***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dianalaura, tu ce mai faci?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Nu vrea nimeni sa-mi voteze fetitza. pls, pls.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA... Nu e cazul sa te sperii... Cu mine in salon mai erau 4 fete care se laudau cu cat de repede au nascut

Ibelciug... intr-adevar stomacul nu e suficient de matur ca sa digere... dar asta pt ca laptele este mereu in schimbare... Intai e colostru, apoi vine laptele care mereu isi modifica compozitia, fiind mereu putin in avans fata de stomacel... Deci un lapte "bun" e cu un pas inaintea stomacelului deci COLICI Apropos de chiloti... da i-am folosit din prima... dar toate aveau chiar normali

Pupam fetele pt aprecieri

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andrada, o frumusete de baiat ce ai tu acolo, una bucata buzat!sa va traiasca!

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

abras, ella74, mary_lou va multumesc pentru raspunsuri, intru acum pe site si-mi comand si eu una. Tati a luat o salteluta din carrefour dar deja face gaura in locul unde sta Albert
Va pup pe toate

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am reusit sa pun pozici

http://community.webshots.com/album/559139390yFLqDo

fetelor, am senzatia ca-mi scade laptele, ce sa fac???????

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carrie poti sa bei ceai de fenicul+anason, sau garmastan ( care are la baza tot fenicul). Bafta multa, te pup
abras, ella_74, mary_lou vreau sa va intreb ce salteluta ati comandat voi pe site la babycomfort ca sunt de trei tipuri. Cea mai buna e prima la pretul cel mai mare ca nu prea inteleg?
E tare?
Va multumesc anticipat

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lavini, multumim pt explicatiile cu respiratia. Acum mi-am amintit de vorbele Ceraselei din 2005. Cand mai mergi la ea, te rog spune-i ca o saluta Liviana si ca regret ca n-am reusit sa mai vin si anul asta la cursurile ei. Mercic.
Paflo, tare scumpica Sofia! Sa va traiasca! Ieri ti-am admirat pozele, impreuna cu Matei. Deh, ii fac si lui pregatirea.
Andrada, multumesc pt explicatii. Nu mi-ai zis daca intr-adevar ochii lui Antonio sunt verzi?
Carrie, minunata galuscutza ta. Sa-ti traiasca Carina! Cum a reactionat Cristina cand a vazut-o prima oara?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Buna dimineata,

Stie cineva vreun link unde sa gasesc informatii despre alocatia copilului? O prietena vrea sa mearga sa-si depuna dosarul si nu mai gasesc nicaieri unde si cu ce trebuie sa mergi...pentru Bucuresti (sect 5).

Multumesc frumos,
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abras spune:

Gabiu, eu am luat "Saltea din fibra de cocos natural: Standard 120 cm". La magazin mi-au explicat ca cealalta, biokokos, e la fel numai ca e mai groasa. Asta standard e destul de tare (al meu s-a speriat ca fi-sa o sa doarma ca pe scandura pana i-a zis lumea ca asa e bine).

Ioana, 36+

Mergi la inceput