De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

limbajul e inacceptabil, iar "finetea" lui basescu e binecunoscuta.
poate fi sanctionat dpdv uman.
Dar dpdv politic, e o conversatie privata, nu a exprimat pe nicaieri idei rasiste etc.
Inclin sa cred ca e o doar un stereotip de limbaj.....
(extrem de dezagreabil si infiorator dpdv continut, de altfel)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by maria2007
...
"Tiganca imputita !"

...

Maria, asta nu i-a spus-o ziaristei in fata, ci a comentat cu sotia lui, in PRIVAT (cati dintre noi nu am comentat, in particular, cu cuvinte nu prea ortodoxe?)! Si asta e numai treaba lui. Repet, eu as da-o in judecata ca m-a inregistrat fara acordul meu, ca a dat inregistrarea presei, ca m-a fotografiat desi i-am zis sa inceteze si ca m-a hartuit si i-as cere daune serioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai...acu poate apa nu i s-o fi terminat la Cotroceni, da' pijamaua i s-o fi rupt undeva...ca sa nu zic altceva!
acu' nu avea voie omu' sa-si cumpere pijama si sa fie si el "intim"?!
trebuia sa intre aia cu telefonul mobil pe sub cabina de proba?!

adica ca i-a luat telefonul sunt de acord ca nu a facut bine,dar ca nu are voie sa se duca sa probeze ceva...SINGUR...sau la toaleta...tot SINGUR...mi se pare ca exagerati!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Maria, daca te adresezi "la" mine cu orice, nu o sa imi placa. Daca mi te adresezi cu pasarica nu stiu daca m-ar deranja.
Nu imi dati avertisment, pleeeeease

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

bine pasarica , cum zici tu

p.s. daca era altul in locul lu base cel cool , asa va intra in ISTORIE, BASE CEL COOL , umpleati paginile de revolta , acuma nu mai terminati cu scuzele, pregatiti-va ca o sa aveti de gasit muuuulte scuze, ASTA E DOAR INCEPUTUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

quote:
Originally posted by maria2007

bine pasarica , cum zici tu

Ma simt suuuper :)

Edit: a gresit ca i-a luat mobilul, nu trebuia sa ajunga inregistrarea la televiziuni, dar a fost hartuit si era si stresat cu alegerile!

Uite ca suntem socati sa vedem la presedinte ce facem si noi. Suntem nervosi, agresati, necivilizati uneori si nu prea stim sa ne respectam.

Si in plus chiar sunt agresivi oamenii in Romania, unii dintre ei! Chiar si in autobuz: te trezesti cu unul langa tine ca vorbeste o juma' de ora. Asta e o agresiunie. Sau cand esti singur si vin vreo 3-4 si tot asa. Si te simti mic, si de, tre sa zambesti si sa faci conversatie de teama ca o sa o patesti si ca nu are cine sa te apere.
Dar aste e off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

hai sa fim seriosi, cine se da socat de gestul lui Base, e ipocrit sau sfant ...desii nu pot spune ca nu vorbesc prostii, se mai intampla sa scap si unele cuvinte nu prea ortodoxe..si cand sunt nervoasa..sau in trafic, singura in masina..ar trebui lipita bulina cu 18 pe parbriz sau sa umplu masina de BEEP ..in rest, sunt un om civilizat..insa...sunt masuri si masuri..nu ca e frumos ce a facut Base, nici bun..insa sa fim seriosi...eu personal nu mi-as cere scuze decat ca asta a trebuit sa ajunga unde a ajuns, nu din alt motiv..acum primesc rosiile(mmmmhhh, ce buna-i ciorbita de rosii...si daca unii dintre voi cre dca datorita faptului ca este presendinte trebuie sa se abtina si sa fie non-stop controlat..sau ca este presendinte 24 de ore din 24...nu cred, este presendinte, nimic de zis..insa exista limite, iar ziaristii in cautare de senzational le incalca tot timpul...nu ca as avea ceva cu ziaristii, parol, inclusiv cu cea in cauza...dar ce-au semanat, culeg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Nu v-ati intrebat nici o clipa daca ce se spune este chiar adevarat??!!
A fost careva de fata??
Postul national, TV1, a dat stirea sub forma asta:"se spune ca presedintele ar fi...." Din articoloul scris in JN, se vede clar rautatea fata de Basescu. Sa nu uitam cui sunt aservite postul tv antena1 si ziarele cu pricina!

Prea va agitati pentru ceva, pentru care nu exista dovezi. Presa exagereaza de foarte multe ori!!

Mult prea des se fac afirmatii care nu au nici un suport real si se dovedesc pana la urma vorbe in vant si nervi consumati degeaba.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Prea va agitati pentru ceva, pentru care nu exista dovezi. Presa exagereaza de foarte multe ori!!

In Realitatea TV ai ceva mai multa incredere, este?

http://www.realitatea.net/62939_Inregistrarea-incidentului-dintre-Traian-Basescu-si-o-jurnalista-a-fost-data-publicitatii-.html#
vezi ca e si filmu'.

P.S. Daca ar s-ar fi exprimat in halul asta pe DC, si-ar fi luat un avertisment de nu s-ar fi vazut.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

E si el tot om...nu e sfant, iar jurnalistii sunt exagerat de enervanti. Cum v-ati simti sa stea cineva in sufletul vostru non stop? Normal ca te enervezi, si in plus nu i-a spus in fata, a vorbit cu sotia lui in particular. Toti gresim..asta este .
Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput