Votez cu Danielag!!!
Chiar la asa ceva visam si eu acum o saptamana dupa ce m-a prins o ploaie pe strada si m-a udat bine: sa stau comod in fotoliu, la caldurica, cu o carte-n mana si sa beau un ceai buuuun...
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Votez cu danielag, desi le-as vota pe toate! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Scuze pt ca sunt off-topic, dar nu stiam unde sa scriu...m-a surprins intr-un mod foarte placut articolul din supereva si acest concurs. Eu merg la Radu de 3-4 ani, de cand avea salonul la sala Palatului, el m-a facut blonda si apoi satena, este un super stilist, cel mai cel...mergeti cu toata increderea la el. Felicitari pt articol, mi-a placut la nebunie
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Danielag!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Daca tot e sa facem un cadou, eu as propune sa primeasca fiecare cate un rasfat.....
Nu cred ca o sa dea faliment firma si nici nu stiu daca toata lume e din Bucuresti.
Fiecare dintre cei selectati de voi reprezinta o alta forma de rasfat si toate la un loc alcatuiesc rasfatul (in acceptiune pozitiva)