De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Diversiune, nediversiune Basescu a demonstrat pentru a nu stiu cata oara ca e un presedinte de toata jena (din punctul meu de vedere) prin modul in care a actionat si reactionat.
Liliana, chiar nu inteleg de ce trebuie sa fi atat de agresiva...care e legatura cu pedepsirea prin impuscare si tot ce ai scris mai sus. Eu nu am spus nimic mai mult decat ca presedintele Traian Basescu nu are nicio scuza...si chiar nu are ( repet din nou, din punctul meu de vedere) nu inteleg de ce trebuie sa imi continui afirmatia cu niste lucruri total aberante, care nu au nicio legatura cu ceea ce gandesc eu vis-a-vis de situatie.
Mi se pare ca prea o luati personal unii dintre voi, ca si cum daca ma iau de Basescu inseamna ca ma iau de voi...nimic mai gresit.
Consider ca gresiti scuzandu-l atata pe acest presedinte ( e dreptul meu sa consider asta). Sunt tare curioasa care va sunt limitele si cand veti incepe sa va schimbati parerea. Dati prea mult credit unui om care vorba cuiva care a scris la acest subiect, nu are nimic altceva decat un PR bun, stie sa spuna ceea ce vor altii sa auda si cand e vorba de fapte....ele vorbesc intr-adevar de la sine, fapte "scuzabile" demne de societatea in care vrem sa ne dezvoltam, n-am ce zice.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Intrebare pentru cei care nu pot sa accepte sub nici o forma ce a facut Basescu:

Imaginati-va: Basescu doarme in noapte tarziu. In visele sale, incepe sa vorbeasca prin somn:

"Mai Pasarica, mai lasa-ma! X, tiganca aia imputita, nu imi da pace", unde X e o persoana identificabila.

Cineva il inregistreaza si il da pe post.

Ce faceti? In scuzati sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ana, deci tu spui ca Basescu nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a vorbit? Eu asta inteleg .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Ana, deci tu spui ca Basescu nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a vorbit? Eu asta inteleg .

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Poftim? Tu cand dormi nu esti in deplinatatea facultatilor mintale?

E fff grav ce zici

Omul era nervos(si cred ca sunt destule studii referitoare la ce iese din gura omului la nervi), dar vroaim sa zic ca era in intimitate si ca nu stia ca o sa il auda cineva.

(desi chestia cu nu stiu nu are sens, pentru ca atunci cand injuri si esti nervos nu cred ca mai stii sau nu stii daca te aude cineva). Cred ca e o reactie necontrolata/involuntara a creierului.

Mergi la inceput

Si ca sa modific ipoteza:

daca un presedinte e in buda (Scuzati expresia) si urla ceva, si cineva de pe post, ce se intampla?

Pe bune, eu cred ca se exagereaza.
Nu cred ca il putem face pe Basescu sau pe oricare altcineva rasist pentru o astfel de injuratura, mai ales cand nu i-a fost adresata direct pesoanei in cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Exista ipoteza ca inregistrarea a fost stearsa simplu, prin delete si ca cei de la Antena au recuperat-o cu programe de recuperare.
Vi se pare normal si ok chestia asta?

Yeps, au fost atiiiit de abili incit au recuperat-o din ....Recycle Bin.

Adica dupa ce ca Basescu vorbeste cum vorbeste, mai are si niste angajati care habar n-au pe ce lume traiesc si nu-s in stare sa stearga o inregistrare.
Sigur ca nu mi se pare "normal si ok chestia asta". Ai dreptate.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

mda, eu cand dorm nu prea sunt in deplinatatea facultatilor mintale, tre' sa recunosc

dar daca tu esti, ai toata admiratia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iileana

quote:

Exista ipoteza ca inregistrarea a fost stearsa simplu, prin delete si ca cei de la Antena au recuperat-o cu programe de recuperare.
Vi se pare normal si ok chestia asta?

Yeps, au fost atiiiit de abili incit au recuperat-o din ....Recycle Bin.

Adica dupa ce ca Basescu vorbeste cum vorbeste, mai are si niste angajati care habar n-au pe ce lume traiesc si nu-s in stare sa stearga o inregistrare.
Sigur ca nu mi se pare "normal si ok chestia asta". Ai dreptate.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Vezi Ileana, asta facem noi, oamenii

Eu intreb daca vi se pare ok faptul ca unii se chinuie din raspunteri sa recupereze chestia aia, si tu(sau altii) rastalmacesc intrebarea. Si zic ca nu sunt de acord ca avem asa servicii slabe de spp.

(Nu zic ca nu ai dreptate , dar eu ma refeream la alt ceva, dupa cum bine stii).

Insa ma bucura raspunsul tau pentru ca imi sustine punctul de vedere: alegem din informatie numai ce ne convine.
Adica din intrebarea mea tu ai ales exact ce te-a facut sa iti intaresti punctul de vedere.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

mda, eu cand dorm nu prea sunt in deplinatatea facultatilor mintale, tre' sa recunosc

dar daca tu esti, ai toata admiratia mea

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Lasand gluma la o parte cred ca "deplinatea facultatilor mintale" si starea de somn sunt incompatibile, cel putin dpdv legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:

Eu intreb daca vi se pare ok faptul ca unii se chinuie din raspunteri sa recupereze chestia aia, si tu(sau altii) rastalmacesc intrebarea.

Pai hazul e ca, cica, nici macar nu "s-au chinuit din rasputeri".

Iar punctul meu de vedere (si anume ca deja vorbim ridicol de mult pe tema asta) nu mi-a fost intarit de nimic din ce-am "ales" din intrebarea ta. Il aveam dinainte.

Mergi la inceput