Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Gina M spune:
Fetelor, voi ati inceput deja sa va ganditi la nume pentru bebelus/i?!
In cazul in care poate fi fetita noi, i-am pregatit deja numele:Tabitha Bianca
, insa daca va fi baiat,vom avea ceva de lucru!Sotul, spera in continuare insa ca va fi totusi baiat!![]()
Voua, ce nume de baietei va plac?!
Poze & My Baby Development!
AngeliquedeS spune:
Mihai Victor daca va fi baietel si Despina Maria pentru fetita.
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
irlandeza spune:
Dimineata merg la eco. Trebuie sa am vazica plina sau goala ? Este eco abdominal.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
AngeliquedeS spune:
Pentru eco abdominal vezica trebuie sa fie plina
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Dimineata merg la eco. Trebuie sa am vazica plina sau goala ? Este eco abdominal.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
Daca este eco' abdominala trebuie sa ai vezica plina.Daca este eco''vaginala'nu trebuie.
Este bine sa bei totusi ceva apa caci, nu se stie de care iti va face.Eventual daca nu-i abdominala, te duci repejor la baie si ai rezolvat problema.Te asteptam cu vesti bune.

irlandeza spune:
Sigur e abdominal, ca de aceea m-a chemat la 8 sapt. ca sa nu-mi faca vaginal si sa am alte probleme cu bebe. E nasol ca am programare la 7.45 si la ora aia nu prea mi-e sete. De fapt, nu prea beau mai nimic toata ziua. Ca nu pot.
Noi 2 singurei
7+
P.S. Aveti si poze cu bebe ?
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Sigur e abdominal, ca de aceea m-a chemat la 8 sapt. ca sa nu-mi faca vaginal si sa am alte probleme cu bebe. E nasol ca am programare la 7.45 si la ora aia nu prea mi-e sete. De fapt, nu prea beau mai nimic toata ziua. Ca nu pot.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
Si eu am avut programare tot asa dimineata la )8;00 AM insa, pana am ajuns acolo si cat am asteptat am reusit sa beau suficienta apa.O sa fie bine.Capul sus.
La tine trebuie sa fie tarziu acum!!!Fugi la

sa poti fi pe ziua de maine in forma. Te
Luna1 spune:
Irlandeza in primul rand felicitari pt sarcina sa mearga perfect pana la capat. Am vazut ca ai greturi imi pare tare rau stiu prin ce treci, de Craciun lumea manca si eu vorbeam cu buda. Nu stiu cu ce trece insa tb sa bei lichide altfel patesti ca mine, eu am ajuns in spital cu infectie la rinichi din cauza ca nu am baut lichide. Apa plata cu juma de lamaie iti mai taie greatza. Cola (stai linistita, nu e asa de rau sa bei cola), apa cu gaz. Cat despre eco si sa ai vezica plina nu trebuie neaparat sa simti ca faci pe tine, daca nu mergi la toaleta inainte cu o ora e ok.
Scuze ca am intervenit, inca o data felicitari, tuturor fetelor.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
irlandeza spune:
Mersi LUna, sotul meu "nu ma lasa" sa beau apa minerala, ca sa nu fac pietre la rinichi, iar cola imi e frica sa beau prea mult, sa nu pateasca bebe ceva. Apa plata nu o suport, imi iau suc de fructe natural, nu din concentrat, sau imi mai fac fresh in casa, dar mie greu sa beau ca nu mi-e sete si mi-e rau.
Gina, la mine e doar 20.30, nu e asa tarziu.
Noi 2 singurei
7+
Luna1 spune:
Irlandeza am o carte de specialitate "pregnancy bible" care zica ca ai voie pana la 3 cafele pe zi si pana la 8 cutii de cola, adica aceasta cantitate de cofeina este filtrata de placenta. Acum eu nu zic sa bei 8 insa poti bea 2 daca iti fac bine. Crede-ma a fost o experienta oribila spitalul cu perfuzii pt rehidratare si antibiotic intravenos, mi-a zis atunci doc "bea orice numai bea" pt ca e mai grav pt bebe sa ai infectie la rinichi (cica poate sa afecteze sarcina) in plus sunt sigura ca nimeni nu vrea antibiotic in sarcina.
Cu apa cu bule nu stiam dar daca nu ai probleme cu rinichii nu cred ca vei face pietre acum. Eu beau mereu si n-am nimic.
Te pup
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin