Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 27
liadorian spune:
Bafta cu intalnirea, fetelor! Sa faceti multe poze si sa va intoarceti cu chef de vorba, sa ne povestiti si noua cum a fost!
Lia
29S
Miruna Demetra
AndraZ spune:
Am scris o pagina...si s-a sters
...o iau de la capat...
Lavinia, Jadi, Anto, Andicu, Simo, Karligutza ( sper ca nu am uitat pe nimeni), va multumesc pt comitetul de intampinare. 
Karligutza, as fi intrat mai des pe forum, insa am avut probleme cu calculatorul care nu vroia sa incarce paginile de net...asa ca am stat pe bara o vreme.Sper sa in curand sa rezolv si problema calculatorului si sa fie totul ok, sa putem fi 100% alaturi de voi.
Astazi am fost sa imi caut niste pantaloni de traning trei sferturi, ca pe caldurile astea nu mai putea circula in blugi. Amj gasit ce cautam insa arat tare funny in ei: cau un
, nu alta, burta mare si fundul mic...sunt comica de-a dreptul
...zici ca mananc steroizi la micul dejun![]()
Am vazut ca maine va duceti la Paticut in vizita...mai ca imi vine sa ma alatur si eu voua, insa vad ca nu ati stabilit ora si chiar nu stiu cum sa imi fac programul ca sa fie ok. Intru mai tarziu sa vad ce ati stabilit pt intalnire...si poate va acompaniez...daca ma primit si pe mine![]()

Andra
31 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Ashera spune:
Alina a., iti tinem pumnii sa fie bine. De azi dimineatza de cand am citit ca alina e in perfuzii, parca am fost in transa. Nu am fost in stare sa leg 2 cuvinte. Ma bucur ca e mai bine acum, sa dea DD sa o nasca pe Elisa la termen si totul sa fie bine !
27+
Christian
cristina26 spune:
jadi tocmai am vorbit cu sora mea, a fost si ea la vot in Londra. Era toata o fericire
.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
Ashera spune:
Fetele, va rog mult lamuriti-ma si pe mine: de 3 zile ma doare burta rau rau, dar nu simt contractii, ci ma doare non stop - ca si cum asi fi deranjata rau la stomac. Iau nospa si stau in pat, dar nu imi trece :-(. Am programare la gineco abia vineri. Credeti ca e ceva grav, sa incerc sa ajung mai repede? Si astea tot contractii sunt? Pls help.
27+
Christian
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ma duc si eu sa votez! Nu ati vrea sa stiti ce votez!
Pentru fetele cu intalnirea, am vorbit si cu Alina si am zis ca in jur de ora 17 este ok! Eu vin cu sotul si daca este treaz si cu pustiul si le iau in drum pe Andreea si sora ei. De asemenea, eu vin cu o tava de placinta!
dupa ce ma intorc de la votare si va vad ce ati stabilit si voi si cum, o sun pe Patricia!Deni &
Vlad & Tudor
ei da... eu vreau sa stiu!

si eu vin cu sotul maine la intalnire
; ora 17.00 e ok si pentru noi; cred ca maine o sa fie mai interesant decat data trecuta la ristorant cand eram numai noi burtoasele...
pentru ca acum se intalnesc GRASELE
si frumoasele!
; in mod sigur fotografiile nu vor lipsi
!ce ziceai dna.jadi? placinta?
plimbare?
cum facem sa ajungem la adresa exacta? te sun?
si imi zici si mie cum ajungem
la paticut? insa stii la ce ma gandesc cel mai tare? oare o sa fie placinta aburinda?
hehehe Andra am inteles problema cu pc-ul; sa speram ca gasesti cat mai curand solutia!
hai si voi maine incolo... ca
n-am vazut de mult! 
Andutzy vii si tu cu D.?
mami de Anya daca o aduci si tu pe Anyutza eu voi fi cea mai incantata! daca ma lasi, eu ma joc cu ea si va cedez voua toate portiile mele (de capsuni, de inghetata... chiar si de placinta aburinda, de orice...)
mami Luna te-asteptam din calatoria pe oceane
, mari si tari... maine (si poimaine mai ales) tre' sa fii prezenta musai ca noi vom mahmuri de la atata beutura
si chef la paticut.karligutza,
sapt.33
si printesa din burtica
Simo78 spune:
Ashera imi pare rau sa aud ca ai probleme. Nu stiu sa-ti raspund, dar daca esti in dubii suna-ti medicul, nu sta asa. Medicul meu mi-a zis sa-l sun oricand simt ca ceva nu e bine, nu neaparat daca ma doare...deci e obligatia lui sa-ti raspunda ce-i cu tine. Sper sa fie bine.
Simona
29+
Matei Hicham
Claudelu spune:
vad ca a intrat si Flavia sa va zica vestile cele bune primite de la Alina.a. Din fericire contractiile s-au mai diminuata
Oricum e pe maini bune, de fapt nu bune, ci pe cele mai bune maini
I-am transmit urarile voastre si a zis ca va pupa si sa va spun ca nu se lasa ele cu una cu doua
Ma bucur ca e optimista. BRAVO ALINA 
Si pentru ca am citit ca maine va intalniti tin sa va urez distractie placuta 
PS: Cine vrea nr ei de telefon, sa-mi trimita un PM 
Antoanela23 spune:
Ashera, unde te doare burta, sus, jos, toata?
Mai ai si alte probleme, febra, diaree?
Simo are dreptate, suna-ti doctorul, e cel mai bine asa.
Nu vreau sa te sperii dar crampele intestinale pot provoca contractii si invers, e un proces in avalansa.
Cel mai bine e sa vorbesti cu dr.
Sanatate!
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

Hai inca 7-8