Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 13

laviniaN spune:
 Buna dimineata,
Raluca si eu cred ca o sa cumpar patutul de la Ikea,sotul a fost la magazinul Brendon pe langa autostrada M5 langa Auchan cred ca este si Ikea acolo.Poate ar trebui sa-ti verifici tensiunea pt durerile de cap...sper ca te-au lasat durerile azi.
Gabriella tin pumnii pe maine!Unde faci eco morfofetala?
Carrie iti doresc o duminica mai linistita.
Va pup pe toate 
LAVINIA
25+

Gabriela77 spune:
 Raluca, imi pare rau ca te-a chinuit migrena…Stiu cat e de nasol! O duminica frumoasa iti doresc!
Carrie, sa ai o duminica mai linistita! 
Lavinia, multumesc mult, eu la Medstar fac eco morfofetala cu Dr. Muresan.
Tuturor o duminica frumoasa!
Gabriela 
22+

moberi spune:
 Fetelor multumesc mult de incurajari!
Intr-un fel abia astept ziua de miine desi trebuie sa recunosc ca mi-e si putin frica , desi imi repet intr-una ca nu are de ce sa imi fie si toata lumea ma incurajeaza.Eu sunt la a doua cezariana asa ca cel putin stiu exact la ce sa ma astept miine.Prima data a fost usor si rezonabil nu pot sa ma pling , daca e tot asa si acum va trece ....e greu in spital...dupa nu mai conteaza!
Va tin la curent.

Raluca spune:
 Moberi...daca ai mai trecut printr-o cezariana cred ca lucrurile vor decurge mai usor. Mai ales ca sti la ce sa te astepti! Tinem pumnii..Unde si cu cine nasti?
Lavinia, da in zona de Aushan pe M5 e si Ikea asa ca 
daca e in zona si Brendon e f. bine ca il pot trimite la tinta! Tensiune era O.K ieri dar de felul meu sunt la 60/80 deci f. mica. 
Ce fain Gabriela ca maine ai vizionare!Te asteptam cu impresiii!
O seara placuta!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

asiza spune:
 Gabriela, bafta maine la eco...asteptam vesti!!!
Noi am fost la munte, la Marisel, la o pensiune, de sambata dimineata si abia in seara asta am venit acasa...Denis a stat toata ziua afara, i-a placut muuult...se pare ca i-a priit iesirea, mai ales ca e prima noapte pe care n-o petrece acasa, in patutul lui. 
...
Un lucru ffff util pentru cand va veni bb, folosibil chiar din prima zi: Batista bebelusului!..In Cluj o gasiti doar la Farmacia Cynara la 412.000 parca, dar in Ungaria e la juma' de pret!...e vorba de un dispozitiv de tras mucisorii care se ataseaza la aspiratorul normal...nu, nu va ingrijorati...totul e absolut ok...eu il folosesc aproape zilnic la Denis si e unul dintre putinele lucruri de care ma declar pe deplin satisfacuta! 
...Pompita de nas e fix-pix...bani dati degeaba!
Pup gravidutele si mamicile!
Moberi

Oana
 cu 
 Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

arghirmonica spune:
 Neata fetelor sper ca sunteti ok.Tinem pumnii lui Moberi.
Asiza ca completare ca de is mai veche in transa
..Batista bebelusului se gaseste de vanzare la o tipa din Manastur (str.parang) care o are la 350 mii.Vinde de toate cele aduse noi din Ungaria pentru bebe:carucioare,patuturi,tarcuri,scaunele ,jucarii.Noi de la ea ne-am dotat.
Referitor la aspiratorul asta nazal..vai vai de il aveam acu 5 ani scapam de multe sticlute de antibiotic si de pneumonii.Scoate ff bine mucozitatile si bb doarme super.Mai vin,Monica

RAMONELLA spune:
 Serus burtici!
Eu ma duc la doctot la 12 ca mi-au aparut cateva pete rosii pe decolteu,Nu stiu ce pot fii,acum dimineata mi-au aparut.N-am mancat nimic.Sper sa nu fie ceva grav.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

Raluca spune:
 No dragelor daca vreti sa vedeti o gravida nervoasa trebuie sa va intalniti cu mine......ma duc dupa rezultatul temutului TT de dimineata iar tanti secretara imi zice cu o nonsalantza demna de o scoala de teatru ca "cu TT din data de 10 au o problema-nu stie de ce dar inca nu au rezultatele, spera ca totul sa fie O.K. la laborator, va verifica, sa incerc...... joi, daca nu il refaceti gratis". Mai aveam un pic si o mancam...
Maine alta distractie... testarile de anticorpi la Centrul de transfuzii!
Lavinia-nu erai de dimineata in Gine I, cautand-o pe dr. Puscas?
Sa aveti o zi mai buna decat a inceput a mea!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

RAMONELLA spune:
 Raluca ce nesimtita!!!!!
Cum poate vorbi asa???
Trebuie batuta secretara aia.
O sa fie bine!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

Gabriela77 spune:
 Multumesc, Asiza, Raluca, Lavinia! Astazi la 19.00 ma duc, deci mai am de asteptat! Am un pik de emotii, dar sint sigura ca va fi totul bine! 
Ramonella, nu cred ca e grav, dar mergi la dr sa vezi despre ce e vb.
Tinem pumnii, Moberi!
Vai, Raluca, ce nesimtiti pot fi aia! Sa se joace asa cu nervii oamenilor! Bun si acum ce faci? Sa nu imi spui ca trebuie sa refaci? Incredibil.....
Gabriela 
 23+