sarcina in sase saptamani
Buna am si eu o problema poate ma ajuta cineva,sunt insarcinata in 6 saptamani am facut eco de doua ori,prima data am facut eco la 5 saptamani nu se vedea decat sacul amniotic nu se evidentia embrion.A doua eco am facuto astazi(18 05 07)in a6 saptamana si sacul amniotic a crescut de la0,7mm la 10,2mm dar tot nu se vede embrion sau ritm cardiac .Pe mine ma dor sanis si am stari de greata.Poate cineva cere a trecut prin asa ceva sami spuna si mie daca am vro sansa sa pastrez aceasta sarcina.VA MULTUMESC ANTICIPAT
gheorghe elena
Raspunsuri
claujro spune:
Depinde f mult de aparatul cu care a fost facuta eco si de medicul care ti-a facut eco.
Prietena mea a fost la eco, la inceputurile sarcinii (nu-mi amintesc saptamana), prima data i s-a spus la fel, ca nu exista embrionul. A doua oara, la alt medic (de data asta unul f renumit) care i-a spus ca nu exista activitate cardiaca, fatul s-a oprit din evolutie si sa vina luni la chiuretaj. Am rugat-o sa mearga si la doctorita mea d ela Giulesti ... si surpriza...bb era f bine. Anul asta in vara face 3 ani, il cheama Andrei si e f bine.
Mai asteapta si cere si parerea altor medici.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nikol31 spune:
sper sa nu gresesc , dar daca imi aduc bine aminte, la 5 saptamani am fost la medic ca sa-mi confirme sarcina si cu eco nu se vedea nimic, dar la ecograful intravaginal se vedea sacul amniotic, asa ca un punctulet negru. la 6 saptamani am fost din nou si sacul se vedea mai mare avea 17 mm dar embrionul nu se vedea inca. abia la urmatorul eco s-a vazut embrionul foarte mic. acum suntem mari deja. nu ai de ce sa-ti faci probleme inca. asteapta urmatorul eco, dar eu nu cred sa fie probleme. asa mi s-a vazut si mie iar sarcina a decurs normal, bebeul este in grafic, s-a dezvoltat normal. iti doresc o sarcina usoara si fara probleme
23+
nikol31 spune:
daca as stii cum sa-ti trimit pozele de la eco 5 saptamani si 6 saptamani ca le am in calculator, cred ca te-ai mai linisti. problema este ca habar n-am cum s-o fac.
poate ma ajuta vreo graviduta. help
23+
tera spune:
Va multumesc mult ma-ti linistit si sper sa mearga totul bine tinem legatura .va pup tera
gheorghe elena
musetto spune:
tera, la mine s-a vazut sarcina (si inimioara) abia la 6 sapt. si 5 zile si asta la eco intravaginala. Deci nu dispera! Mai asteapta putin si apoi fa alta ecografie. Bafta multa!
27+, cu 
irlandeza spune:
Terra, la 5-6 sapt. poate se vede doar transvaginal, dar am inteles ca nu e bine facut. Abia de la 7 sau 8 sapt. se vede la eco abdominal. Oricum, daca ti-ai face BHCG la fiecare 48 ore, ai vede exact cum stai. Daca se dubleaza, atunci e bine.
Te asteptam la Mamici de ianuarie-februarie. 
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
bb_yasmi spune:
Terra,, eu zic sa stai linistita. eu mi-am facut doar eco transvaginal pana in ssapt 12 si vreau sa iti zic ca la 6 sapt nu se vedea decat un sac de 12mm.
sarcina usoara si nu te stresa!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png