Sunteti de acord cu dizolvarea parlamentului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pai daca era maine de examplu, se suprapunea cu "duminica orbului"!!!
si PSD-ul se temea ...zic si yo

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Bine iti dau eu citatul din constitutie:
Articolul 95:
(3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.

Parere personala: daca era vointa organizau duminica trecuta.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Termenul de 40 de zile era interpretabil ( nu scria daca de la data aparitiei in MO sau hotararii Curtii Constitutionale)Horararea Parlamentului privind organizarea referendumului a fost intentionat pusa sambata ( cand este zi lucratoare in unele institutii sau lumea este plecata in Week-end ).Si intrebarea referendumului a fost tendentios pusa , special pentru a incurca marea majoritate a electoratului.(lucru criticat si de UE).Mai adaugam desfiintarea sectiilor de votare din gari,aeroporturi.
Parlamentul Romaniei ne-a considerat un popor de prosti dar le-am dovedit cinu sunt de fapt PROSTII.PENTRU PRIMA DATA DUPA REVOLUTIE AM REACTIONAT DEMOCRATIC LA UN ABUZ.CINSTE TIE POPOR ROMAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Cred ca ar trebui sa citesti niste legi, inainte de a face afirmatii de genul ca s-a vrut referendum sambata, in mod voit.

Legea spune ca trebuie organizat referendum la 40 de zile de la suspendarea presedintelui. Si a picat sambata.

Daca ar fi fost organizat duminica, risca sa nu fie validat de CC.

quote:

Nu stiu draga detalii si nuante juridice.....eu ti-am spus de ce s-a tinut sambata....si anume ca asa e legal !

Alina

da', ma, copiloi, si fin'ca de la 19 aprilie la 19 mai sunt fix 40j de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by MICKYN

Termenul de 40 de zile era interpretabil ( nu scria daca de la data aparitiei in MO sau hotararii Curtii Constitutionale)Horararea Parlamentului privind organizarea referendumului a fost intentionat pusa sambata ( cand este zi lucratoare in unele institutii sau lumea este plecata in Week-end ).Si intrebarea referendumului a fost tendentios pusa , special pentru a incurca marea majoritate a electoratului.(lucru criticat si de UE).Mai adaugam desfiintarea sectiilor de votare din gari,aeroporturi.
Parlamentul Romaniei ne-a considerat un popor de prosti dar le-am dovedit cinu sunt de fapt PROSTII.PENTRU PRIMA DATA DUPA REVOLUTIE AM REACTIONAT DEMOCRATIC LA UN ABUZ.CINSTE TIE POPOR ROMAN!

Probabil ca cei 70% dintre romani, care nu s-au prezentat la vot, erau prin gari sau aeroporturi. Iar intrebarea la referendum era foarte clara....Parlamentul a decis suspendarea presedintelui, iar la vot s-a intrebat daca esti de acord cu aceasta suspendare.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by may

quote:
Originally posted by copiloi

Cred ca ar trebui sa citesti niste legi, inainte de a face afirmatii de genul ca s-a vrut referendum sambata, in mod voit.

Legea spune ca trebuie organizat referendum la 40 de zile de la suspendarea presedintelui. Si a picat sambata.

Daca ar fi fost organizat duminica, risca sa nu fie validat de CC.

quote:

Nu stiu draga detalii si nuante juridice.....eu ti-am spus de ce s-a tinut sambata....si anume ca asa e legal !

Alina

da', ma, copiloi, si fin'ca de la 19 aprilie la 19 mai sunt fix 40j de zile

Nah, 30, eu retinusem numai faptul ca a fost legal .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oarecum of topic:

Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam. El deschide si intreaba "Ce s-a intamplat?" "Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta." "Bine" - zice omul din masina – "Si cat da fiecare?" "Cam 5 litri..."

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Alea 40 zile imi suna ca pomana de 40 zile a unui mort ... asa l-o vrut si pe base' un om mort, nu?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

oarecum of topic:

Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam. El deschide si intreaba "Ce s-a intamplat?" "Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta." "Bine" - zice omul din masina – "Si cat da fiecare?" "Cam 5 litri..."

Eu dau 10 litri

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

quote:
Originally posted by ardeiash

oarecum of topic:

Eu dau 10 litri

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mai, io dau un rezervor intreg!

Mergi la inceput