur sa vad ca totul este bine cu puisorul.Felicitari pentri inimioara care bate.
Ma rog pentru fetele cu sangerari ca acestea, sa se opreasca si totul sa fie bine.Sa fiti tari.Va 
Poze & My Baby Development!

Pepsi spune:
 fetelor stiti ceva de laura? ca incerc sa dau de ea de citeva zile! sa vezi ce ma iau de ea ca-mi da asa emotii acuma!
Flavia 
37+ David
 si mama lui Dominic 17 mai 2004
 albumele de familie

Gina M spune:
 Offf,fetelor chiar asa, ce-o fi cu Laura?!
Vad ca si-a scos chiar si optiunea PM!!!Hmmm,ceva trebuie sa fie la mijloc!!!
Laura, fa te rog bine si da-ne un micut semn de viata.Te 

Gina M spune:
 Fetelor, am recitit mesajele din urma si in unul din acestea Laura, spunea ca ceva analize nu i-au iesit tocmai bine!
Uitati ce scrie mai jos:
Am primit si rezultatele la analize si mi-au iesit cateva valori aiurea:
- RBC (nr. eritrocite): 3.8 (limite 4.0-5.5)
- HCT (hematocrit): 35.7 (limite 36-52)
- glicemie: 65.0 (limite 70-105)
Se pricepe cineva sa interpreteze analizele de mai sus?!