Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am uitat sa va spun. E o sectiune unde poti sa te plangi de anumite lucruri care te supara pe acest site (anunturi tehnice, probleme, sugestii). E deschis un subiect in care utilizatorii s-au plans de reclama respectiva. Cred ca se numeste 'Ma enerveaza din nou'. Intrasem si eu pe acolo sa ma plang, dar mi-a trecut cand am vazut raspunsurile.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Ioooooii, cin' m-o pus? mie-mi place cum suna Cezar
pai atunci ma las pagubasa, ca nu le am cu astea fistichii

Mai fetelor, nu mai are niciuna dintre voi pofta de bere? oare ce-o fi cu mine, ca inainte nici nu puteam s-o vad! acu-i cea mai buna licoare din lume!

Si 23+

Poze

Ba eu, la greu! Nu pricep cum imi poate placea atat de mult avand in vedere ca n-am baut in viata mea o bere intreaga iar acum le dau pe gat la greu (fara alcool bineinteles).Asta e!

Emma 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Vreauuuu si eu cireseee!Am vazut azi la super-market si la un pret convenabil...dar nu aratau prea bine asa ca m-am consolat cu un pepene rosu care s-a dovedit a fii roz pal si fara gust. Acum ma oftic ca n-am luat cateva cirese macar sa-mi fac pofta.
Annisia, chiar ti-am simtit lipsa pe aici....dar vad ca recuperezi acum ....macar mai scoti gravidutele astea din depresii inveselind putin atmosfera cu tonul tau tonic si haios.
Am vazut ca ai retinut imediat nedumerirea mea in privinta ... dar eram mai mult curioasa pentru sot ca sa nu-l trimit in calduri pe la servici ...ca din partea mea... Dar am avut noroc pana la urma ca nici el nu a prea putut face "acrobatii" pentru ca...plictisindu-se la munca in garda s-a operat singur de o alunita mai mare pe burta ...ca sa vedeti ce om nebun... i-a iesit chirurgia pe nas.

Iuli23+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

Fetele, eu protestez!
La noi ciresele sunt 13 euro pe kg .. A mai facut soacra-mea gafa asta sa imi faca pofta de cirese, si a zis sotul sa pastrez chitantele ca i le duce acasa la decontat ...

13 EUROOO...???
aia is nebuni????? aici sunt doar o lira si mananc de ma sparg...

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Fetele din Constanta, vad ca sunteti cam in minoritate, numai doua...asa ca ma alaturi si eu voua pentru ca provin si eu de acolo desi de 2 ani ma aflu in Cipru. Mai dati-mi vesti despre C-ta, ce mai e nou, cum mai e vremea pe acolo ca mi-e un dor de mor. Eu n-am mai fost din noiembrie dar mi se pare o vesnicie. Si spuneti-mi la ce doctor mergeti...?!

Iuli23+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Annisia draga, bine ai facut ca ai luat masuri in privinta reclamei aleia. Ma streseaza si pe mine rau de tot...si in afara de faptul ca se intinde pe toata pagina uneori mi se incarca pagina cu scrisul ingustat pe jumatate din cauza ei. Sper sa se ia masuri.

Iuli23+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Sim_stoian, am citit si eu in acea sectiune despre reclama care ne deranjeaza si m-am cam desumflat si eu... mai ales ca Pampers este sponsorul principal al acestui site. Oricat m-ar deranja aceasta reclama eu totusi votez pro pentru produsele lor pentru ca mi se par cele mai bune de pe piata. Voi ce parere aveti?

Iuli23+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

uffff! Am dat la rate dupa ce am luat ampicilina...de ce oare..inca imi este greata. nu e bine.

Emma 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teodora, ma bucur ca te simti bine, sunt sigura ca de 1 iunie cand primesti rezultatul o sa primesti si un cadou frumos de ziua copilului, adica tostul este bine. Ai grija de tine.

Roxana, ce vesti ne dai de Alex,cum se simte? sper ca mai bine.

Eu acum am venit de la plimbarica, ma prins si ploaia, iar acum ma cam doare burtica, parca niste crampe, vesnica constipatie, sper sa treaca cu un supozitor, sigur contractii nu sunt. O sa pap ceva si ma bag la orizontala. Maine merg la analize.....urat moment.

, o noapte buna, linistita si sa visati frumos.

cecilia,24+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Desi numai buna nu e la mine. Am fost la medic cu Alex si nu au gasit nimic care sa justifice febra, se banuieste ca e doar un virus pe care nici nu avem cum sa il tratam decat sa il lasam in pace si sa o indop cu antitermice. Nu muci, nu tuse, nimic la plamani, nu sunt ganglioni umflati, nu e vreo meningita, nu e apendicita, nu avea nimic la burtica. I-au facut pana si sumar de urina pe loc si nimic. Maine dimi merg cu ea sa ii fac la urgenta o hemoleucograma si un VSH. Numai ca acum are iar 38.7 cu toate antitermicele la 4 ore. Parca vad ca nu inchid ochii la noapte, si tot singurele suntem. Mama mea e super panicoasa si panicata si mai rau ma enerveaza, si daca nu ar fi aia crizati pe la serviciu as prefera sa stau eu acasa cu Alex vreo 2 zile. Dar daca mai zic si asa ceva, sigur raman fara job.

Simona, ma duc si eu sa ma ochesc saptamana viitoare la Obor, ca saptamana asta sunt disperata. Mai ciudat ca pe acolo am si fost, ca e un magazin de incaltaminte pentru copii. Dar ce e drept eram focalizata pe incaltari pentru mine si Alex si nici nu am ridicat privirea la vreo haina.

Annisia, iar ai bagat sexosenii de poze? Pai se poate domne, dupa ce sunt deprimata si cu probleme, vrei sa imi scada de tot respectul de sine? Bineeeee. Sa stii ca esti super sexy, arati foarte bine, si trebuie sa recunosc ca ti-a crescut simtitor burtica desi tu zici ca nu (eu una imi amintesc pozele tale de lac si era mult mai mica burtica).

Si, eu i-am dat antibiotic fetei, abia l-am terminat. Tocmai asta este ciudat. Si dr nu vrea sa ii mai dea inca o data pentru ca nu are nici o infectie bacteriana. Si sa stii ca eu am pofta de bere si tot asa nu prea ma dadeam in vant dupa ea.

Mandarinutza, multumesc mult de info. Chiar ca ma intereseaza subiectul.

Viky, defectele de tub neural se vad mult mai usor la eco decat SD sau trisomia 18. Asa ca tu te poti baza mai mult pe eco.

Cecilia, ai grija mai bine de tine, nu umbla prin ploaie si nu te obosi. Cat despre Alex, vestile nu sunt prea bune, iar eu sunt depresiva rau rau.

Emma, tu mai luasei ampicilina pana acum? O tolerezi de regula?

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput