De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by diana21

Asta a scris!!!!

Stii ce-ti propun? Tu nu stii cine sunt eu, adr aci pe forum esti persoana publica. Eu vin si inregistrez, chiar daca tu nu stii si public TOT pe acest forum si pe altele. Sa vedem ce iese.

Partea proasta pentru tine .. io nu-s jurnalista, deci nu poti sa ma prinzi cu codul. Deci liber la hartuire! Uita-te bine in jur ...ca nu stii cand te filmez. Nici nu ai idee ca te-am localizat deja, cheste de logistica. Asa ramane intelegerea .. tot ce filmez / inregistrez postez public, link pe Dc. Ce te faci ca stiu EXACT cum sa dau de tine ? Whatch out! Partea proasta este ca eu nu sunt jurnalist, deci orice postez este o. Nici macar NU POTI sa ma dai in judecata!

Think twice! Ne vedem pe youtube! Ai grija ce vorbesti!

Daca astea nu sunt amenintari inseamna ca eu sunt idioata!!!

Poate pentru ca o cunosc pe Roxana intervin sa spun ca nu e cazul sa te sperii si nici sa crezi ca esti idioata, cel putin nu din cauza celor scrise mai sus. Ti-a dat un exemplu de ce ai putea pati daca cineva si-ar pune mintea cu tine. Si dupa aia ti-ar rade in nas. Voia sa-ti sugereze cam cum s-ar simti basescu, nu altceva.

Si mai ispraviti, fratilor, cu smiorcaielile astea la moderatori, la admini...aveti posibilitatea sa raportati ceea ce credeti voi de cuviinta, daca ei nu considera incalcare a regulamentului, ce mai vreti? Sa dea avertismente ca asa vreti voi? Aici e vorba de diana21, dar am mai vazut si alte cazuri...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Dar de ce vi se pare ca "pasarica" e ceva jignitor? Eu stiu destule persoane care se adreseaza asa una alteia...Doar pentru ca Felix le-a scris alora la UE ca in Romania inseamna si ...pasarica?
Hai sa fim seriosi...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pe ziarista o cheama Pana, de la pana la pasarica nu e mult
Si, din ce-am vazut, d-ra n-a protestat cand a fost numita asa si trimisa la plimbare, din contra, a continuat cu intrebarile.
Parerea mea e ca a fost cat se poate de insistenta, chiar trebuia sa-i filmeze omului portbagajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu recunosc ca azi am injurat in stil prezidential :)
Un reprezentant al sus mentionatei minoritati conlocuitoare se indrepta cu o viteza foarte mare spre trecerea de pietoni pe care traversam eu fara nici cea mai mica intentie de a frana (practic a trebuit sa zbor eu, desi traversam regulamentar, ca sa nu ma calce animalul). Dupa care tot el facea gesturi obscene. Asa ca l-am injurat de mama si de origini si de stramosi fara cea mai mica remuscare si nici acum nu mi-as cere scuze, daca l-as intalni.

Daca Basescu s-a simtit cum m-am simtit eu azi in fata nesimtirii si obrazniciei unei persoane, eu il inteleg.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ellej

Eu recunosc ca azi am injurat in stil prezidential :)

Pai daca Base castiga in instanta, deja precedentul s-a creat: oricand poti folosi linistit expresia "tigan(ca) imputit(a)" (drept expresie consacrata), fara sa patesti nimic ......

Alina

Mergi la inceput

Adevarul e ca m-am coborat la nivelul lui vorbind cum am facut-o, dar sincer nu i-as cere scuze aluia. Sunt doar un om care a fost adus la limita rabdarii si nu cred ca pentru asta merit sa fiu legata de stalpul infamiei :)

Mergi la inceput

Aici nu e vorba de feminism, ci de doi oameni, indiferent de sex, si de obraznicia unuia si grosolania altuia, obraznicia 'prestata' in public si grosolania in intimitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by ellej

Aici nu e vorba de feminism, ci de doi oameni, indiferent de sex, si de obraznicia unuia si grosolania altuia, obraznicia 'prestata' in public si grosolania in intimitate.

ellej,ceva ma face sa cred ca daca reporterul era barbat nu s-ar fi lasat cu ..hmmm,obraznicii.cit despre grosolania in intimitate,asta nu e grosolanie ci rasism.parca te astepti la mai mult de la un presedinte totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by copiloi
Pai daca Base castiga in instanta, deja precedentul s-a creat: oricand poti folosi linistit expresia "tigan(ca) imputit(a)" (drept expresie consacrata), fara sa patesti nimic ......

Fatal error.
NIMENI nu poate da avertismente unui om pentru ceea ce vorbeste intre patru ochi cu exceptia perechii de ochi care este de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by papadie
irlandeza poate ca altii injura si vb aiurea dar acei altii nu sunt presedinti.

De unde sti ? Doar pt. ca nu e cineva prin preajma sa-i inregistreze, nu inseamna ca sunt si "curati". Crezi ca Bush, de exemplu, nu-l injura pe Bin Laden sau pe altii? Si exemplele pot continua.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by sirimie

Rufus, tu de cite ori i-ai zis unei femei necunoscute vreun cuvint jignitor, pentru ca te-a deranjat pe strada sau in tramvai?

Nu-mi aduc aminte, si sper ca nu-i vorba de amnezie...adica cred ca nu am facut-o. De ce ma intrebi?

Dupa parerea mea exista mai multe categorii de oameni. Unii care cred ca au un fel de predecedent asupra celorlalti, si care se simt indreptatiti sa spuna vorbe urite cind le vine, si altii care nu spun lucruri urite chiar daca este ceva ce nu le convine. Dupa parerea mea nu pot fi numiti oameni cu bun simt decit cei din urma.

Vroiam sa stiu daca tu esti la fel ca Basescu cind ii iei apararea. Vad ca nu esti.

quote:

Dar pe cuvant ca nu fac misto cand intreb: de ce e jignitor ca i-a zis pasarica?

E ca si cum iti spune tie cineva pe strada "poponeata". De fapt ca sa fie exact si corect se leaga de altceva, da nu pot scrie aici despre ce...

quote:

Si oricum, continuarea cu tiganca nu i-a adresat-o...spera sa fie in intimitate. Dar s-a inselat.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Foarte rau ca s-a inselat. Dupa parerea mea asta se leaga de indolenta lui, orice ar crede altcineva pur si simplu nu conteaza pentru el.

Am si eu un citat cu experienta: Experienta unui singur om este cea pe care nu o intelege nimeni. Tutea, Imi place foarte mult citatul asta, inseamna ca daca tu personal nu ai trecut print-o anumita experienta nu esti capabil sa judeci pe altul care a trecut prin ea.

In cazul de fata: iti spun ca e foarte nasol cind cineva iti spune un cuvint injurios. Cu ce drept o face? Cu ce este mai bun, de ce isi aroga un asemenea drept si face un asemenea gest? Daca e unul de la care nu ai nici o pretentie, nu conteaza. Dar daca e cineva pe care ar trebui sa il respecti, cum e?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput