Mancarimi ingrozitoare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Din pacate, de cateva nopti, ma confrunt si eu cu mancarimile ingrozitoare pe burtica. Nu am nici un fel de bubite inca, insa ma rosesc tare de la scarpinat. La mine parca se amelioreaza un pic de la dush rece si dupa dau cu crema antivergeturi. Dar e incomod sa mergi toata noaptea la dush. O sa incerc si eu regimul alimentar.

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ashera:e foarte neplacut!!!si eu am avut problema asta la prima sarcina si din pacate trece doar dupa nastere.ma scarpinam rau de tot,si culmea era ca parca noaptea erau mai intense mincarimile,ma mai calma daca ma stergeam cu putin alcool medicinal(parca ma racorea);atunci am zis ca e o chestie psihologica,pt. ca a doua zi dupa nastere mi-au disparut mincarimile,dar se vede treaba ca nu era baiul cu mine.multa sanatate,nu mai ai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns comomaria spune:

Am avut si eu la prima sarcina exact simptomele tale, mancarimi ingrizitoare pe tot corpul. Medicul mi-a zis initial ca este prurit de sarcina. Mai tarziu, dupa ce am facut analizele, am constatat ca nu era numai asta. Din cauza tratamentului de mentinere a sarcinii, am facut hapatita. Cand am aflat vestea va spun sincer ca m-am ingrozit. Atunci nu stiam nimic despre aceast boala. M-am temut pentru sanatatea fetitei mele. Spre norocul meu, ea nu a fost afectata. De aceea, daca in afara de mancarimi constatati o colorare neobisnuita a urinei si o decolorare a scaunului, nu ezitati si mergeti sa va faceti urgent analizele, pentru ca nu este de gluma. Atentie, daca luati fier,atunci aveti o colorare a urinei.
Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Initial creeata de Miillyy

Am mare nevoie de ajutorul vostru!

Sunt insarcinata in 32 saptamani si de o saptamana ma incearca niste mancarimi groaznice. Au inceput de la cele cateva vergeturi pe care le am pe burta si pe sani si s-au extins pe tot corpul in afara de fatza, cap si organele genitale . Initial arata ca niste muscaturi de insecte, dupa care se transforma in bubite mici si rosii. Ma chinuie in special noaptea .... ma apuca intr-un loc, dupa care in altul....A mai trecut cineva prin asta? Ce poate sa fie si ce tratament as putea incerca?Afecteaza copilul mancarimile astea?

P.S. Mi-am facut si analizele la ficat si astept rezultatele (sper sa nu fie colestaza care am inteles ca e periculoasa pt bebe).Daca cumva exista printre voi persoane care au avut colestaza .... as vrea sa stiu de asemenea cum se manifesta.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri care m-ar ajuta enorm ... ca nu mai rezist, imi vine sa ma urc pe pereti.

M. 32+ babyboy

eu de vreo 2-3 zile am scapat de mancarimi.am mers la un medica homeopat care mi-a dat o solutie mentolata si un unguent pe baza de plante si am scapat.cred ca gasesti si in farmacii solutie mentolata.

Mergi la inceput