Miresele anului 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu am achizitionat in weekend una bucata rochita de plaja (alba cu portocaliu, sa se asorteze la costumul de baie) si doua vaze - ca n-aveam nici una in casa, tot ceream de la maica-mea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly eu in Grecia nu mai merg, m-am convins: preturi mari si nu e prea confort.
Ca la turci nu stiu unde mai gasim asa lux, papica buna si tot ce vrei.
Incerc si Spania sa vad oferte si preturi.
Krelia sa porti sanatoasa papuceii.

Eu trebuie sa merg prin magazine sa caut tinute pt. intalnirea lui Clau de 10 ani. of...si n-am niciun chef, nu stiu de ce.

Azi e sarbatoare, asa ca am spalat masina si am facut cumparaturi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

fetele din Bucuresti, aveti vreun nr. de tel. de la spitalul "Sf. Maria"? cum dau de nr. unui dr. oncolog Florin Bacanu? pe net am gasit doar articole aparute in presa despre el.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Spitalul Clinic Sf. Maria http://www.hospitals.ro/mainframe.htm

Adresa postala:
Bd. Ion Mihalache 37-39, sect.1, Bucuresti

Centrala:
Telefoane: +40-1-222.35.50, +40-1-222.35.51
+40-1-222.35.52, +40-1-222.35.19

Secretariat:
Telefon/Fax: +40-1-222.39.60

de doctor...cred ca poti intreba mai exact, la secretariat...

quote:
Originally posted by Giova

fetele din Bucuresti, aveti vreun nr. de tel. de la spitalul "Sf. Maria"? cum dau de nr. unui dr. oncolog Florin Bacanu? pe net am gasit doar articole aparute in presa despre el.

_

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Gio mie mi-e greu sa apreciez, ca in Grecia am fost acum 16 ani, orice am fi gasit acolo era de 100 de ori mai ok decat era la noi la momentul respectiv. Dar eu am auzit ca in sud e frumos/lux/etc, in nord e mai pe stil Costinesti/Vama Veche. Insa de Creta chiar n-am auzit nimic de rau. Poate gasesti o oferta buna pe Spania.
Si eu trebuie sa ma apuc de umblat dupa haine pentru nunta lui frate-meu. Inca nu mi-am facut curaj si nici nu stiu ce vreau.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Krelia mersi.
Aly eu am fost acum 2 ani, la hotel de 4 stele, in Creta. si nu am fost deloc incantati. mancare buna, apa si nisip misto, dar hotelul nu era de 4 stele. Cum ieseai din perimetrul hotelului, erau gunoaie, verdeata nu, stanca si bolovani.
Am vazut si orasul Heraklion, misto, si Santorini, pt. asta nu regret ca am mers, cu toate ca a fost o ex. de o zi, dar a meritat din plin.

_

Mergi la inceput

Pai daca ati fost deja in Creta, clar nu se mai pune problema sa mai mergeti. Din cate imi spui, poate ar trebui sa evitati si Tunisia, si acolo verdeata e doar in jurul hotelului, in rest, cam uscaciune. Plus depinde foarte mult de oras/zona. Si nici acolo hotelurile nu sunt de cate stele au.

Mergi la inceput

cam asa e. Oricum in Tunisia nu mergem cu marco.
sper sa ajung azi la o ag. sa iau ceva cataloage sa-mi clatesc ochii.

_

Mergi la inceput

Neatza!
Vine si , cu putina intarziere azi. Am fost sa-mi scot cazierul. Is cam dusi cu pluta, am trecut pe acolo si ieri dupa-masa, cu 15 minute inainte de terminarea programului lor si n-au vrut sa mi-l dea. Ca daca l-am depus marti, sa ma duc marti dupa el. Asa ca am mai facut un drum pana la ei acum de dimineata.

Mergi la inceput

Neatza!!!
Eu acasa cu fiu-mio. nu stiu daca are conjuctivita sau nu la ochisori. dupa amiaza mergem la dr. sa vedem.
Aly mersi de . bine ca l-ai scos.
Kitzy zi mama cum e cu conjunctivita, cum se manifesta?ii supureaza ochisorii, de fapt cand l-am trezit am vazut. Pana nu l-am curatat cu apa nu i-a putut deschide. acum are pleoapele umflate, dar ochisorii nu sunt rosii. I-am facu ceai de musetel sa-l mai curat. Doare asta?

si cand te gandesti ce parinti iresponsabili sunt....cica are o fetita de la el din grupa, dar a adus scutire de la dr. ca e conj. alergica si ca poate sta in colectivitate ca nu se ia.
Si nu sunt prima mamica care m-am plans, asta mi-a zis directoarea.
daca marco a facut asa ceva, ii ia dracu pe aia.
uffff...ce nervi mi-au facut.

_

Mergi la inceput