Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
ilenutza spune:
Cristina, in fiecare zi ma rog sa imi fie copii sanatosi pentru ca nu stiu daca as putea supravietui daca li se intampla ceva.NU ma pot opri din plans.Iarta-ma daca te-am suparat!
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
cristina26 spune:
M-am intors fara vesti, nu stiu pe unde ii ratusca mea.
Dar ce liniste este si pe aici... pe unde sunteti?
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Cristina, in fiecare zi ma rog sa imi fie copii sanatosi pentru ca nu stiu daca as putea supravietui daca li se intampla ceva.NU ma pot opri din plans.Iarta-ma daca te-am suparat!
Ile32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Nu m-ai suparat cu nimic. Sunt sigura ca vei avea copii sanatosi, frumosi si cuminti. Totul va fi bine. Iarta-ma ca te-am intristat.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
gabiarama spune:
Lorinaa , complicata situatia asta cu ocuparea unui post 
Eu am noroc ca sunt titulara , undeva la tara ,dar nu mai conteaza.Din septembrie 2003 (maaaama , au trecut deja 4 ani si mai urmeaza 2
) nu mai am nici o treaba cu examenele,in schimb directoarea are in fiecare an mare bataie de cap sa gaseasca inlocuitor .
De dimineata am acumulat niste nervi din cauza mamei si a soacrei , ca mai inainte mai aveam un pic si plingeam de ciuda .Noroc de Mihnea ,care imi spunea sa nu o cert pe bunica (asta a inteles el ,mititelul).Trebuie sa ma descarc nitel ca altfel sigur ma ia tremuriciul pina vine sotul acasa 
Soacra-mea , desi o doare un picior de citeva luni bune , taman acum inainte de a naste eu s-a gindit ca ar trebui sa se duca la un control .Acum trebuie sa se duca in fiecare zi saptamina viitoare sa faca balneoterapie si laseroterapie
.Prin urmare ,asta inseamna citeva ore bune pierdute in spital in fiecare dimineata .
Maica-mea termina munca devreme pe la 9 dimineata ,dupa care e libera toata ziua .M-a anuntat azi insa ca 2 zile saptamina viitoare nu va putea veni la copiii mei pt ca trebuie sa se duca cu o sora de-a ei sa cumpere un bax de pulpe pt bunica (care vrea sa faca praznic pt bunelu , desi a mai facut unul in decembrie
).Ea spune ca se duce neaparat dimineata in Selgros ca asa i-a spus sora
.Apoi in alta zi trebuie sa se duca sa o ajute sa pirleasca pulpele , tot dimineata .
I-am spus ca se pot duce la cumparaturi si seara , ca e deschis pina tirziu , dar nu ,ASA A SPUS SORA .
I-am spus ca se poate duce dupa ora 13 , dupa ce vine soacra-mea , nici asa nu e bine , ca ea trebuie sa se duca acasa sa isi faca de mincare si sa manince , ca nu poate minca la mine.(Deh , mincarea va intra in atributiile soacrei si de aia
)
Atunci m-am enervat si i-am spus ca am sa o sun pe doctorita sa ma programeze la cezariana peste vreo 2 saptamini dupa ce termina bunicile treburile 
Ei , stiam eu de ce am mai mari emotii pentru cei de acasa ,decit pentru mine si bb .Si cind ma gindesc ca va trebui sa gasesc si o persoana care sa vina la mine la spital atunci cind chiar nu o sa poata trece sotul , sa imi aduca mincare 
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
ddanagh spune:
E clar - astazi e ceva in aer care ne face nervoase. Eu am trecut de criza de azi. La mine era de la faptul ca ma lasa singura sotul in seara asta si mie (pe cuvant de onoare) mi-e o frica de mor sa dorm singura. Cred ca o sa-mi fac o mie si una de ganduri.
Gabi, nu te enerva. O sa vezi ca se vor aseza toate de la sine. Poate nici nu au constietizat ca tu chiar nasti. Nu stiu ce sa zic. Incearca sa te calmezi, nu iti fac bine nervii astia.
Dana
S31+ cu
Daria Stefania
gabiarama spune:
Asa e Dana , dar eu voiam sa stau linistita si zilele astea stiind ca totul va fi ok acasa . Am sunat-o in schimb pe matusa mea , care e mult mai flexibila decit mama si m-a asigurat sa stau linistita .
Mi-e groaza insa ca trebuie sa apelez la atit de multe persoane 
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
ddanagh spune:
Se pare ca in astfel de cazuri teoria se imbina cu practica: nu ezita sa ceri ajutorul celor din jur. Iti vei lua tu revansa mai devreme sau mai tarziu. Sunt sigura.
Hai ca fug. La si juma incepe pe acasa un film zic eu bun.
Dana
S31+ cu
Daria Stefania
lorinaoo1 spune:
Gabi nu mai fi suparici, ca nu vrei sa nasti mai devreme de marti. Daca vine matusa ta se mai "asaza" treburile si vei avea timp dupa aia sa le reprosezi mamelor ca nu au fost alaturi de tine. Uite un
mare de la mine. Dar sotul tau nu-si poate lua concediu asa vreo sapt?
Tu ce predai? Eu m-am incapatanat sa raman la oras cu posturile si am tot dat examene, ce mai, sunt vesnica suplinitoare, acum sceptica pana in varful unghiilor ![]()
Andicu sigur e o greseala la ultima analiza de dozare a anticorpilor
, pt ca pana acum am mai facut analize si toate aveau acelasi rezultat - Rh negativ, anticorpi absenti
Ba chiar si la lab unde am facut toxoplasmoza mi-au spus sa fiu atenta cu Rh-ul neg, desi nu le cerusem sa-mi faca Rh-ul ![]()
Cristina26 ce ratusca denaturata, sa-si lase viitorii puisori asa 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 32+
gabiarama spune:
Lorinaa , pe matusa mea am sunat-o doar sa o intreb daca prezenta mamei e chiar atit de necesara si daca e musai dimineata ,dar si ea a inteles prima data , ca si tine ,ca o rog sa ma ajute direct pe mine
.
Eu sunt profa de romana si nu am apucat sa prestez decit 4 ani ![]()
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
gabiarama spune:
Sotul meu e propriul lui sef , ca sa zic asa .Numai ca avem suficiente credite la banci + furnizorii lui de produse + oameni care muncesc la casa + ciment , betoane , gard ,samd incit sa isi permita doar citeva ore pe zi libere , nu o saptamina intreaga.
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic