De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Nu am zis ca ti s-au rupt legaturile cu patria mama, ci ca ai trait intr-o lume normala.
Da, Romania e o lume anormala din muuuulte puncte de vedere, dar asta nu inseamna ca toti oamenii din ea sunt anormali. Sunt multi si normali.

Dar intr-o lume normala, un jurnalist se oprea cand i se cerea, si nu alerga dupa presedinti prin magazine, in halul asta. Deci in lumea aia normala, asa cum o vad eu (poate ma insel), Basescu nu ajugea sa ii smulta telefonul d-nei ziarist, ca ea se oprea de mult.

Intr-o lume normala autobuzele circula si noaptea, pe cand in Romania de la ora 11 pm nu mai gasesti nimic. Pana si la Sofia sunt autobuze de noapte.

Intr-o lume normala daca intri intr-o farmacie unde colcaie pe raft tensiometre si spui ca iti e rau si ca ai vrea sa ti se ia tensiunea, nu se uita doamnele la tine si zic ca e peste vreun km un spital cu camera de garda. Sau sa se spele pe maini casierita la magazin in jumatatea ta de pepene cand il ia sa il scaneze.
Astea doar cateva exemple

Este ffffff urat de ce a zis Basescu, dar repet, daca vreau sa fiu cinstita si normala, pot sa ma supar, sa ii spun ca nu se face, mai ales fiind presedinte, dar nu pot sa zic "mama ce rau e, si ce buni suntem noi".

Si aici exista paparazzi. si nu le suteste presedintele telefonul, microfonul, lentila sau filmul. cel mult vine unul cat casa de la paza si-i ia filmul din aparat. sau ii sterge imaginile de pe telefon. Auzi presedintele ,LOL!!! sa fuga cu telefonul fetii...in fond si la urma urmei ziarista prinsese un om la cumparaturi si fusese tratata cu "no comment pasarica" de ce a trebuit sa-i si ia telefonul?!

Si daca tot nu circula autobuzele si farmacistele is un soi de complice la crima prin nepasare fata de client este FOARTE BINE, FRATE, sa punem cireasa pe coliva: si anume sa gasim scuze si sa laudam pt. barbatie un presedinte rasist sau mitocan (cum vreti ca amandoua is chestii grave)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Papa, cum sa il laudam? Unde e barbatia?

Nu il laudam deloc.Cel putin nu eu. Dar stau sa ma uit in jurul meu si vad ca asa asta e 'normalul' aici. Eu cand am vazut prima data faza am zis ca a innebunit!
Si nu auzisem comentariu cu "tiganca"....

Dar zi-mi tu mie, si celor de pe forum, dar incearca sa fii o ziarista obiectiva, ce se poate face???

Mergi la inceput

quote:

Intr-o lume normala nu cred ca ne punem pe drumuri sambata la vot numai asa ca pot, ca au ei dreptul sa suspende si sa abuzeze de el.

intr-o lume normala faptul ca se voteaza pro sau contra ceva inseamna democratie. eu sunt fericita ca m-au scos la vot. si pe mine chiar m-au pus pe drumuri ca nu am sectia de votare la scoala din cartier. si nu m-am suparat ca am fost la vot. din contra:) ceea ce ma supara, intr-adevar, e ca nu vedem dincolo de pasiuni. insa este greu sa admiti ca basescu a facut o greseala imensa in conditiile in care el insusi se fofileaza ca doara "merge si-asa"

Mergi la inceput

quote:

Dar zi-mi tu mie, si celor de pe forum, dar incearca sa fii o ziarista obiectiva, ce se poate face???

Pai in primul rand sa nu mai consideram NORMALA aceasta situatie sub pretextul ca e gura bogata.
Si in al doilea rand sa-l taxam la alegerile prezidentiale.
Nu ma intrebati cu cine sa votam ca a mai fost o solutie si la alegerile trecute dar 'vai n-a auzit nimeni de el' (si ma refer la Gheorghe Ciuhandu). Cel mai slab pretext pe care l-am auzit!
S-a votat in grup compact pentru un presedinte 'de gashca'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

Despre "tiganca imputita" sincer nu-l gasesc vinovat pe Base ci pe cei care trebuiau sa stearga memoria telefonului inainte de a fi estituit.

deci de vina is SPP-istii ca nu-si facura meseria ca lumea :-) nu Basescu

Mergi la inceput

Bun, nu consideram situatia normala. Primesc
Insa asta nu ma face sa nu mai votez cu el in 2000 cat o fi daca se comporta bine ca presedinte de aci incolo.

Zic bine sau nu?

Mergi la inceput

Si eu zic ca spp-ul sau cine o fi sunt vinovati
ca daca ei isi faceau treaba amu nu stiam ce i-a zis Basescu Mariei, a sa consoarta

[sper ca vedeti tonul hazliu]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:

Papadie, nu ma reprezinta acest "tiganca imputita" dar sa catolegez un om pentru o singura faza (care nu e din senin) mi se pare putin exagerat si limitat.
In clipa in care lucrurile in Romania vor fi 50%+1 normale, atunci o sa pot sa ma oripilez in halul asta de faza lui Basescu.

Atata timp cand o angajata a unei banci urla la mine de mai am un pic si asurzesc numai pentu ca mi-am permis sa o intreb de ce imi cer 2.4 lei sa trimita un fax intern, nu pot sa vin si sa zic ca mama ce a facut Basescu,mai ales cand a fost provocat.

Edit: Papadie, acum stiu de ce esti asa de revoltata. As vrea sa stiu de cat timp esti in Germania. Da, vazut din Germania e oribil ce a facut Basescu, mai ales cand acolo oamenii isi dau demisia din functii inalte numai pentru vreo 300 de euro, un bilet platit nevestei din banii statutlui (pe care i-au dat oricum inapoi)! Pentru o lume normala, da, gestul e revoltator.

Ana si eu stau in Germania dar expresia lui Base nu mi se pare oribila pt. ca in definitiv era in privat, are voie sa spuna ce vrea in familia lui.Au sarit de cur in sus ziaristii, nu stiau ce sa mai scrie pe primele pagini cati dintre ei nu vorbesc urat in particular??? M-a enervat si scarbit ziaristul care a fost la Realitatea tv astazi la pranz; purta un tricou pe care scria " tigan imputit "! Penibil si prostesc zau asa.....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

FFF penibil si foarte prostesc faza cu ziaristul, nu am vazut-o.
Asta incercam si eu sa zic (dar banuiesc ca nu ai mai ajuns sa citesti tot, ca noi tot scriem ca nebunii :)))) , ca pana la urma Basescu i-a zis-o Mariei. Dar astia le tv sunt de vis urat. Nu stiu daca ai vazut cum vorbeau sambata seara pe Antena3. Si cica ei sunt formatori de opinii.....

De asta spun ca nu e frumos ce a zis si nu ii gasim scuze si nu zicem ca e normal, dar nici sa zicem ca e cel mai rau si pentru asta sa nu il mai votez.

Daca o sa continue tot asa..... om vedea si ne mai intalnim pe DC

Mergi la inceput

quote:

Insa asta nu ma face sa nu mai votez cu el in 2000 cat o fi daca se comporta bine ca presedinte de aci incolo.

Zic bine sau nu?

pai asta e comportament e presedinte?!
si ma refer aici nu numai la scaparile de limbaj, ma refer la domnul regele asfaltului, ma refer la gafa blonda de la cotroceni, ma refer la bilete, biletele si razbunarele etc.

Mergi la inceput