Cel mai jenant: Cristoiu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by ioana

Alina, de ce te incapatanezi in a ne demonstra noua ca am gresit, in timp ce tu esti detinatoarea adevarului suprem? Gata, ajunge, toti cei de pe forum iti cunosc optiunea polica, ce vrei mai mult?

P.S. Intervin foarte rar in discutii, desi citesc destul de des pe forum, dar de data aceasta chair sunt revoltata, mai ales ca Alina are o varsta la care se presupune ca esti tolerant, vesel, ingaduitor, cu simtul umorului...

Wow....

Nu ma incapatanez sa demonstrez nimic nimanui.....eu imi sustin ideile si/mi justific arfirmatiile, indiferent de imprejurare (merci Xeno).

La cate subiecte au fost postate pro Basescu, eu nu am afirmat ca X sau Y ma intoxica cu ideile respective. E dreptul fiecaruia sa/si spuna opinia. Daca sunt in minoritate, asta nu imi da dreptul mai putin de a/mi exprima punctul de vedere . Cui nu/i convine ce citeste....

Pe de o parte spui ca esti revoltata, pe de alta parte ceri toleranta, veselie, simtul umorului, adica de ceea ce tu nu dispui .

Alina

Mergi la inceput

Am spus ca nu cunosc un ziar 100% echidistant.

Dar unui articol din adevarul, va pot aduce zeci din EVZ sau Cotidianul.

De exemplu, in presa de azi. Faptul ca Basescu a multumit electoratului PNG nu a aparut in EVZ foarte vizibil. Daca Tariceanu, prin absurd, ar fi multumit PSD/ului pentru ceva, sa vezi atunci 3 titluri dintr/un foc in EVZ.

Pe de alta parte, faceti diferenta de impact al unei stiri:

EVZ: Becali nu va colabora cu democratii

Adevarul: Becali: PNG nu va colabora cu niciun partid, PNG trebuie sa conduca Romania

E o diferenta, nu? Ca asa/i in tenis .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu stiu ce il bagi pe becali la acest topic. parca vorbeam de altceva.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Vorbeam de echidistanta presei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

hai copiloi la pace. A castigat Basescu si gata. Ce mai tura vura batatura?
Parlamentul trebuie sa isi dea demisia - facute alegeri anticipate -si guvernul sa fie reformat. Si evident, Tariceanu sa isi dea demisia. Asa mi s-ar parea onorabil.

Oamenii au venit sau nu la vot la chemarea Parlamentului si atat.
Au ales acei care au venit la vot si asta conteaza.

In rest - imi mentim afirmatia ca Cristoiu e un jenant. E parerea mea.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eh, ce sa mai zica si ei acum ca a castigat Basescu, se oftica, sa ii privim cu intelegere, e grele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by desprecopii
Parlamentul trebuie sa isi dea demisia - facute alegeri anticipate -si guvernul sa fie reformat. Si evident, Tariceanu sa isi dea demisia. Asa mi s-ar parea onorabil.

Ei vezi, tu, Mirela, asta nu o sa se intample.
Pentru ca cei care au pierdut spun ca, de fapt, Basescu a pierdut. Ca primit un vot de blam, nu reprezinta majoritatea...
Dupa cum vezi, sunt votanti care gandesc asa. Ce sa mai zicem de politicieni care si-ar pierde mandatul la anticipate?
Astazi, la o emisiune, un membru PRM se arata sceptic pentru anticipate. El l-a citat pe liderul grupului minoritatilor care spunea, amar, ca in cei 17 ani de Parlament, a existat o singura unanimitate in ambele camere: fara alegeri anticipate.
Ciolanul greu (si cu spaga) dobandit, nu se lasa asa usor...
Tocmai de aceea mi-e mila de cei ca Alina, care nu vad perspectiva, buna-rea, cum o fi; de fapt, cred ca ar trebui sa-mi fie mila de mine si copiii mei, ca sa va spun drept, m-a apucat dorul de emigrare, la batranete, desi nu as fi zis.

Ca sa va descretesc fruntile, vreau sa va spun ca sora mea a promis solemn ca daca Basescu va fi demis, urmatorul presedinte pe care-l va vota va fi...Becali. Macar sa ne batem joc cu totii...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

nici mie nu mi se pare ca basescu chiar ar fi cistigat de data asta... adica ma rog, a cistigat, este din nou presedinte, dar victoria sa nu este nici pe departe la fel de rasunatoare ca la alegerile din 2004.

a cistigat datorita sustinatorilor sai ferventi care chiar au crezut in slogane de-alea cu "cei 322 sint asa si pe dincolo, fac si dreg".

cei care au ales sa nu se prezinte la vot (in afara celor care intre orele alea erau la muncile cimpului sau la circiuma) cred ca au facut prin gestul lor o declaratie: nu-l pot vota pe basescu pentru ca nu-l vreau inapoi; nu pot vota impotriva lui basescu pentru ca nu vad cine altcineva ar putea sa vina la conducerea acestei tari. situatia mi se pare oarecum similara votului negativ (anti-adrian nastase) care l-a facut presedinte in 2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce vorbesti Frantz? 78% procent pro si n-a castigat rasunator? Mor de ras. Poate un procent de 150% era mai convingator (rolleyes)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by pisigri

nici mie nu mi se pare ca basescu chiar ar fi cistigat de data asta... adica ma rog, a cistigat, este din nou presedinte, dar victoria sa nu este nici pe departe la fel de rasunatoare ca la alegerile din 2004.

pai cum, tocmai ce au dat rezultatele dupa numararea a 95% din voturi si cica Basescu a avut nu stiu cate voturi in plus fata de 2004. Vorba micutului Titulescu, Ponta "da' ce, trebuia sa ne bata cu 90 sau cu 110%?"

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput