De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

violeta nu te ambala ca multi dintre cei 6 milioane l-au votat de nevoie. Este VICTORIA cetateanului Basescu si semiesecul nostru, al tuturor. Democratia noastra este inca in tanga, mai are pana-i creste de-o fustita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu cred ca Basescu ar trebui sa se tempereze, a "cistigat" cu 30% din populatia Romaniei. Doar 30% e pro Basescu - si din astia nu stiu citi sint din electoratul lui Becali. Asta ar trebui sa ii dea de gindit.

da de cei 322 ce ne poti spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu cred ca Basescu ar trebui sa se tempereze, a "cistigat" cu 30% din populatia Romaniei. Doar 30% e pro Basescu - si din astia nu stiu citi sint din electoratul lui Becali. Asta ar trebui sa ii dea de gindit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Cati dintre liderii politici crezi ca mai aduna la ora actuala 30%?
Daca te-as intreba de tariceanu ai zice ca-s tendentioasa, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

lilanda, eu stiam ca legea veche cerea prezentare 50% + 1 la vot. dar poate ma insel. Am sa caut si am sa vad.

Oricum, nu am avut nicio intentie sa dezinformez .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by papadie

revin cu ideea din prima postare- pt. ca treceti foarte usor peste- cu acest limbaj Presedintele Romaniei 'legifereaza' mitocania de pe strada...de parca nu era destula...

A cazut rau de tot chestia. Cum am da-o tot prost suna, si-n privat si-n neprivat, tot nu trebuia s-o zica. Da' stim cu totii despre cine vorbim, nu?

ali, te rog citeste (in care publicatie vrei tu) cum s-a intimplat toata tarasenia si dupa aia spune-ne ce parere ai. Ziarista respectiva l-a urmarit prin tot magazinul filmindu-l cu tel mobil. Ceea ce s-a vazut la televizor a fost numai sfirsitul apoteotic...

quote:
Originally posted by copiloi

Sa nu trecem cu vederea faptul, ca daca cei 322 nu modificau legea referendumului, Basescu era in continuare suspendat .

Cred ca e o eroare in ce-ai scris mai sus. Daca nu se modifica legea referendumului, Basescu revenea la Cotroceni in urma invalidarii scrutinului pe motiv ca nu s-au intrunit 50 % + 1 din voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

papadie,nu ma ambalez...insa eu nu l-am votata pt ca nu aveam ce sa votez(desi,e ceva si din asta ,dar fff putin) si multi din cei pe care-i cunosc l-au votat pt ca pur si simplu il simpatizeaza pe basescu!!!
si crede-ma ca stiu destui....
si nu sunt de la PD...nici prietena de familie

asta nu inseamna ca nu or fi fost si cativa care au votat impotriva celor 322...insa sa nu uitam ca voturilesunt cu 1 mil in plus fata de cele din alegerile din 2004!
ceea ce mie imi spune ca acesti,cel putin 5 mil sunt alegatorii fideli lui Basescu...
si,asta e....unii sunt cu Iliescu,altii cu Geoana,altii cu Becali....
nu e democratie?
ce n-am voie sa-l susutin pe Basescu?
il sustin si-l critic....
nu mi-a placut ce a facut cu telefonul si nici ce a zis....
pt asata are o bila neagra....
insa daca lupta cu coruptia,face vot uninominal...si ce a mai spus,nu repet....ma lasa rece ca mai are scapari ....

nu asta e ce conteaza ca sa ne mearga bine....
din pacate nu vedem copacii din cauza padurii!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Pegasis din pacate tre sa fac o revenire la revenire...pe langa ca 'legifereaza' mitocania de pe strada, 'legifereaza' si RASISMUL de pe strada. si stim cu totii ca nu suntem chiar un popor de toleranti:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by copiloi

lilanda, eu stiam ca legea veche cerea prezentare 50% + 1 la vot. dar poate ma insel. Am sa caut si am sa vad.

Oricum, nu am avut nicio intentie sa dezinformez .

Nu se cerea prezenta la vot de 50%+1: daca participau mai putin de jumate+1, rezultatul referendumului era automat NU.
De aia nu inghit procentul ala de 30% dinr omani....ca daca participau la vot doar 25% si 13% votau pentru suspendare, se presupunea ca ei reprezinta poporul!!! Ilogic nu??!!!
De aia mi se pare fatarnic, sa se faca, acum, apel la "mesajul politic" de neparticipare, in conditiile in care, de la inceput, nici nu s-a tinut cont de el...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Pegasis
Cred ca e o eroare in ce-ai scris mai sus. Daca nu se modifica legea referendumului, Basescu revenea la Cotroceni in urma invalidarii scrutinului pe motiv ca nu s-au intrunit 50 % + 1 din voturi.

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)

Nu sunt sigura. Cred ca decizia finala tot parlamentului revenea. Cel putin asa stiam cand am scris ce am scris. promit sa ma informez.

Legat de basescu, stim despre cine vorbim, dar asta nu inseamna ca trebuie sa trec cu vederea, pe principiul "asa e el".

Iar felul cum si-a cerut chipurile scuze, chiar m-a uimit. Pentru orice porcarie de biletel apare in tromba la TV, dar pentru alte chestii mai importante, se ascunde.

Alina

Mergi la inceput

oricum cand va reveni la Cotroceni dl. Presedinte va trebui sa explice si ce a vrut sa spuna la Baia Mare: www.gazetademaramures.ro/fullnews.php?ID=4808" target="_blank">Nu mai cred in statul centralizat- pentru ca deja sunt voci care dupa aceasta declaratie vb. despe, ups, un subiect drag romanilor, autonomia:)

www.evenimentul.ro/articol/se-va-legaliza-republica.html" target="_blank"> se va legaliza Republica Bucuresti?
etc.

Mergi la inceput