Copiluti de mai-iunie 2005(37) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 14
elisor spune:
Laura crede-ma ca pot sa-mi imaginez limba romana la volan, Dan a zis ca-i e rusine cu mine cand ma desfasor, pai n-am oprit in mijlocul intersectiei sa-l fac pe ala...bip...ca mi-a taiat calea si am oprit la mm, doamne ce bine mi-a fost cand am putut invoca toti dracii si dumnezeii si toti laolalta...
Ioana stai linistita ca si eu sunt cu ochii si inima dupa vreun iubit din seriale, eram innebunita dupa tipul din JAG si cand s-a terminat parca am ramas singura pe lume si cati n-au mai fost la viata mea, asa ca te inteleg...dar ce mai face Ana cu bubele, ati iesit afara, nu?
Denisa vai tie cat trebuie sa mai patimesti, ba extrauterina, ba chisturi...din pacate chiar n-am idee ce sfat sa-ti dau ca n-am avut niciodata probleme legate de gine, dar sper sa gasesti cat mai curand o solutie si scapi de toate necazurile sa ti se infiripe un bb acolo ca, am inteles bine, nu, asta-ti doresti si ai mereu obstacole
Pengunica sarumana de urari, parol ca si eu ti-am urat sotul dar cred ca ti-a scapat...altadata.
Daniela cum a ramas pana la urma cu bb? Mai vrei, nu mai vrei, mai faci, nu mai faci, cum e? Cu intarcarea cred ca e foarte greu la varsta lor, e ceva ce le apartine si cu greu le vor da drumul. Bianca cand ma vede in sutien striga in gura mare "tzitzi-apte", o intreb daca vrea si-mi raspunde pe fuga "nuuuu", nu cumva sa-mi treaca prin cap asa ceva.
Laura io am tot auzit mamici de fete precoce dar tot nu-mi vine sa cred ca se intampla la varste asa fragede, cine stie ce ma asteapta si pe mine, vad ca Daniela tre' sa-si faca planuri de nunta...il cunosti pe ginerica sau n-ai avut inca onoarea?
OanaC cat ma bucur ca Eva e refacuta aproape complet, vorba Laurei parca acum erai terifiata de diagnostic si operatie si uite-o acum, n-a pierdut nimic din tot ce-avea, dimpotriva e mai vesela si nu are nici o amintire traumatizanta.
Laura sa-i porti cu placere nu ca mine, ca eu numa' cand ajung ca orbetele ii pun pe nas, pretul, hm, in pas cu moda, banuiesc...hai, baga o poza
Teddy rabdare, ca o sa ai si tu un palmares bogat la volan mai ales daca te incumeti sa conduci prin zone natale sau poate or fi mai civilazti cei din "fruncea tarii".
Crema de galbenele a fost prima chestie ce i-am dat-o, dar a avut exact efectul frectiei la un picior de lemn.
Cornelia inteleg, imi pare rau ca ccc chiar nu poti face nimic sa te mai detensionezi si odihnesti si tu. Eu dac-as tine-o in ritmul tau as avea migrene non stop. Sper sa vina cat mai repede perioade mai relaxante la tine la "scarbici"
Raluca ma bucur ca ai mai dat un semn, nu ma asteptam sa fii mai bine, desi speram. E bine in schimb ca ai inceput sa chemi "bona" din timp, cel putin ele doua sa se acomodeze pana incepi tu serviciul, luni, nu? Sper ca dupa prima saptamana sa nu te mai simti atat de "smulsa" de langa Iulia si sa accepti mai usor schimbarea, stiu ca sufletul iti plange si e normal ca si Iulia sa perceapa starea ta nu atat din nevoia de a te avea langa ea dar cu siguranta simte ca mami a ei are nevoie de ea. Cred ca e cam inversa situatia, tu ai nevoie de Iulia mai mult decat are ea nevoie de tine.
Lucas eu am vazut ceva dragut la Mothercare si in Quelle, desi eu am luat anul trecut din Carrefour din aia cu parasolar, nu e foarte tapanoasa dar stabila e, desi mai mult zace plina de praf ca e mai bine in brate decat in orice altceva atunci cand o dor piciorusele.
Trimit mesajul asta asa cum este ca n-am terminat de citit, nici de vorbit
...dar revin, ca doarme mandra.
Multumesc de urari celor care ne-au urat 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
LA MULTI ANI PIFOSULE, LA MULTI ANI ALEX!
Sa ramai acelasi copil in suflet toata viata cu zambetul pana la urechi, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si parte de bucurii si fericire!

P.S. Bea sa-ti traiasca puiul! Mersi ca mi-ai mai dat o idee de ce sa le mai fac copiilor de papa. Sa ne arati tortul, nu uita!!
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
gabitzam spune:
Ioana, am googalit si eu nitel sa-l vad pe dragutul tau. Cred ca am imbatranit eu si am alte gusturi
E frumusel, dar nu's cum are o figura mai de pusti, desi dupa ani e destul de matur. Astept sa apara si pe televizoarele noastre si sa ma lamuresc, ca esti a doua persona pe care o aud ca se uita disperata la filmul asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Simona otita ti-am spus si eu ieri dimineata ca ar fi, cred ca ma reprofilez si voi da consultatii de la distanta
, sanatate, sa se faca bine repede ca il asteapta pretenarii de la gradi. Imi amintesti de Andreas cand il duceam cu tot cu pomelnic de medicamente la gradi, dar am avut si mult noroc cu tot personalul de la gradi, de exceptie indraznesc sa spun, pacat ca pe Bia nu o primeste ca-i prea mica. Ma intrebai ce fac cu Bia, pai incercam sa obtinem un medical pentru 2 saptamani, 2 zile imi iau eu CO si uite asa se face iulie si-o intarc bunicilor proaspat intorsi din vacanta. Cred ca vom apela la varianta dusa zilnic la ei si luata dupamasa, apoi vine august si plec in concediu, vine toamna si incepem cresa si uite asa are mama fata mare...cu pampers si suzeta.
Ella bun venit, mi-a placut intrarea ta
, dar e bine ca in final ti-ai facut curaj...treci la povesti cu noi.
Nelia imi pare rau ca nu ai scapat de migrene, sper ca nu ti le-a amplificat mesajul meu...eu nu luam nimic de teama de a nu influenta cu nimic fatul si duceam durerea pe picioare, cu greturi, voma, dureri de ochi si tot tacamul, paracetamolul nu are efect la mine, eram fan algocalmin pana am facut niste alergii urate in maternitate si in plus am citit ca e interzis in unele tari, se elibereaza doar pe baza de prescriptie si e trecut la categoria otravuri.
Mercedes sper ca e mai bine Cristi acum, poate n-ar strica sa-l vada un medic. Asa am patit cu Andreas, inca nu avea 5 ani cand a venit de la joaca si se plangea ca s-a lovit la manuta, i-am dat nurofen dar a doua zi din nou spunea ca-l doare, ne-am dus la ortopedie si surpriza...avea fractura prin tasare, aia a fost prima fractura. Sper sa nu fie nimic serios la voi sa se poata bucura de excursia de maine.
Si eu, la fel ca Laura, mai astept cu scutecul pana va fi sigura pe ea. Deocamdata nici olita nici wc nu le agreaza.
Laura tot cirese in meniu? Eu mi-am cumparat azi 2 perechi de pantaloni mai stramtuti, i-am vazut pe umeras, mi-au placut, ce ramane de facut? I-am probat desi eram sigura ca balenuta nu intra in ei, dar cum eu n-am oglinda in casa am ramas surpinsa sa vad o sirena in cabina de proba
, cert e ca mi-au venit si uite asa am mai bagat ceva la dulap si am prins curaj si mi-am luat si 2 bluzulite mai sexoase si la casa am primit si reducere, yupiii ce fericita am fost!!!
Da' de ce ai tuns-o pe Bianca, avea o freza tare misto la ziua Deliei.
A venit cu rezultatul de la Cangur: locul 2, calificativ Foarte bine. Dar e aerian rau, el a spus ca a luat Bine pentru ca l-a mustrat doamna ca putea mai mult si el nu s-a uitat sa vada cat are de fapt. Satisfacator, dar imi venea sa-i mufez doua-n bot cand am comparat rezultatele cu grila, pai sa scrie el ca fratele mamei e tot fratele, in loc de unchiu...dar e si vina noastra ca n-am incurajat in nici un fel sa spuna unchiu Adi sau tusa Reta, le spune pe nume, desi eu nu le spun, ce sa mai spun de verii mei, ar fi culmea sa ii faca si pe ei unchi desi ei asa isi spun.
Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Ieri am fost la cabinet la un control si am vazut ca doctorita facuse un panou cu copilasi la care a asistat ea la nastere. Uitasem ca i-am dat mai demult o poza de-a lui Andrei si asa m-am emotionat cand l-am vazut pe puiul meu acolo pe panou. Era o poza de cand era el bebic mic, cred ca avea vreo 4 luni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
pengunica spune:
ELLA@-bine ai venit!
Daca nu te acuzam eu pe nedrept nu descopereai asa rapid mamicile de mai-iunie2005
Poate ca asa a fost scris sa se intample...ma bucur ca mai este si o alta japonica printre noi.....
TDI-iti impartasesc cu bucurie experienta mea culinara acumulata in cei 5 ani de rezidenta
e super mancarea japoneza din punct de vedere al caloriilor si al vitaminelor.....doar ca nu prea gasiti produsele necesare in ro dar am sa incerc sa scriu doar retete cu produsele de pe piata romaneasca.In sera asta a gatit un fel de snitele de porc in acele tigai.....bun ,foarte bun...cu salata de varza...

Iar in ceea ce priveste varsta sotiorului meu ar trebyui sa precizez ca e mai mare decat al tau cu 9 ani si mai mare decat parintii mei cu 7 ani
iar daca ma intrebi cum si de ce....iti pot raspunde .....calitatile au fost de vina![]()
CORNELIA-multumesc pentru urari.....
MERCEDES-si pengu maine merge intr-o excursie de o zi la golf....numai ca eu sunt foarte fericita sa raman singura....acum 5 ani eram disperata sa respiram fiecare clipa impreuna acum sunt fericita 3 ore singura...doamne nu-mi vine sa cred![]()

LOREEN-la noi tunsul se aseamana foarte mult cu cel al oilor
imobilizat..maini,picioare...
SIMONA-FILIPAS-ai mei baieti au fost ciufuti amandoi si ieri si astazi
cred ca de aia ma bucur ca pengu pleaca maine in excursie cu golful
am si eu timp dupa cel il duc pe ben la gradi pana la ora 1si 30 sa ma relaxez poate cu o sauna ceva..iar seara dupa ce il adorm pe Ben am timp sa ma creia o pauzasc si bai in cele mai linistite momente pe care le pot visa .
ELISOR-multam pt urari...da..cu atatea pagini....DANELUTZA-
loreen spune:
Ralwca deci cum sa-ti spun.... eu am fost consumatoare de Alprazolan...spune-mi cete intereseaza si -ti raspund
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
pengunica spune:
ONIXONE -saracuta de tine cum mai rezisti?Adevarul ca este destul de greu sa asisti la ,,ciufutenia,, altuia fara sa te ,,ciufutesti ,,si tu un pic
OANA Cavantajele traitului in afara ro-ului...limbaj fara perdea
Ma bucur sa aud ca Eva este bine