Daca Basescu pierde/castiga ...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

46 % prezenta la vot EXIT POLL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Barbate meu zice , ca presedintele nu a fost invalidat, a fost ales, iar suspendarea e cu titlul de propunere ... Curtea Constitutionala care modifica reguliel jocului in timpul jocului si parlamentul de o masura nu va face altceva decat sa ne sifoneze mult prea tare imaginea in occident... ramanem la parerea ca nu or fi de-a dreptul tampiti... sorry .. sper sa nu primesc avertisment

mai am putin si ma iau cu barbate meu la bataie... ca el deja a sarbatorit victoria si cica venim "noi" sa-i stricam lui bucuria ... nu va mai spun ca nu ma mai lasa moderatorii sa va scriu ... nica, nica, nica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by women13

Barbate meu zice , ca presedintele nu a fost invalidat, a fost ales, iar suspendarea e cu titlul de propunere ... Curtea Constitutionala care modifica reguliel jocului in timpul jocului si parlamentul de o masura nu va face altceva decat sa ne sifoneze mult prea tare imaginea in occident... ramanem la parerea ca nu or fi de-a dreptul tampiti... sorry .. sper sa nu primesc avertisment

mai am putin si ma iau cu barbate meu la bataie... ca el deja a sarbatorit victoria si cica venim "noi" sa-i stricam lui bucuria ... nu va mai spun ca nu ma mai lasa moderatorii sa va scriu ... nica, nica, nica...
nasha pungasha

Offf... nu vreau sa stric bucuria nimanui. Eu sint doar circumspecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu strici nicio bucurie, da mie mi-a explicat tot barbatu f clar ca ce scrie la madam advadani pe blog e isterie curata:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

nu strici nicio bucurie, da mie mi-a explicat tot barbatu f clar ca ce scrie la madam advadani pe blog e isterie curata:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Stiu, Sabinelu, nu la madam Avadani ma gindeam. La asta ma gindesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Haideti fetelor, acuma zau daca mai pot dormi...
Cand vom afla sigur... sigur?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

maine la ora 10

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violeta69

maine la ora 10

Noup, luni seara zise Dumitru (BEC) ca trimit datele finale la CC. Dupa aia, nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

quote:
Originally posted by violeta69

maine la ora 10

Noup, luni seara zise Dumitru (BEC) ca trimit datele finale la CC. Dupa aia, nu mai stiu.

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)

pai daca nu ne uitam pe acelasi post?
atunci luni sa fie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Maine, la 10, BEC va anunta rezultate partiale. Luni vor fi cele finale.

Alina

Mergi la inceput