Cel mai jenant: Cristoiu

Cel mai jenant: Cristoiu | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cristoiu este nervos la \antena3 ... nu mai suporta sa vada imagini cu basescu ... este incoerent si atat de jenant incat ma intreb: cum poate sa il lase pe post pe un asemenea individ?

jenant Cristoiu: jenanta Antena3/

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

prefer sa nu-l vad.
mai uit la TVR si la Realitatea.
Antena a demonstrat ca nu mai merita credibiliate. E un post prea subiectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

sincera sa fiu, referendumul asta mi-a lasat un gust tare amar...nu am putut sa-l sustin pe basescu, nu am putut sa-l "alung" pentru ca nu as fi avut pe cine sa aleg dupa..asa ca nici nu m-am prezentat. totusi dl cristoiu, pina in prezent (nu l-am auzit pe antena3 in seara asta), mi s-a parut un om care se pricepe si stie ce vorbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

yo o sa ma uit sa-l vad cum se oftica
dar ma uit si la nasu'

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vai,Andreea Pana....de la nu stiu care antene!
cica Basescu i-a furat telefonu'
si nu a mai gasit inregistrarea....

basescu,cica imaginea e a mea si e in timpul meu liber...
ea,zice...pai,nu folosesc imaginile

dl presedinte mi-a furat telefonul mobil....

Mergi la inceput

mi se pare destul de clar ca basescu i-a luat telefonul ("ti-arat eu ca am cum (sa-ti iau telefonul"?????????????). apai daca si asta e gest de presedinte........cum adica iti rata eu ca am cum? adica eu sint cel mai mare si mai tare si restul sinteti niste kktzei micuti de tot, da bine ca m-ati votat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sincer il stimam enooorm pe Cristoiu ...cand eram in cl a-9a,a-10a citeam cu nerasuflare cronicile lui anti -Iliescu ..anti Psd ...il admiram ptr cum ii sprijinea pe studentii din Piata Universitati ...de cum a vorbit apoi despre mineri ..etc ..a fost mereu contra non -comunistilor ..dar cand l-am vazut in ziua suspendarii pupandu-se cu Iliescu ..mi-a venit rau ...am inteles ca e un om care is schimba opiniile cum bate vantul...un fel de Giga Contra ..el si cu CT Popescu ...
EU stiu una si buna cand crezi in ceva ..crezi pana la capat nu te schimbi dupa cum bate vanul schimbari si al banului ...dar si ei is ca polieticienii nostrii pacat ca pe ei ( ziaristii) nu-i putem alege

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by pisigri

mi se pare destul de clar ca basescu i-a luat telefonul ("ti-arat eu ca am cum (sa-ti iau telefonul"?????????????). apai daca si asta e gest de presedinte........cum adica iti rata eu ca am cum? adica eu sint cel mai mare si mai tare si restul sinteti niste kktzei micuti de tot, da bine ca m-ati votat?

si marmota invelea ciocolata

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisigri

oricum asat nu l-a votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Realitatea este ca toti cei care si-au tot falfait parerile personale sigure nevoie-mare, impotriva lui Basescu, fac acum spume si sunt verzi la fata! Cristoiu este o rusine, pentru ca nu are decenta de a fi un comentator sau critic,- cum vreti sa-i spuneti-, obiectiv, poate de-aia il vedem doar pe la Antena (mai frecvent)
Ma bucur din suflet ca s-au intamplat asa lucrurile.
Si la faza cu telefonul doamnei de la antena, Presedintele a procedat corect: si-a protejat imaginea. Nimeni nu are dreptul sa-l filmeze sau fotografieze in timpul liber, fara acordul lui. Si asta cu "vai, nici nu foloseam imaginile", hai, sa fim seriosi, mai ales cand vine de la un angajat Antena, este clar, poate ca Basescu nu dorea sa aiba nici ea, ca persoana imaginea lui, nu?
Poate daca tipa ar fi sters imaginile si si-ar fi cerut scuze, as fi zis, dar eu consider ca asemenea oameni care si-au permis sa-l numeasca pe Presedintele tarii "Traian Pinocchio", sau "Traian 5 minute", pe un canal de televiziune, fara nici o urma de respect, nu au voie sa pretinda respect si consideratie, de la cel pe care l-au jignit. Si asa Basescu s-a comportat prea elegant cu ei!

Mari

Mergi la inceput

marilena, nimeni din lumea asta nu are dreptul sa iti ia telefonul. imagineaza-ti o alta faza: tu faci o poza cu telefonul unui copil, undeva linga gardul penitenciarului sau al unitatii militare, ca acolo te-ai intilnit cu mamica lui. iese ofiterul de serviciu si iti ia telefonul, ca acolo nu ai voie sa fotografiezi, ca e obiectiv de securitate etc. cum ti se pare?
aici a fost vorba de un magazin, in care nu s-a filmat nimic ciudat sau extraordinar, imaginile probabil ca nici nu ar fi aparut pe post daca basescu isi facea pur si simplu cumparaturile" calitatea imaginilor e slaba, orice om isi cumpara de mincare din supermarket, nimic extraordinar in asta. dar cind presedintele tarii (demis sau nu) iti ia telefonul (dupa ce a vazut ca il filmezi si nu a parut sa il deranjeze ba chiar mai sta si la povesti) si isi permite sa spuna in parcare in fata camerelor de filmat "vii sa-l iei luni", "vii sa ma cauti", "iti arat eu cum pot sa-ti iau telefonul", asta se cheama SFIDARE

Mergi la inceput