Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Apropo de col, voi cam cat il aveti?
Ca eu la ultimul control ginecologic il aveam 3,4 cm si eu am zis ca e cam scurt, iar doctorul a dat din cap si a zis: acum ce sa-i fac, sa-l intind cu mana?

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu la eco la Iosup il avem 31 mm si nu mi-a zis nimic de el.Cat trebuie sa fie?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Din ce am mai citit am inteles ca undeva la 4 e super bine, 3 -3 si ceva e bine .....acum nu stiu exact

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Na ca acum avem alta problema

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

hahahahah....nu stiu daca e o problema, ca nici doctorul meu nu a comentat si nici nu parea ingrijorat, iar daca zici ca nici Iosup nu a facut vreun comentariu, inseamna ca 3 e inca bine

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

bine v-am regasit!

da' stiu ca aveti o viteza la scris...

voi ce creme de corp folositi ca sa preveniti aparitia vergeturilor?
eu am zis ca intreb la farmacie dar tot uit....

cu raul si greata m-am lamurit ca nu am ce sa fac sa scap...i-am spus dr. ca si de 2 ori pe zi si el mi-o aruncat o privire din care am inteles ca nu are cu ce sa ma ajute...singura consolare e ca vor trece prin sapt 10-12.....adika asa sper

anca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

dany - da' nu vin in Ro numai pt. mare .... pe primul plan sunt familia, rudele, prietenii, cunostintele ... si printre, daca tot suntem, mergem si la mare, munte ... pe unde s-o nimeri ...
Deja ca suntem printre straini, "singuri pe lume" tot timpul anului ... macar o data pe an sa ne bucuram si noi stand in mijlocul familiei, sa ii ofer si eu mamei mele bucuria de a-si vedea fata , socrii sa isi vada "odorul" etc. etc. .... Cam astea-s motivele noastre nu e numai un moft venitul in RO ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Nu ziceam ca e un moft scuze....dar ma miram ca iti place mai mult marea de aici din rom....iar eu desi nu am fost cred ca e super marea de acolo...

Mergi la inceput

anca_a .....eu folosesc creme pt bebei....ca am auzit ca nu e bine sa folosesti anumite creme....si nestiind care sunt interzise am apelat la cele pt bebei....momentan de la firma Sanonsa....ulei de corp pt bebe....si au chiar si o creme antivergeturi pt mamici...Sper sa fie bune....si firma Chicco are creme pt mamici dar sunt mai scumputze... o sa imi iau de la ei mai incolo mai spre sfasit eventual....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu la col ieri aveam 43 mm..ce inseamna asta???
apropo v-am spus de gama de produse pe care am gasit-o pt mamici la Sensiblue??...au si pt vergeturi si pt celulita am inteles ca sunt singurii..va scriu aici cum se numeste.."MAMMA DONNA"
eu m-am apucat de o supa de rosii cu multe legume

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

SANOSAN nu sanosa...pardon

Mergi la inceput