Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mioara2004 spune:
Raluca mersi...
Eu caruciorul l-am luat din Ungaria, un peg Perego Venetia, care aici l-am gasit la 1350 ron acolo mi-a iesit la 950. Dar acum nu mai avem drum si as fi vrut si scoica; acolo era in jur de 4 mil si aici pe net e 570 ron.
Mioara
33+
Doru Andrei
RAMONELLA spune:
Scoica care e????Cea in care sta cand e micut????
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
mioara2004 spune:
Scoica e scaun de masina care se poate folosi de la inceput; de cand il scoti din spital. Caruciorul meu are si landou, pentru primele luni cand nu poate sta in fund.
Mioara
33+
Gabriela77 spune:
Of, Raluca, ce nesimtiti pot fi si astia! Eu te inteleg ca stiu cat e de nasol sa astepti rezultat!
OanaAlina spune:
, eu zic sa nu iti faci probleme ca sigur va fi bine!
unde anume pe iuliu maniu e magazinul cu articole de bebe?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
RAMONELLA spune:
Atunci fetelor cum facem cu intalnirea????Ne intalnim in 24 la ora 5,30 si dupa aceea mai facem o intalnire cand vine Olim???Eu sunt de acord cu orice.Numai sa nu va socati cand ma vedeti ca eu sunt micuta si slabuta si par de vreo 17 ani,sa ma intrebati ca ce caut acolo???![]()
![]()
![]()
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
Raluca spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Atunci fetelor cum facem cu intalnirea????Ne intalnim in 24 la ora 5,30 si dupa aceea mai facem o intalnire cand vine Olim???Eu sunt de acord cu orice.Numai sa nu va socati cand ma vedeti ca eu sunt micuta si slabuta si par de vreo 17 ani,sa ma intrebati ca ce caut acolo???
E O.K. cu intalneala...ne putem vedea de mai multe ori daca ne "placem"! Numa' bine Ramona ca esti tineri ca mai echilibrezi balanta...eu ma simt o baba printre voi
poze
vine bebe
Ramonel15+
Alexia Beatrice
Raluca 17+ si mami de Ilinca
OanaAlina spune:
teoretic si din punctul meu de vedere e bine intalneala... ar fi si mai perfect daca ati putea sa o mutati in 25 mai adica vineri...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
moberi spune:
Fetelor carucioare graco eu am vazut la selgros era chiar unul dintre modelele super ok - ma refer la raportul calitate-dotari-pret.
Si mie mi se pare ca produsele graco , inclusiv patuturile pliante sunt foarte bune si mai rezonabile la pret decat chicco sau peg perego.
Oricum din pacate pot sa confirm ce au zis si alte mamici...merita un drum de ungaria pt cumparaturi.Noi am avut prin luna a VII-a un drum de viena ocazie cu care am facut si cumparaturi bebe...NICI NU SE COMPARA PRETURILE...diferenta per total a fost de ordinul a sute de euro(desigur ma refer la mai multe produse).
Cu expo din iunie sa va asteptati la o varietate mare de produse , insa reducerile de pret nu sunt consistente si se refera de regula la cateva produse...nu neaparat dintre cele mai importante si costisitoare.
Si in final va rog sa-mi tineti pumnii luni 21 pentru ca vine bebe!!!!!
Sa va regasim cu bine!
+39
RAMONELLA spune:
moberi sa ai o nastere usoara!!!!!Doamne ajuta!!!!!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice