Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
Giova spune:
Eu imi plang de mila...mi-a scos maseaua aia care s-a fisurat, si acum mor de durere.partea proasta e ca trebuie sa-mi fac implant, ca sa nu-mi strice caninul si maseaua, care sunt buni. asa ca...o caruta de bani tre sa dau.
Vad ca nu mai merg la un dr. fara sa las milionul...of doamne.
Lui Marco ii curge putin nasucul si stranuta. sper sa nu se gripeze.
In dupa amiaza asta plecam la Alba si ne intoarcem luni. Luni dim. mergem la Sibiu sa-mi scot diploma de faculta.
Aly si eu tot asa. Bafta pe luni la examen.
fete va , weekend fain va doresc.
ne auzim pe luni/marti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Ciao fetelor! Din ce in ce mai putine....ati intrat cumva in concediu? Acuma am ajuns si eu acasa si ma duc la smotru. N-am nici un chef!
Alynutza spune:
Gio saracutza de tine. Sper sa-ti treaca durerea, incearca sa iei ceva calmante. Drum bun si weekend fain!
Kitzy spor la smotru. Mai am un pic si plec si eu, tot la smotru.
Alynutza spune:
'Neatza! Eu centrez, eu dau cu capul... Haideti ca dau .
E o vreme super naspa la Cluj, ploua cu galeata. Bine macar ca am avut parte de un weekend super frumos. Mi-am gasit rochitza, nu e deloc ce imi imaginam, dar e simpatica, un portocaliu bland, spre caisa coapta, foarte flu-flu, cu tot felul de volanase. Bine, mai am putin de lucru cu ea, vreau sa-i pun ceva pietricele, sau cel putin sa caut o brosa interesanta, ca avea prinsa ceva floare super naspa si total neasortata. Insa a fost la un pret incredibil de mic, asa ca, si daca imi gasesc altceva pentru nunta lui frate-meu si-mi ramane pentru alte nunti, tot a meritat. Am mai vazut una care mi-a placut mult mai mult, era si super sexy, din pacate era o marime mult prea mare pentru mine (L si eu port S) si in plus, intr-un magazin din Central al carei vanzatoare e o tipa super naspeta si scarboasa, anul trecut a probat iubi acolo un costum pentru nunta care avea haina incredibil de mare si nadragii f. mici si i-a zis tipa ca-i defect , deci nu se punea problema sa o rog sa-mi aduca modelul respectiv pe S.
Ieri am facut toata ziua chestionare, azi dau teoreticul cu scoala si tare tare as vrea sa-l iau din prima, sa-mi tineti pumnii.
O saptamana super!
krelia spune:
Neatza si de la mine!
Sa va mearga bine azi..si toata saptamana!
Multa sanatate bolnaviorilor si noroc invatzaceilor!!!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
Neata
Aly...deci sa ma pregatesc pentru primul pahar de sampanie?
...tin pumnii la fetita!
Gio...si io cred ca o sa apelez la implant...ma gandesc de ceva vreme, dar stiu pe cineva care nu i-a suportat si a trebuit sa ii scoata...daca afli mai multe detalii, spune-mi si mie.
Kitzy...am fost "absenta motivata" pentru ca am fost acasa...si ce vreme frumoasa a fost...si aici , ca de obicei
Nu-mi vine sa cred, mai am 3 saptamani pana la concediu...dar cred ca greu va fi sa ma intorc inapoi dupa 3 saptamani de leneveala
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Oana si eu sper sa dau primul pahar de sampanie. Ieri am facut toata ziua chestionare de Ilioara si tot is un pic stresata, nu prea imi intra in cap porcariile de contraventii/infractiuni/puncte penalizare/situatii de retinere certificat/carnet, etc. Sper sa am noroc sa nu-mi pice chestionare cu prea multe intrebari din astea.
Ce putin mai ai pana la concediu... si ce rasfatz... 3 saptamani... Bravo tie. Eu mai am inca 5 saptamani si o sa stam in concediu doar o saptamana, asta e .
Coana mare cam rarutz, cam rarutz .
kitzy spune:
Neata! Va salut si eu de la servici, nici azi n-avem medici, numa bine ca e asa liber avand in vedere ca e si luni si e vremea asta nasoala!
Aly tinem pumnii stransi si punem sampania la rece!!!!!
Mult noroc!
Oana stiu ca ai absentat motivat, ma bucur ca te-ai odihnit. Ce-ti pasa, mai ai un pic pana la concediu....ce bine e de unii.
Da o sa vina si la mine concediul pana la urma, ne gandim sa plecam in Viena sa vizitam una, alta. Am auzit ca e foarte frumos pe acolo.
Pupici!
ooana spune:
Aly...ai dreptate, chiar rasfat, eu una nu as fi avut nevoie de 3 saptamani, 2 erau de ajuns si luam 1 saptamana mai tarziu, daca daca asa zice legea...si cum unde-i lege nu-i tocmeala, ne-am conformat
io cel mai prost am stat la capitolul intrebari despre primul ajutor...sa ma tai...si nu le puteam tine minte...si norocu meu...am avut 3 intrebari...de fapt am si picat atunci
Intrebarea care mi-a ramas in minte suna ceva de genul...aveti un accident, persoana are plaga deschisa si sangereaza, in ce pozitie o asezati?
a. o intindeti pe jos
b. o asezati in sezut
c. o asezati cu picioare sprijinite in sus
ghici ciuperca ce-i?
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
ooana spune:
quote:
Originally posted by kitzy
[Oana stiu ca ai absentat motivat....ce bine e de unii.
Da o sa vina si la mine concediul pana la urma, ne gandim sa plecam in Viena sa vizitam una, alta. Am auzit ca e foarte frumos pe acolo.
Pupici!
Nu m-am odihnit ca "subiectul" de data asta a fost brau pentru baie, parchet si clante pentru usi (apropo la Practiker cea mai ieftina era 80ron...am crezut ca nu vad bine...si pretul urca pana la 150ron)
...dar a fost frumos acasa intr-adevar!...si scurt ca de obicei!
La Viena e super frumos, am fost o singura data in tranzit...mi-ar place sa mai merg si sper sa imi iasa o smecherie la anu cand ma intoarc acasa!
Noi 2...