Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
ghinetz spune:
Buna, fetele!
Am admirat pozele si idila ce sta sa se infiripe intre copilasi. Si burticile, bineinteles. Foarte frumoase!!!!
Gabi, chiar ca a vrut Constantin sa se nasca chira de ziua lui... Frumos ii sade, sa dea mamei emotii. Da cine sarbatoreste la anul pe vemea asta o mandrete de baiat!!! Acolo,, la casuta lui. Asteptam vesti bune. (adica Apgar, kg...de astea)
Avem vreo Elena pe aici? A! Da! Ilenutza!!!!

Si pentru ca ieri am facut un
(mie imi pare a fi tort ala, cred ca nu e omleta?
) manac si pentru tine o felie. Si o cupa de
. Pe bb al meu vreau sa-l cheme si Constantin. Asa ca la anul o sa sarbatorim pe cinste.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Lavinia, mi-e mila de tine cand vad ca te plangi asa de caldura. Ai geamurile spre soare? La mine e ceva mai racoare, dar si eu sunt mai "nesimtita" la calduri. Mie frig sa nu-mi fie ca e de jale. caldurile le suport. (Nu va mai zic, ca la mine toata familia doarme invelita. Eu daca nu am si acum o patura peste mine nu pot dormi. La fel si Stefan si sotul. Am trecut la tinuta de vara noaptea (adica maieu si chilotei), dar nu renutam la patura 

Siminoc, musai sa-ti pui net ca daca pleci in concediu...cum ne mai citesti? Si cum ne mai transmiti din pofta ta de viata?
aylin bafta la eco. Si eu astept cu emotie urmatoarea, dar mai sunt 2 saptamani
Ma duc sa mai pun ceva poze la album.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
i_ulia spune:
buna... ziua, ca dimineata s-a cam dus! o data cu soarele parca mi-a mai revenit si mie buna dispozitie. oricum dupa ce m-am uitat la pozele de la intalneala m-am simtit si mai bine! tare frumoase burtici aveti!
lady hook, o intrebare legata de reteta de cioco... e musai lapte praf?! are ceva daca pun o jumate de litru de lapte lichid?
la toata lumea,
Iulia
Luna1 spune:
I'm back!
Ma duc sa recuperez cele 2000 de capitole scrise si revin. Tare dor mi-a fost de voi fetelor!
Va pupic!
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
i_ulia spune:
... neuronul... uitam...
la multi ani elenelor, constantelor si constantinilor!
oare al treilea cucuiet al lui gabi o fi tipat deja? ca tare i-as spune si lui la multi ani de ziua lui!!! daca nu, tinem pumnii in continuare lui gabi sa mearga totul fara probleme!
Iulia
Anya20 spune:
bun venit, lunitooo! ne-ai lipsit. hai sa ne povestesti cum a fost. 
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
I'm back!
Tare dor mi-a fost de voi! Credeam ca nu mai ajung sa va citesc! Detalii despre vacanta mai tarziu, acum ma duc sa mai citesc din urma ca nu am citit nimic!
Va pupacesc!
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Samurai-lady spune:
GABI-nastere ushoara si asteptam vesti.
LUNA -bine ai revenit printre burticutzeeee !!!
POZE NOI cu bb4D la Lucruri bebe 

Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
otim spune:
Luna - bine ai revenit in
, lasa cititul din urma zi-ne cum a fost la
ca abia asteptam ....

Otilia
inceput 29+
Laurentiu