cine imi poate raspunde
Sunt insarcinata in 12 sapt si pana acum nu am avut nici un simptom de inafara de oboseala.De cateva zile insa am inceput sa am greturi matinale.E cumva pe dos toata situatia asta.In schimb ceea ce ma ingrijoreaza mai mult e ca am avut o infectie la o masea in sapt 9 si a trebuit sa iau amoxicilina.Mai este cineva in situatia mea sa-mi dea vreun sfat?

Raspunsuri
vali_delide spune:
mimi,
bine ai venit si sarcina usoara!
Nu este obligatoriu sa ai toate simptomele de sarcina, sunt femei care nu au nimic toata sarcina. Nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze foarte tare acest lucru....cat despre greturi, pot sa apara sau nu, sau te pot tine mai mult timp, sau sa fie doar sporadice.In privinta antibioticului...ti l-a recomandat un medic sau l-ai luat tu? Poate te vor lamuri fetele, stiu ca exista anumite antibiotice permise in sarcina, cu acordul medicului, dar nu stiu daca si amoxicilina face parte dintre ele.
Pupici si sanatate!
Valentina
10+
noi doi
mihuta spune:
Am o lista cu medicamentele sigure, riscante si contraindicate in sarcina si amoxicilina este considerata sigura.
Iar simptomele variaza de la femeie la femeie si chiar de la sarcina la sarcina. Nu exista un standard.
14s +
Sophia 80%
Pepsi spune:
fiecare reactioneaza diferit in sarcina, eu am avut total diferite cele 3 sarcini ale mele, nu au semanat una cu alta! deci nu exista regula, amoxicilina este permisa in sarcina si eu am luat ptr o sinuzita cind aveam 6 luni!intreaba medicul, mie mi-a zis ca mai bine iau antibioticul care e permis in sarcina decit ca infectia sa-l afecteze pe bebe!
Flavia
37+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
asiza spune:
Mimi, si eu am luat Amoxicilina in sarcina de 2 ori...prima data in saptamana 12 tot din cauza unui abces dentar si apoi in saptamana 28 parca pentru o infectie urinara (tura II a fost chiar injectabil intravenos)...E un medicament absolut sigur in sarcina! Eu am nascut un copil sanatos si frumos
!!! Nu-ti face griji! Sarcina usoara! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
mimi1975 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari.Antibioticul a fost recomandat de catre dentist dar mai mult am fost ingrijorata datorita faptului ca aveam doar 9 saptamani de sarcina.Azi am prima ecografie .Sper ca totul sa fie ok.Pupici.![]()