circuitul nervilor

circuitul nervilor | Autor: enachescug

Link direct la acest mesaj

Sunt nervoasa! Am deschis subiectul ca sa ma descarc. Poate mai sunt si alti membrii in situatia mea, asa ca asta e un subiect de genul "scuipati aici". Imi cer scuze!
Din cauza circuitului lui peste sarat de formula nu-stiu-cat am ajuns la serviciu la 10,30. In conditiile in care am plecat de la 7,00 de acasa. Lucrez chiar langa Marriot, deci va inchipuiti! Niciodata in viata n-am crezut ca de la Academia Militara pana la Eroilor poti face o ora. E inadmisibil ce se intampla! I-as injura de nu mai pot. Dar nu are nici un efect.
Traficul din Bucuresti e un infern. Dupa ce 5o% din strazi sunt pline de gropi, pe 20% se fac reparatii, restul au blocat astia cu circuitul lor! Eu ii cred ca vor castiga ceva bani si foarte putin renume, dar chiar asa nu se gandesc deloc ce inseamna sa blochezi tot centrul. Noroc ca am sef de gasca si intelege. Cica au politisti in intersectii!! Cum e posibil sa ai un singul politist in giratoriul de la Razoare. Care mai mult incurca!!!!
Dar ambulantele, dar masinile de pompieri. Doamne fereste!
Sunt super nervoasa!
Dar promit sa ma calmez.
Cine mi-a batut recordul?
Sa fiu fericita ca traiesc in capitala asta pseudo europeana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu stau si ma intreb: la ce era nevoie de un asemenea circuit in Bucuresti? Ce e Bucuresti-ul ...Monte Carlo?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce liniste e in provncie

a venit primavara...

serbare-Gradina de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu sint nervoasa aproape in fiece dimineata ! Si mai banuiesc ca nu sint singurul bucurestean care invidiaza provincia (si nu doar zilele acestea, cit este nemaipomenitul circuit de formula trei !!!) ... la mine dureaza doua ore jumatate drumul de aprox. treizeci de minute spre birou !? Si culmea - nu lucrez pe linga Palatul Parlamentului !!! Asa ca transmit din suflet si cu mare placere multe celor care au crezut ca Bucurestiul (si asa ucis de traficul infernal) poate deveni Monte Carlo !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

enachescug, multam de informare, habar n-aveam de circuitu lu' peste, am remarcat io ca de vreo doua zile fac de la 20 de minute in sus de la Udriste pana pe sf. vineri (drum de 2-3 minute in mod normal) da' n-am stiut motivul.
Oricum, io's un car de draci pentru ca mi-au blocat toate stradutele pe care mergeam si-s fosrtata sa merg pe bulivard, adica prin aglomeratia infernala de dimineata. Si ca le-au blocat, n-ar fi nimic, dar nici macar n-au pus dobitocii un panou la intrarea pe strada: vezi ma boule ca daca o iei pe-aici, dupa 50m incep lucrari, si nu mai ai incotro s-o iei! Nu nene, ei te lasa, intri pe straduta, te trezesti cu santu in fata, si chinuie-te sa te reintorci in trafic, sa vezi daca te mai lasa gaia! Si-uite-asa in loc sa scurtez, mai lungesc cu 10-15 minute fara nici un rost un drum si-asa infernal!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La ce ne trebuia noua circuitul lu' peste?La ce-i trebuie chelului tichie de margaritar!

Bine ca s-au rezolvat toate problemele arztoare in Bucuresti si primaria s-a apucat de organizat circuite,chermeze si alte paranghelii.

P.S.:aseara am facut fix 2 ore de la birou pana acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

...daca amintesc (si) in acest context de Dl. Casuneanu, se supara iar Mirela pe mine, ca am idei fixe ....

Am cautat un articol despre copacii taiati pentru a face loc mirificului circuit fara care nu mai puteam trai linistiti, si-am dat peste o discutie www.daciaclub.ro/Circuit-Formula-3-in-centrul-Bucurestiului-page-3-t24013-s60.html" target="_blank">pro si contra. Adica, spre surprinderea mea, exista si pareri pro.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Daca te ajuta la ceva: lucrez tot langa Marriot si locuiesc pe Panduri..deci..sunt inconjurata!(Noroc ca intre casa si serviciu ma pot deplasa si pe jos, dar dak vreau sa ies din zona...)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sa nu uitati si de greva taximetristilor...a fost magnific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu cred ca ar trebui demarata campania "Cursa de formula 3" in diverse zone ala Bucurestiului si poate asa asfalteaza toate soselele
Numa' de curiozitate la plecare in cursa exista tablita cu "Aici sunt banii dumneavoastra"?!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu e nici o placuta, Papa! Dar a fost frumos acum cateva seri, veneam acasa seara cu copiii dormind in masina, exact pe traseul frumos pregatit pentru formula, cu tribunele frumos aranjate pe laturi si asfaltul ca in palma(inca era voie sa se circule). Si am putut sa fac misto de barbate-miu al carui vis de adolescent a fost sa participe la un raliu ca iata, visul s-a implinit, e pe pista..chiar daca cu doi puradei si o nevasta drept copiloti.

Marina, tocmai am comandat un taxi in zona si cica vine...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput