EU CAND NASC???

Dragi garvidute si mamici
Nu pot sa ascund nelinistea care ma incearca de cateva zile:"De ce nu nasc?de ce mie nu m-i se declanseaza travaliul?" si ma sa va explic acum:
UM 27 iulie,deci am atins 42+
Se pare insa ca a fost o sarcina pe amenoree sau un cilu "lung",sau o ovulatie tarzie intru-cat:
-5 septembrie dupa al 2 lea test negativ,la vizita la ginecolog nu s-a putut vedea sarcina.E adevarat ca era eco normal si f vechi.
-neluand in calcul sarcina
 ci o asa zisa intarziere mi-am facut urmatorul test abia pe 5 octombrie si era POZITIV !!!
-prima eco 20.11.2006 ,rezulta DPN 23.05.07
-a doua eco 19.01.2007,DPN 23.05.07
-a 3 a eco 30.03.2007,DPN 15.05.07
Desi am inteles ca prima eco e cea mai fidela,mi-e teama insa sa nu fie totusi la termen deja sau sa  fie foarte mare bebe 
Mentionez ca fetitza mea(prima nastere) s-a nascut la 42 de saptamani (cel putin teoretic) dar nastere provocata.
E posibil ca eu sa nu pot naste "normal",neprovocat?!!
A mai trecut cineva prin asta?E cazul sa ma agit?
Aspept parerile voastre   
poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Raspunsuri

Nora spune:
 Parerea mea e sa mergi la doctor si sa ceri sa-ti provoace nasterea!
Nu conteaza deloc daca nasti provocat sau neprovocat, absolut deloc nu conteaza. E important doar ca tu si bebe sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine
.
Suna-l pe doctor si spune-i ca nu mai vrei sa astepti.
Multa sanatate si nastere usoara iti doresc
!
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Laura Ioana spune:
 Si eu sunt de parere sa-l suni pe doctor si sa-i spui ca vrei sa nasti acum! 
Nastere usoara, recuperare rapida si sa fie bebele sanatos

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

ilenutza spune:
 Draga mea, cred ca dr. ar fi cel mai in masura sa iti spuna ce si cum.
La prima sarcina eu nu am stiut exact data UM si dr. a preferat sa imi provoace nasterea ca sa nu depasim termenul.Si asta s-a intamplat tot pe la 41 de sapt.Iar la nastere s-a vazut ca era sarcina depasita in sensul ca Victor avea pielea mai zbarcita sau asa ceva.
Succes!
Ile 
 31 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

piticasigogosica spune:
 Multumesc fetelor
Ieri am fost la doctor si mi-a spus,avand in vedere situatia si antecedentele mele,ca cea mai concludenta intr-o sarcina este prima ecografie.Ulterior ecografia nu poate estima corect data nasterii ci da varsta in functie de dimensiunile bebelului,care poate creste mai mult sau mai putin in anumite peioade.Astfel cele 40 de saptamani incheiate s-ar face pe 23!!!!(dupa prima eco,nu UM)
Totusi m-a chemat vineri la spital sa incecam cu ceva mai usor sa provocam contractii,probabil calciu,oxitocina,nu stiu.
Cert este ca nu imi poate rupe membranele in situatia colului meu care este inca lung si f putin deschis.
In alta ordine,prima nastere provocata la 42 de saptamani nu avea aspect de copil intaziat(ridat)............... ![]()
??????????
poze
Iri 39+ 40+ si Iris

adinag spune:
 Buna, daca ai fost ieri la dr eu zis ca-i ok. Se pare, asa cum aizis si tu, ca ai avut o ovulatie mult mai tarzie, deci DPN-ul concludent ar fi 23.05., ceea ce inseamna ca ai inca muuuult timp!
Si la mine, dupa calcul la prima sarcina as fi avut DPN 2.7., dupa prima eco 15.7., a venit pe 24.7. Si nu avea aspect de copil intarziat nici la mine!
Si daca mergi vineri la spital, va fi ok! E bine ca incearca numai ceva usor, zic eu...
Iti doresc oricum o nastere usoara si un BB sanatos si mancacios!
Adina 8+2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

ilenutza spune:
 Victor avea pielea ff uscat si usor zbarcita din cate tin eu minte.Si asistentele si nonato m-au intrebat daca a fost sarcina peste termen
 Dar l-am dat cu o crema preparata in farm. si a doua zi era ca nou![]()
Ile 
 31 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

papadie spune:
 De nascut o sa nasti, asta e clar![]()
Serios vorbind aici te intreba doctorul cam ce simti si daca-i zici dom'le vreau sa nasc ca asa simt eu te ajuta moasa cu un cockteil (ricin, suc si votca). 

uite am pus pampoanele pentru tine sa-l hotaram pe bebe sa iasa:)))
Si incearca remediul 'clasic'- mergi la cumparaturi:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

piticasigogosica spune:
 Papadie sper ca si la mine sa-si faca efectul cockteiulul si sa nasc in weekend.Intaziat sau nu oricum e COPT BINE 

Asa imi zicea si doctora:sa stau linistita ca acolo nu ramane 
Haz de necaz...
Am incercat si terapia de cumparaturi...de altfel toata sarcina am tot umblat...
poze
Iri 39+ 40+ si Iris

anangel_lexi spune:
 La mine cea mai aproape de adevar a fost ecografia morfo-fetala de la 23 de saptamani. DPN-ul indicat acolo a fost 22 septembrie. In rest, toate ecografiile aratau DPN 14 septembrie. Am nascut pe 20 si totusi s-a vazut si la Maria ca a stat putin mai mult. Avea si ea pielea zbarcita, dar numai in anumite locuri, nu peste tot.
 de 
Maria Cornelia (20.09.2006)

Roxana_G spune:
 Iri, iti doresc nastere usoara si cat mai curand! Sper sa fie totul ok, daca nu s-a vazut vreo suferinta fetala la eco recenta sau placenta imbatranita, nu cred ca e o problema.  De provocat se pot folosi mai multe metode, unei prietene care a nascut de Paste i-au dat pur si simplu ulei de ricin si intr-o ora jumatate scosese fetita.  
Daca vrei mai incearca si tu eforturi (eu am incercat si nu a mers la Alex), sex, lapte cu scortisoara si nu stiu ce suc de afine, poate iti mai zic fetele chestii din acestea babesti.  
Pupici.
Rox 
 24+
si Alexandra Maria 
 (10.02.2004)