A murit alergologul Jeana Rodica Radu??

A murit alergologul Jeana Rodica Radu?? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Va pun aceasta intrebare pentru ca mi-a spus cineva ca a sunat la cabinetul ei acu vreo luna si ca i s-a spus ca d-na doctor a murit.... O fi avdevarat??

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O dr. alergolog a murit (nu stiu cum o cheama). Cumnata mea avea programare cu fetita la ea si cei de la cabinet au anuntat-o ca se anuleaza programarea pt ca medicul a murit. Daca e important, o sun pe cumnata-mea s-o intreb cum o chema pe dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Da, a murit, am aflat si eu acum cateva zile, avea o amica programare, a sunat si i-a raspuns un domn care-a zis ca d-na dr. nu mai este printre noi. Dumnezeu s-o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Dumnezeu sa o odihneasca. condoleante familiei, si eu urma sa ajung la dansa pentru o problema. pacat

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Nu imi vine sa cred! Eu am fost la cabinetul dansei de 3,4 ori , anul trecut cu baietelul meu. Mi-a placut mult de dansa...si arata asa bine,,,DD sa o ierte!!
Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Dumnezeu s-o ierte! Vai, inseamna ca este adevarat!!! E incredibil! Cei care au fost pacientii dansei stiu ca era destul de tanara, in putere, dornica de munca... Presedinta Societatii de Alergologie, sef de catedra Alergologie si medic sef sectie clinica la spitalul clinic N. Malaxa din Bucuresti, o doctorita renumita, despre care am citit si pe DC, caci erau foarte multi copii care se tratau la dumneaei si la care am fost si eu cu o problema destul de grava.

Am tot cautat pe google, dar nu e nicio stire despre trecerea ei in nefiinta... F. ciudat! Oare ce s-a intamplat?!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am aflat si eu vestea cu cateva zile in urma.
Se pare ca ar fi fost un accident de masina... Nu stiu mai multe detalii.

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Un infarct miocardic sever...
Am aflat acum de la un coleg de breasla de-al dumneaei...

Pacat!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi la inceput