Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 17

RAMONELLA spune:
 Oana seara au disparut complet.poate a fost de la caldura sau ceva alergie.Bine ca a trecut.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

mioara2004 spune:
 Buna fetelor!
Eu nu pot sa vin, joia de la 5 am gimnastica...
Dar poate data viitoare ![]()
Mioara 
 33+ 
 Doru Andrei

OanaAlina spune:
 ramonella, si mie mi-a aparut pe un cot de la mana si ma gandesc ca poate de la caldura... ce ai zis ca ti-a recomandat medicul?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

RAMONELLA spune:
 Oana mi-a dat un spirt,care l-a preparat la farmacie cu alcool mentolat,acid salicilic si nu ai stiu ce.Cred ca apar tot felul de pete din cauza caldurii.
Mioara imi pare rau ca nu poti sa vii,poate data viitoare.
poze
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

carrie spune:
 buna fetelor
intr-adevar caldura mare mon cher
incerc sa culc galusca da o trecut perioada idilica de papa, nani, papa, nani si se culca mai greu!
ieri am avut prima baitza si i-a placut la nebunie!!!
a fost si Sorin , prietenul nostru neonatolog si a controlat-o si e f bine.aviz amatoarelor care vor naste la Gine 1, e un baiat extraordinar, un medic neonatolog f bun -lucreaza pe sectie la nou nascuti -si in primul an e ce are nevoie copilul+ca vine si acasa.vi-l recomand cu caldura ca tare greu gasesti pediatri buni si disponibili.
 innebunesc cu albumul de poze, nu stiu unde sa-l fac.am reusit sa pun ceva pe flickr ,daca yahoo isi inchide sectiunea de poze da nu pune decat poze nu stiu de unde sa fac album, poate ma ajutati.
asta am reusit, vedeti ceva?
http://www.flickr.com/photos/organize/
mai ziceti-mi unde pot sa fac ca webshot-ul am inteles ca nu merge!
va doresc burticilor sa nu va chinuiti prea tare cu caldurile astea!
va pupam
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Raluca spune:
 Salutare,
Cristiana nu se vad pozele...multumim de pontul cu dr. neonatlog.
Oana- nu am rezultatele de la TT -ului. Mi-au zis sa sun maine , poate e gata joi....dupa doua saptamani!!! Mama lor.
Gabriela...vrem vesti frumoase!
Lavinia-da' aveam tricou crem!
Pe mine caldura asta ma bate-n cap!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

RAMONELLA spune:
 carrie nu se vad pozele...![]()
Raluca stai la umbra,ca acolo la noi e mai racoare cat de cat.Am fost ieri in oras,sa lesini nu alta.Si erau pline autobuzele de pensionari,la ora 12!!!Si se mira ca pica pe strada!Doamne fereste!!!
poze
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

Raluca spune:
 La umbra stau Ramona da' asmosfera nu-mi prieste. Poate sunt si eu putin agasata de rezultatul TT-ului care nu mai vine, plus altele la sv.Da' lasa ca trec toate si joi ne facem de cap!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

Morgano spune:
 Salut mamici si burtici!
Eu tot rar pe forum, am si de munca, iar de azi a venit noua bona... pare ok insa nu-mi place cum sta cu spalatul pe maini (o face de mantuiala si chiar si fara sapun) si nu stiu dc asta pot eu remedia dc nu o are in instinct. In rest pare de treaba, a crescut 3 copii si are 2 nepoti si e calma, ceea ce conteaza enorm, iar Ana o place. 
Ma inscriu si eu cu joi la 17.30 la Chios, e perfect pentru mine. 
Va doresc o zi nu prea incinsa, dc imi termin treaba revin cu raspunsuri pt fiecare, ca am... dar nu pe fuga :)
Ripley 
 18+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

RAMONELLA spune:
 Cum o sa ne recunoastem joi???Eu o sa a o vata pe bat in mana.![]()
Si arat ca o copiluta.![]()
poze
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice