gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 29
Ashera spune:
Bb yasmi frumos concediu . Si bebelina creste . Eu am luat carucior de la Miniblu, din Mall. Au avut la oferta luna trecuta mai multe modele. Am luat modelul ala complet, cu cos auto, geanta izoterma, husa vant, etc.
35+
Christian
Ashera spune:
Ank, patuturile de la ei mi-au placut cel mai mult. Si material si culori frumoase. In Kappa e expus unul pe albastru, dar au si pe verde si pe maro, costa pana in 300 ron (parca 290 ron). Are 2 nivele si masa de infasat. Acelasi model il gasesti si in Real, cu aprox 70 ron mai ieftin, insa mai au doar o buc si e incomplet (nu mai are masa de infasat si nici sistemul de prindere ptr nivelul 2).
35+
Christian
Ashera spune:
Fetele, ce stiti de dr. Alin Murariu ? Eu nu stiu absolut nimic despre el, decat ca e la Odobescu. Dr meu a plecat in concediu si mi l-a recomandat, in cazul in care bb vrea sa vina mai repede de 30 iulie. Mi-ar prinde bine orice info despre noul dr . Tks.
35+
Christian
pussi spune:
salutiiiiii
noi ne-am facut frumoase ..am fost la coafor si cosmetica!
Otim multumim..eram asa de stresata!
Ashera mi-a zis dr. ca farmaciile de langa Odobescu si Bega au sigur stoc mai mare, asa ca la prima ora am fost la farmaciile de langa Odobescu pe care le-am golit Nu stiu nimic de dr., dar daca vrei ma interesez!Oricum nu nasti tu pe nepusa masa!
Ank83 marsupiu.. eu nu nu iau..ca-mi trebuie 2, sa ma echilibreze! La Kappa n-am fost!
bb ce ai mancat bun in concediu??
eu cumparaturile mari(mobila, carucior, biberoane...cu tot tacamul, cosmetice si pampersuri) cumpar din Ungaria!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
otim spune:
mai pussi mami de gemeni pai de ce crezi ca suntem noi aici ??? si nu mai stresa fetele gemene ca scoatem la tine ...
Ashera - din pacate nu stiu nimic de noul nenea doctorul , dar ce ai zice daca ai vorbi cu bebe tau sa stea cuminte acolo in burtica pana pe 1 august ...
Ank83 - ca ne-ai lamurit ...
tuturor timisorencelor ( macar asa virtual )
Otiliainceput 36+Laurentiu
happyclau spune:
Ashera, eu am auzit de la o proaspata mamica (care a fost lasata balta ddoctorul ei chiar la nastere, se mai intampla, din pacate cam des) ca a nascut cu acest doctor Alin Murariu(chemat de o prietena a ei) si a fost super incantata. E tanar si are foarte multa rabdare a zis ea. Dar, nu te dispera ca o sa fie totul bine cu ajutorul lui Doamne Doamne. OK? Multa sanatate si bebe cuminte !
Va pup pe toate,
31+
Patrick
sorinatim spune:
burticilor
Ank83 multumim pentru informatii , o sa merg si eu la Real sa cumpar body
Pussi ma bucur ca ai gasit gravibinon
bb_yasmi eu am luat carucior din Mall de la miniblu ( am vrut neaparat sa fie cu rosu sau roz)- http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=532
inceput 35+ BEATRICE ANNE-MARIE
bb_yasmi spune:
sorina, imi place cum arata caruciorul. eu vreau neaparat sa fie cu cos auto (scoica). pusesem ochii pe asta (de la miniblu)
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=110 dar nu mi-a mai placut din cauza rotilor (le vreau mai mari!).
acuma m-am hotarat la asta (de la chicco) :http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=723
cum vi se pare???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
sorinatim spune:
bb_yasmi sunt dragute amandoua .........parca totusi mai mult cel de la chicco.Eu cosulet auto cumpar separat .Cand am ales eu ma gandeam la plimbare ca vine toamna si iarna si cum o sa o plimb doar acoperita cu paturica in cosulet ? Din aceasta cauza am cautat cu portbebe sa fie protejata , daca ar fi venit pe lume primavara mi s-ar fi parut perfect cel fara landou sau portbebe.Asa am crezut eu ca e bine .
inceput 35+ BEATRICE ANNE-MARIE
bb_yasmi spune:
sorina, eu m-am gandit ca, cosul vine pus pe carucior si cum ambele au "copertina" vin inchise amndoua, mai ales ca bebica mea se naste la inceputul lui noiembrie. si eu m-am gandit sa cumpar separat landou.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik