Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
Am intrat repede sa urez la multi ani Bucuriilor de 23!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Intrebare intrebatoare....pentru cele care ati preparat iaurtelul in casa....

Din 200 ml lapte cat iaurt iese? Eu am icnercat sa ii fac, dar....nu a iesit decat o lingurita, maxim doua, restul...zer...lapte ceva mai grosut, dar lichid totusi. Am pus in cei 200ml de lapte (Zuzu) 2 lingurite de iaurt (Zuzu) si l-am lasat la temp camerei vreo 8 ore...Asta a fost tot ce am obtinut. L-am si aruncat de altfel, fiindca cred ca trebuia sa se prinda tot. O sa incerc si cu Covalact (ieri doar Zuzu aveam in casa) sau cu un lapte care are termen de garantie mai mic (2, 3 zile, nu o luna!)
Voi ce sfaturi imi dati?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Stie cineva sa-mi dea o reteta de Bors bun? Am eu idee cam ce sa pun dar nu stiu cit la un borcan de 3 L.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

[red]Monique[/red], eu am intrebat-o pe mama, ea mi-a spus cum se umple borsuletz, dar cantitatile sunt "din ochi".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina nu inteleg intrebarea, cum adica cat iaurt iese, tot atat cat lapte pui, nu? Oare gresesc eu reteta?

Eu il fac asa: fierb laptele, il las la racit si apoi pun intr-un borcan de 800 ml, peste care adaug 2-3 lg. de smantanica slaba sau iaurt, apoi il las la caldura, in cateva ore e gata, il pun la frigider, imi ajunge pt. 2-3 zile.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Am uitat sa mai spun ca iese mai moale, nu ca cel din comert insa e ok si fff bun, il blenduiesc cu fructe si i-l servesc cu canitza.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Eu folosesc lapte din comert 1.8% grasimi, nu spun marca ca e locala, oricum nu o stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Eu folosesc lapte din comert 1.8% grasimi, nu spun marca ca e locala, oricum nu o stii.

Aha, dar cat lapte pui? 500 ml??? Ca nu ai scris decat ca pui laptele intr-un recipient de 800ml cu 3 linguri de iaurt.
Da, imi imaginam ca tot trebuie sa se faca iaurtel. La mine s-au facut doar 2 lingurite la fundul ibricului

Lasi laptele sa se raceasca de tot si dupa aia pui iaurtul sau cat? Prin carti scrie ba la 24 de grade, ba la 37 de grade????

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Fierb o pg de 1 l lapte si pun borcanul plin, iaurtul il pun cand e caldut, aproape rece, important e sa stea la caldura si pe vremea asta se prinde f. usor.

Mergi la inceput

Cucuoancea, tot ca Mirabelac il fac si eu, fierb laptele si il las sa se raceasca. Ca marca, am folosit Napolact si Ole (parca), ambele 3,5%.
Mirabelac, bine ca papa si borsuletz. Are si vitamina C si-l racoreste pe micutz.
Monique, se da ceai de tei, noi cu el am inceput, chiar daca nu i-a placut.
Sephora, nu am mai citit despre dispute aici, eu zic ccc ca fiecare mamica citeste, gandeste, apoi hotaraste singura cum sa faca cu puiul ei (asta fara sa judece alta mamica care face in alt fel).
Maria mea s-a apucat de "vorbit". A papat iaurt cu banana si cereale + 90 ml. lapte. De smiorcaita e smiorcaita in continuare, plangacioasa chiar, nu stiu de la ce, de la caldura, de la dintisori.... Ne-am mutat sediul in camera mai mare, pare a fi mai racoroasa.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Anangel, unde ai plecat asa de repede?
LA MULTE LUNITZE! Bucuriilor nascute intr-o zi de 23.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput