De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine! | Autor: diana21

Link direct la acest mesaj

http://www.jurnalul.ro/articole/92980/traian-basescu-tiganca-imputita

Nu am avut energie sa ma bag la discutiile pro si contra Basescu. Insa acum, prin gestul lui, va spune singur de ce NU l-am votat!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

O fi meseria lor, insa prea sar calul uneori! Ati uitat de ce a murit Diana?..

Si mai vreau sa stiu cum se inregistreaza cu telefonul in 2 locatii- pe sim si in memoria telefonului.. Asa, ptr curiozitatea mea.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

daca ipocrizia cumva s-ar putea cumva converti in lei grei, noi romanii categoric am fi fost imbuibatii planetei fara doar si poate

poate tot asa lipsita de energie ai fost si cind dl voiculescu, tortionarul cu fata umana pre numele sau de alint, felix, si-a permis in calitate de patron sa intre peste dna firea in emisiune pentru a o porci pe invitata dumneaei, d-na Macovei fost ministru al justitiei.

daca cineva imi repugna in viata publica romaneasca, dupa majoritatea clasei politice romanesti, este breasla jurnalistilor (mare parte a ei, mai ales cei din sfera analizei politice), im mare parte o adunatura de sfertodocti/semidocti dependenti de banii de provenienta indoielnica a mogulilor de presa, si care isi vind goliciunea pe o mina de euroi, sau lei noi, dupa caz.

p.s. basescu a fost total lipsit de inteligenta la faza asta, de obicei cind intilnesti murdarie obraznica pe trotuar o ocolesti nu o iei in talpa...parerea mea

pps...alt adulat al maselor, a numit alt ziarist cu alta ocazie...."mai animalule", poate asta a fost o nuanta mai usor de acceptat, nu-i asa?

ppps..remarca basesciana deloc potrivita a fost facuta intr-un context mult prea personal (singur cu sotia din dotare), in masina din dotare, vis a vis de "animalul" public aruncat de iliescu in fata ziaristlui din cta, sau fata de puroiul fetid voiculescian aruncat in fata dnei macovei.

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca Basescu ar omori un om, probabil i-ati gasi o scuza si pentru asta. Penibil si incep sa ma satur de acest forum unde administratorii posteaza sub numele sitului mesaje puternic proprezidentiale. Stiu ca un forumist in minus e statistica, dar pentru mine este o mare dezamagire.

Gata, se reintoarece la Controceni. Bucurati-va, traiti-va euforia si vremurile bune ce vor urma pentru ca Basescu va aduce liniste si bunastare.

Si doar un exemplu ca sa vedeti cat de "twisted" ati ajuns sa ganditi. Daca un copil ar scoate un profesor din minti si profesorul i-ar spune innebunit dupa ce a incercat sa il potoleasca in diverse feluri "ce copil idiot" sau "tigan imputit" ati vui ca trebuie tras in teapa.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Campania electorala s-a incheiat. Va incepe peste catva timp din nou. Acum nu vad ce rost mai au aceste subiecte. Nu e nici prima, nici ultima iesire neprotocolara a lui basexu si am inteles ca voua nu va place de el.

PS
Cred ca si desprecopii are dreptul la o opinie, chiar in numele site-ului, nu vad de ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

De cateva zile mi se pare ca traiesc un vis urat. Ce s-a intamplat cu voi oameni buni? O membra a forumului il invoca pe Vlad Tepes, dorindu-si probabil sa vada parlamentarii zvarcolinduse in tepe in piata publica. O alta circula un banc despre o colecta de benzina pentru a da foc acelorasi parlamentari. O colega ii raspunde ca doneaza si ea 10 litri. Chiar creatoarea acestui forum scrie subiect cu titlul "322 mars la groapa cu gunoi" parafrazand un titlu de ziar. In alta parte este "loc de vomitat".
Presedintele se adreseaza unei jurnaliste cu "tiganca imputita" pentru ca a indraznit sa ii invadeze intimitatea. Oare doar eu am vazut de Paste o stire despre Basescu plecat la cumparaturi de apa minerala si inconjurat de ziaristi (http://www.roportal.ro/stiri/stirea-660366.htm) ??? Ziaristi pe care el i-a chemat, ca altfel nu ar fi avut cum sa stie toti ca e Basescu la cumparaturi. Atunci insa nu l-a deranjat.. Era in campanie. Era zambitor si amabil.
Imi este pur si simplu lehamite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Din punctul meu de vedere T.B. nu are nici o scuza pentru faptul ca a furat acel telefon si gestul e incalificabil .
Chiar daca Basescu devine cleptoman si fura zilnic cite un telefon voi continua sa-l votez atita timp cit se ocupa cum trebuie de tara asta.
Atita timp cit mie mi se pare ca T.B. duce intradevar o lupta impotriva coruptiei si nesimtirii din parlament voi continua sa ma duc si sa pun stampila pt. Basescu .

Nu ma intereseaza ce comentariu a scapat la nervi (in particular) si nici nu am crezut vreodata ca e un imaculat.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Un comentariu pe EVZ spune "bine ca nu i-a tras si una!". Sunteti de aceeasi parere? Cam care ar fi limita dupa care o sa incepeti sa aveti indoieli in ceea ce-l priveste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Voi stiti cum e sa fii hartuit de ziaristi???? Va spun eu...astia nu se lasa pana nu te aduc la disperare...si cauta senzationalul cu orice pret.....in orice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Numai cine nu a injurat niciodata in gand are dreptul sa arunce cu pietre (sau cu rosii, dupa caz).

Mergi la inceput

OK, April, deci zici ca ziarista a meritat cuvintele astea? Eu zic ca nimeni, in nici o circumstanta nu merita asa ceva. Nu din partea Presedintelui tarii.

Eu asta incerc sa spun: nu este prima data cand un ziarist il filmeaza pe Basescu la cumparaturi. Numai ca pana acum el a vrut asta, el a carat ziaristii dupa el. Pana acum nu era deranjat de publicitate, dimpotriva, a cautat-o.

Mergi la inceput