De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Sa revenim la oile noastre, pardon , la ciobanii nostri

Sa nu trecem cu vederea faptul, ca daca cei 322 nu modificau legea referendumului, Basescu era in continuare suspendat .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by maria2007

Rufus, "desprecopii" e numele forumului sau nu ? sub el scrie administrator sau nu ?

papadie e nume de user , nu e nume de forum

eu sunt sigura ca stiti la ce ma refer si chiar am spus la ce ma refer

Nici nu poti dormi noaptea de grija , ce nick are unul sau altul pe un forum. Mirela a avut de la inceput nickul acesta de cind forumul era mic,asa sa nimerit nu sa gindit ca asta o sa creeze dezabteri asa o cunoastem toti.
Ce propui sa-l schimbe din cauza ca unei proportii de 0,1% de pe forum nu le convine si nu vad decit ceea ce vor sa vada in acest nume ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Ingrid, pai daca nu-i cunosti de unde stii ca nu-s "sunt tampiti, idioti sau inconstienti"?
Uite aci,din ciclul sa ne cunoastem alesii:
www.gardianul.ro/2007/05/02/politica-c7/un_fotoliu_de_parlamentar_100_000_de_euro-s93942.html" target="_blank"> Un fotoliu de parlamentar, 100.000 de euro

Ce sa caut pe net, cum ar fi raspuns englezul de rand la intrebarea daca il sustine pe Basescu? Vad ca tu ai aflat deja, poate ne spui si noua. Off-topic: Blair a fost implicat si el in numeroase scandaluri, financiare, vacante exorbitante, "din partea mea, cauta si vezi care-s alea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu inteleg ceva: de ce i se gasesc scuze lui Basescu pentru ca adversarii lui politici sint la fel de rai ca el? El nu are nici o scuza cum s-a purtat, indiferent de context. Si nu e vorba de ce i-a spus nevestei in privat, ci de ce i-a spus fetei:

"Andreea Pana - Ce procent aveti pentru diseara, pentru maine?
Traian Basescu - Mai, pasarica, n-ai si tu treaba azi?
Andreea Pana - La numaratoarea voturilor ce credeti ca va fi, care va fi ....

Acesta este momentul in care Traian Basescu ii ia din mana telefonul reporterului.
"

A facut-o "pasarica". Ce mai trebuie ca sa fie evidenta lipsa lui de educatie si tupeul in relatiile cu oricine il deranjeaza?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

www.hotnews.ro/articol_73317-Basescu-ii-cere-scuze-jurnalistei-care-l-a-filmat-cu-telefonul-mobil.htm" target="_blank">Basescu isi cere scuze prin intermediul purtatorului de cuvant

Ce sa spun?!? Cand e sa vorbeasca in lozinci vine EL la tribuna, la ora 19, cand sunt stirile.

Cand e vorba sa-si ceara scuze, isi trimite purtatorul de cuvant.

RUSINE!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Liliana29s, cam aceleasi reactii pe care le ai tu azi, le-am avut eu cu ceva vreme in urma vis-a-vis de presedinte. Eu l-am ales cu entuziasm prima data si usor, usor m-a dezamagit iremediabil si ca si tine, analizam si trageam concluzii...nu trebuia sa se poarte asa, nu trebuia sa reactioneze cum a reactionat, le-a dat apa la moara adversarilor etc. Incet, incet m-am lamurit si am inceput sa il privesc cu alti ochii. Asta e...
Un lucru e sigur...nu va mai certati si nu va mai jigniti ca nu merita. Important e ca suntem o comunitate implicata in mersul lucrurilor acestei societati si ca ne pasa de ce se intampla in jur.
Cu siguranta fiecare dintre noi doreste ce e mai bun pentru tara asta si mai important, actioneaza intr-un fel sau in altul.
Nu suntem toti la fel si este foarte bine, contrariile imping lucrurile catre evolutie, uneori facem alegeri gresite, alteori nu, importanta este procuparea si motivatia comuna din care rezulta un extraordinar suport de sustinere.
Tocmai de aceea nu cred ca trebuie sa fim dezamagiti unii de altii, nu trebuie sa ne etichetam (cum bine mi-a atras atentia cineva de-aici) unii pe altii, pt ca de fapt avem cu totii acelasi scop.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Doruletz, zis-a PRM-ul ceva si eu ma inclin...o fi sau nu adevarat si ce vrei acuma? Hai sa tragem o fuga la toate institutiile statului, sa vezi acolo spagi pe la ministere. Banii care ii platesc ei intra la partidele care ii pun pe liste, din partea mea sa ramana saraci lipiti pt un fotoliu de parlamentar. Si? Asta ii face oligarhi? Mama, mama, pai atunci toata tara e plina de oligarhi. Si ce, PD-ul e curat probabil? Acolo nu se dau spagi...aaa, mi-am amintit, e singurul partid cinstit din Romania.
Ce nu pricep eu este de ce trebuie sa-si dea toti demisia (asa, in bloc) daca Basescu nu si-a dat-o? De ce un singur om e mai cu motz decat altii? Si de ce trebuie sa cred eu tot ce zice sau ce face Basescu???
A coborat aliatul lui Cristos pe pamant si eu n-am aflat? Un singur om urla despre multi altii pareri care mai de care mai jignitoare, si noi ne repezim sa-l credem, de ce? Pana acum a tot tacut bine-mersi, n-a stiut ca este atacat de oligarhi, dintr-o data si-a adus aminte, nu?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,pentru tine si daca-si cerea scuze in genunchi nu era bine.....

si din noua ai pierdut!!!

ca sa nu te mai obosesti sa ma intrebi ce ai pierdut?
ai pierdut ca nu stii cand sa apreciezi un gest si cand nu....
te lasi orbita de ura si esti inversunata pana in panzele albe!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Din pacate si dupa atatia ani de "democratie originala" unii tot se mai lasa dusi de nas si manipulati cu (prea) mare usurinta de jigodiile securiste..
Vestea buna e ca nu (mai sunt) asa de multi, doar vreo 2 milioane, daca ii impartim la 322 nu mai raman nici cat sa aleaga un presedinte de bloc

Sincer, imi pare rau ca asa crezi.Se presupune ca intr-o reala democratie fiecare are dreptul la o opinie.Daca nu coincide cu a ta nu inseamna ca aceea persoana e manipulata.
De ceilalti 10 milioane care nu au votat ce zici? Ei de cine au mai fost manipulati?

Si apropo de articol, poate nu ati auzit ca de fapt dl. Presedinte a anuntat presa,cand a fost sa voteze, ca merge la cumparaturi cu sotia. E normal ca ziaristii sa roiasca in jurul lui in aceea zi.De ce la derenjat chiar atat de mult prezenta ziaristilor? Mai ales ca din ce se auzea la inregistrare fata l-a intrebat de referendum.
Si de ce oare dintre toti ziaristii existenti acolo i s-a pus pata fix pe fata asta.Pentru ca reprezenta Antena 1 si pentru ca tot timpul acest post a fost impotriva lui.
Exact ce spuneam mai sus : cine nu-i cu noi e impotriva noastra.
Desi inainte de referendum Dl Basescu promitea ca va fi presedintele tuturor romanilor,indiferent daca l-au votat sau nu, si-a incalcat promisiunea din prima zi.Bine ar fi sa se tina de restul....

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by copiloi

www.hotnews.ro/articol_73317-Basescu-ii-cere-scuze-jurnalistei-care-l-a-filmat-cu-telefonul-mobil.htm" target="_blank">Basescu isi cere scuze prin intermediul purtatorului de cuvant

Ce sa spun?!? Cand e sa vorbeasca in lozinci vine EL la tribuna, la ora 19, cand sunt stirile.

Cand e vorba sa-si ceara scuze, isi trimite purtatorul de cuvant.

RUSINE!!!!

Alina

Sigur Basescu si-a cerut scuze? Eu cred ca si-a cerut scuze purtatorul de cuvint .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput